Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás rádci, kdy jsem vám sem psal pár vět o svojí kamarádce, s kterou bych to chtěl posunout na vyšší úroveň vztahu ( Pro lidi co chtějí opravdu poradit : " poradte.cz/... ") Nicméně jsme pořád zůstali na stejném místě, né-li lepším jakožto kamarádství, ale nedávno jsme se opravdu škaredě kousli do našeho vzájemného chhování, myslím tím, že jsem jí nejspíše až moc tvrdě nadiktoval její chyby, což nedopadlo dobře, vše vzala jako nadávky, dokonce si mě trošičku uboze zablokovala na sociální síti a nějak naše kamarádství mělo útrum ( cca 1,5 měsíce zpět + - ) Ve zkratce bez zbytečných detailů si mě potom odblokla, jakože vlastně nic...chovala se hnusně, tak jsem jí ukázal jaké to je a zablokoval jsem si ji já a odmítal jsem veškeré kontakty s ní ve škole / na internetu / venku ...Ona se zdála furt se zájmem třeba i týden zpět mi lajkovala odpovědi na síti ask atd. (Omlouvám se za nudné fakta ze "života") A ke mně rozum přišel až teď, rozhodl jsem se, že jí napíšu sms, nicméně bez odpovědi...
Ke konce měsíce by měla být v mojí vesnici a já jsem s kamarádkou domluvený, že je nenápadně potkám někde... a pokusím se jí omluvit z očí do očí... Nicméně, co mám říkat... aby mě neposlal hned z první doháje? Mám mluvit rychle,pomalu? Když řekne, že prostě nechce se semnou bavit,ať jdu pryč mám se snažit jí říct, ať mi dá 2 minuty, že pak jí dám pokoj? Nebo co bych podle vás měl dělat? Děkuji
Tomáši-Martine, Nechceš-li na dívku tlačit (a to bys neměl), nedomlouvej se na ni s kamarádkou. Zásadně jednej na rovinu nebo (pokud to nedokážeš) to nech plavat.
Nedomluvíš-li se na setkání přímo s tou dívkou, pošle tě nejspíš do háje (a podle mne zaslouženě).
Narovinu s ní dokáži jednat, nicméně bojím se, že narovinu bych byl poslán do věčných lovišť...
(Moje pravé jméno je vlastně úplně jiné,ale to nic nemění na tom, že si nevím rady... děkuji za odpověď)
Musíš se naučit jednat přímo a na nic si nehrát. Stojíš-li o nějakou dívku, musíš jednat přímo s ní, neobcházet ji a nedomlouvat s kamarádkou, že "se někde náhodou potkáte". Víš-li, že tě dívka při přímém jednání nejspíše pošle do věčných lovišť, bude to poté, co dívka zjistí, že jsi ji podvedl, jenom horší. A navíc "zavaříš" i té kamarádce.
Jiná cesta než přímá není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.