Nejste přihlášen/a.
1x
Ptáš se co máš dělat, když nemáš holku. Místo vysedávání na netu a psaní dotazů na tento ctihodný portál, jsi mohl ve svém okolí najít kočenku jako lusk. Tady ji asi nenajdeš. Najdeš ji ve společnosti svých kamarádů a kamarádek. Jak tak chodím po světě, potkávám denně desítky děvčat a jsou všude. Zamýšlej se sám nad sebou kde děláš asi chybu, že žádnou nemáš. Nevíme kdo jsi.
1x
Žádnou jsem neměl ale ani jsem ji nehledal a jednou večer na internetu na nějakém herním chatu byla holka která chtěla pomoct s hrou svému bratrovi...slovo dalo slovo a nějak sme to dali do hromady a řeknu že to byli skor dva hezký roky...rozdělilo nás stěhování na značnou vzdálenost ale doted jsem v rámci možnosti aspon přátelé...
Nejideálnější je kombinace hledání venku i na internetu jen se neboj ona se nějaká najde...
A pokud jich bude náhodou víc naráz, tak si se všema nedávej rande ve stejnou hodinu na stejným místě...
S pzdravem Adam
1x
Co kdyz to mysli tak, ze chce holku jako dite? Treba ma samy kluky![]()
Jinak je to smula, ze nemas holku, co
. Vsechny jsou uz totiz rozebrany tima, co nesedeli doma na zadku, nestourali se v nose a necekali, az jim pecena holka do huby prileti.
Takze prestan fnukat, seber se, jdi ven a proste nejakou zbal.
0x
Možnosti:
- internetové seznamky - inzeráty (je jich spousta .. stačí dát vyhledávat seznamka do vyhledávače)
- srazy seznamek (například libimseti.cz často pořádá srazy na živo v různých městech)
- různé akce s kamarády nebo akce jen tak, které najdeš a pojedeš na ni ![]()
- diskotéky a závané podniky
... a takových je spousta ... stačí se toho nebát ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.