Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám holku - problém?

Od: alegor58* odpovědí: 9 změna:

dobrý den co mám dělat když nemám holku? já chci mít holku!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ptáš se co máš dělat, když nemáš holku. Místo vysedávání na netu a psaní dotazů na tento ctihodný portál, jsi mohl ve svém okolí najít kočenku jako lusk. Tady ji asi nenajdeš. Najdeš ji ve společnosti svých kamarádů a kamarádek. Jak tak chodím po světě, potkávám denně desítky děvčat a jsou všude. Zamýšlej se sám nad sebou kde děláš asi chybu, že žádnou nemáš. Nevíme kdo jsi.

hodnocení

1x
Já to zase vezmu z jiného konce naž ten nademnou...
Žádnou jsem neměl ale ani jsem ji nehledal a jednou večer na internetu na nějakém herním chatu byla holka která chtěla pomoct s hrou svému bratrovi...slovo dalo slovo a nějak sme to dali do hromady a řeknu že to byli skor dva hezký roky...rozdělilo nás stěhování na značnou vzdálenost ale doted jsem v rámci možnosti aspon přátelé...
Nejideálnější je kombinace hledání venku i na internetu jen se neboj ona se nějaká najde...
A pokud jich bude náhodou víc naráz, tak si se všema nedávej rande ve stejnou hodinu na stejným místě...:)
S pzdravem Adam:)

hodnocení

1x

Co kdyz to mysli tak, ze chce holku jako dite? Treba ma samy kluky*nevi*

Jinak je to smula, ze nemas holku, co*smich*. Vsechny jsou uz totiz rozebrany tima, co nesedeli doma na zadku, nestourali se v nose a necekali, az jim pecena holka do huby prileti.

Takze prestan fnukat, seber se, jdi ven a proste nejakou zbal.

rosenikki*
hodnocení

1x

No nevim.. Já holku mám.. a mám jich rovnou 5.. nějakou ti půjčím chceš? :D Ne dobře.. to není vtipné.. Ale pochybuju, že nějakou radou přes net jí najdeš..

gomanek*
hodnocení

0x

Možnosti:

- internetové seznamky - inzeráty (je jich spousta .. stačí dát vyhledávat seznamka do vyhledávače)

- srazy seznamek (například libimseti.cz často pořádá srazy na živo v různých městech)

- různé akce s kamarády nebo akce jen tak, které najdeš a pojedeš na ni :)

- diskotéky a závané podniky

... a takových je spousta ... stačí se toho nebát :)

girasol*
hodnocení

0x

Najít si ji nebo čekat až si tě najde sama. A jak správně říkají kolegové, tady to nepůjde. Snad nečekáš, že se ti nějaká ozve jako odpověd na tvou zdejší otázku, a řekne, že by tě chtěla. To už jsou fakt lepší ty seznamky. Jiná možnost je *zed*

katerina*
hodnocení

0x

Když něco chceš tak proč to neuskutečnit. Není někdo v tvém okolí nějaká slečna u které by sis všiml, že po tobě kouká? Nebo jaký je důvod, že nemáš holku? Kolik ti je let jestli se mohu zeptat? Nic, ale neuspěchávej!

ondrasek*
hodnocení

0x

Já jsem se s manželkou seznámil v 17ti letech v tanečních ...

toni*
hodnocení

0x

Kolik ti je let? Takto můžeš lamentovat po třicítce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]