Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je mi 15 let a nemám moc zkušeností s holkama. Chtěl bych se proto zeptat, jak oslovovat cizí holky na veřejných místech. Potíž není ani tak v tom, že bych se bál reakce ale že v ten moment nevím co říct, abych nevypadal jako úchyl nebo zas moc nudně..
Příklad: sedím v KFC sám na wifi a vidím u stolu dvě kamarádky jak se baví/koukají do mobilu na FB. V ten moment absolutně nevím, co bych řekl.. Vůbec nemám inspiraci a o tom, co bych řekl a že bych vypadal nějak sebevědomě o tom nemůže být ani řeč.
Jednou sem se "nechal vyhecovat" kamarády a dokázal sem oslovit jednu holku co seděla a koukala na fb.
"Ahoj, s kamarádama sme se vsadili o to, že mi dáš svůj FB takže by pro nás oba bylo jednodušší kdybys mi ho dala a já bych zase šel".
Odpověděla že se jmenuje Terezka (nějak rozděleně) a já sem šel. To byl můj největší a zatím jediný úspěch. Nemáte nějaký nápad nebo radu, jak podobným způsobem vytáhnout z holky telefon/FB nebo nějakej "otvírák" na konverzaci? Na jednu/dvě?
Předem díky za Váš čas
Když něco ta holka dělá, ať už poslouchá hudbu, nebo kouká do mobilu, tak jí většinou tvá přítomnost moc nepotěší
Když se ti bude líbit nějaká holka na veřejnosti, tak po ní pokukuj, a když se srazíte očima, tak se usměj, zvedni trochu ruku na pozdrav, nebo třeba zamávej. A když se také usměje, tak k ní vyraž a oslov jí.
Samozřejmě je to složitější, ale vidím, že asi moje včerejší téma lidi zaujalo tak něco víc napíšu za chvilku tam poradte.cz/...
Tomáši,já jsem holt asi z té starší školy...A nechtěl bys rovnou vybalit,že bys chtěl sex?...
Petrisi, byl bych moc rad kdybyste kamkoliv napsal jeste podrobnejsi prispevek, urcite bych ho se zajmem precetl, popripade vyuzil SZ zde na poradne Wamp, asi je to nejlepsi rovnou to "na ni vybalit" a na nic si nehrat. Dekuji za odpovedi
Spatne ste mi rozumela.. Hned to na ni vybalit sem myslel slozit poklonu ze je hezka a tak
Něco málo jsem tam tedy napsal. Ono je zbytečné psát nějaké detailní návody typu: "zeptej se kolik je hodin, když ti to řekne, řekni že se ti líbí a požáde jí o číslo", protože každá holka je jiná a to co jde na jednu, neplatí na jinou. Hlavní je nebýt zoufalec co chce číslo; je důležité navázat nějak konverzaci (třeba i takový nesmysl jako že se ti líbilo jak se na tebe usmála... - cokoli), prohodit pár slov a pak jí teprve požádat o nějaký kontakt. A když to vypadá trapně, tak se sebrat a odejít. NIKDY jí neprosit znovu o číslo, když řekne ne, nebo se u toho tváří nespokojeně.
Chce to cvik a nebát se oslovovat. Když projdeš třeba obchod, tak tam za pár minut vidíš takových pěkných holek, které nikam nespěchají, sedí na lavičce nebo a někoho čekají... Jde jen o to je oslovit, či si stoupnout poblíž a pozorovat jejich reakci (zda na tebe kouknout a tak).
Abych řekl pravdu, tak nejvíc mě trápí odhad věku, jestli je v nějakém rozmezí třeba +-2 roky. Kolikrát si myslím, že je třeba i starší jak já a najdnou zjistím, že je jí 16 ... Tenhle problém jsem částečně vyřešil "odlovem" na VŠ a v okolí VŠ, kde jsou většinou mé vrstevnice
Dobrý den, to máte dobrý postřeh. Ano, je to stejné. Řekl bych, že nezáleží na regionu, ale obchod je spisovně a krám bude výraz hovorový. Zdravím!
Ahoj, ani od mě bys fb nedostal a ještě bych tě poslala do pryč. To není vtipné zeptání, ale vlezlé otravování. Která normální holka dá dneska neznámému klukovi fb? Jen úplně blbá.
Základem je vypadat v pohodě, pohledy, úsměvy. Ne se hned hnát po telefonu a fejsu. Pochválit třeba tričko, bundu, vlasy... podle její reakce uvidíš, jestli máš brát zpátečku, anebo se můžeš rozpovídat třeba o škole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.