Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si najít holku - nejsem oblíbený

Od: vaio odpovědí: 3 změna:

Poradte jak si mam ve 20 najit holku.Asi mam na to smulu.Asi jsem malo oblibeny a proto mam malo kamosu.Tudiz jsem nespolecensky typ.Jak to zmenit aby me kamosi brali jako kamose.Proste vazne.Nejsem vylozene odpudivy ale nejsem ani hezky.Proste na pohled nijaky.I kdyz posledni dobou se fakt snazim.Chodim vic na diskoteky a bavim se s lidima.Ale zadna holka mi nedala jeste najevo ze se ji libim.Asi to bude tim mym vzhledem ze sem trochu skaredy a nepritazlivy pro holky.Kdybych byl aspon hezky kua.Myslite ze si jeste muzu najit holku na trvaly vztah ktera by me mela rada takoveho jaky sem s par chybama a vzhledem?Je to mozne ve 20 kdyz sem nemel holku aby o me jeste nejaka mela zajem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nakoukni do historie, takový problém jsme už řešili několikrát ;) A vyber si z toho, co se ti hodí. Jen se nesnaž chovat jinak, než jaký doopravdy jsi. Nikdo ti to stejně nebude věřit a budeš působit afektovaně :D Nepředváděj se, nebuď hrubý a zbytečně hlučný. Ale taky ne ušlápnutý a bázlivý. Buď upřímný a co má být, to fakt bude. Věř mi! Možná, že ještě není ta správná doba. Až bude správný čas a správné místo, děvče se na tebe zahledí a . . . Hodně štěstí *slunce*

hablina*
hodnocení

2x

TY musíš dát holce najevo, že se ti líbí.

katerina*
hodnocení

1x

ještě máš všechno před sebou vždyť ti je teprve 20let. vše přijde samo uvidíš. Nikam nespěchej. jak už se tu psalo koukni se do historie hodně se na tohle téma tady psalo.

doplněno 02.06.09 12:32:

poradte.cz/...

doplněno 02.06.09 12:35:

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]