Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s ostruhou na patní kostí? Doktor mi napsal jako léčbu rehabilitaci ultrazvukem. To je jako na zklidnění okolní tkáně nebo to má ten nárůstek rozrušit? Ještě jsem se na RHB nestihl objednat tak mě zajímá jak velký efekt si od toho mám slibovat.
0x
Měl jsem problémy s patní ostruhou dvakrát. Poprvé léčena na rehabilitaci ultrazvukem - již si nepamatuji počet sezení, bylo jich víc. Léčba zabrala, ale asi po 8 letech se na stejné noze problém objevil znovu. Letos jsem podstoupil 4x RTG ozáření paty a cca po 2 měsících to přestalo bolet. Jak dlouho to vydrží nevím. V případě ultrazvuku i RTG ozáření nejde o rozrušení patní ostruhy, ale jen o zklidnění okolní tkáně. Po své zkušenosti bych vám doporučil spíše to RTG.
0x
Manželka je měla také, bolelo to hodně. Ultrazvuk nepomohl, až ozařování tvrdými paprsky RTG pomohlo.
Třeba budete mít štěstí jako já. Roky mě to bolelo, pak na mě zkoušeli kde co, včetně injekcí do pat... brr. Nakonec zabralo několik laserů a od té doby klid /8 let/.
0x
Zdravim, me pomohla Hekla Lava D6 z lékárny. Ráno nalacno 1 tabletu, rozpustit pod jazykem. A pouzivat specialni vlozky do bot. Pokud to boli, tak chladit.
Drzim palce a preju rychle uzdraveni ![]()
- Bolest paty a chodidla
- Jak na ostruhy na patě?
- Bolest paty, nemohu došlápnout
- Náhlá bolest paty bez úrazu
- Patní ostruha, artritida
- Ostruha na patě, jak se jí zbavit
- Ostruhy na patách
- Bolest paty ze spodu
- Homeopatika na ostruhu
- Ostruha na patě-rázová vlna
- Ostruhy na patě
- Patni ostruhy
- Bolest paty tzv ostruha
- Bolest paty
- Bolest paty - bolí týden
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.