Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, pokusím se to napsat zkráceně. Teď už s bývalou přítelkyni jsme byli 1rok. Přítelkyně byla na 14 dní v Německu se školou. Poté co přijela jako by přijel někdo jiný.. dovezl jsem ji domů řekla mi konec.. asi po týdnu jsem se ji ozval zašli jsme ven.. promluvili si a dali to do kupy.. asi za 8 dní na to se se mnou znovu rozešla.. tak jsem už fakt nevěděl co dělá.. nepochopil jsem to tak jsem koupil zájezd na víkend koupil jsem ho ani jsem nevěděl, že pojede jela užili jsme si to tam.. jak jsme dojeli řekla mi, že chci asi vědět zda to dáme do kupy.. řekl jsem jí, že to necháme na další den, že je plná emocí atd. řekla dobe pak jsme se šli ještě projít.. a ona mi řekla, že to nemá cenu ten vztah atd. po chvilce řekla, že to spolu zkusíme.. tak jsme to zkusili asi za týden jsem zjistil, že ju nechci.. co se nestalo.. napsal jsem kámošce, že je kráva.. ona si to přečetla na fb měla pučenej notebook.. neuvědomil jsme si to, že jsem přihlašený stále.
když jsem 3 přišel.. abychom to spolu zkusili.. uvědomil jsem si to pozdě, ale přeci.. chci se zeptat je normální když mi napsala, že mě už nikdy nechce vidět.. na fb si mě dala do ignoru je normální, aby vám poslala společnou fotku jak hoří psala, že vám udělá něco s autem a furt jen psala jak jsi jen mohl mi to udělat.. (napsat že je kráva)
potom co napsala ty hezké věcy chtěla se sejít cituji zítra budu o půl 4 před tvým podělaným barákem a počkám než vylezeš pokud toho budeš schopen..
Vše mi vyčítala, že jsem pro ni nikdy nic neudělal nekoupil atd.. kámoška mi řekla at jí ten poslední den udělam co možná nejhezčí.. koupil jsem ji zmrzlinu a ona mě celou dobu ponižovala.. jediné co jsem se už neudržel, že stejně se mnou byla kvůli tomu abych ju vozil domů.. dala mi pěstí do žeber a facku.. a pak mi řekla, že mi byla nevěrná atd.. a odešla.. to jsem,ale nevěděl kam šla.. šla za mojí mamkou do práce tam jí řekla... že mě neuměla vychovat že si nečistím zuby, že o sebe nepečuji, že jsem ji nikdy nekoupil antikoncepci, že jsme řekl, že mají barabiznu atd. že jsem se nabavil s jejíma rodičema atd.. koupil jsem jí toho víc než komukoliv před ní.. jen ta cesta když jsem ju vezl domů.. skoro každý den jsem ju vezl domů.. děkuji, že jste si to přečetli až sem.. můžete mi prosím říct proč to uděla chtěl jsem si s ní být kamarád.. nechce.. děkuji přeji příjemný večer!
I když se dívkám "kráva" běžně neříká, musím uznat, že ta vaše jí opravdu je.
V Německu si našla zřejmě jiného obšťastňovatele a vy jste jí zevšedněl. Přemýšlela , jak se rozejít. A udělala to tím nejhorším možným způsobem. Nadává Vám, vyčítá kde co, dokonce do Vás mydlí. Chodí za vaší matkou a dělá Vám ostudu. Určitě o Vás mluví podobně před kamarádkami a známými.
Jenže je to holka nevychovaná a nevyzrálá a neví, jak se rozejít na úrovni. Proto kolem sebe dělá komedii typu Slunce, seno. Kdyby byla normální, v klidu by si to s Vámi vyříkala, poděkovala za rok společného života a šla, kam ji srdce táhne.
Je to opravdu kráva, i když toto slovo o ženách používám nerada. Dejte si na to panáka, nebo dva, že jste se jí zbavil. A jí potom pošlete účet. A děkujte bohu, že to tak dopadlo. Dovedete si představit ten život, když byste si to pometlo vzal? Denně hádky, obviňování, pomluvy, facky. Neradila bych Vám, abyste s ní zůstal aspoň kamarád. Takhle se kamarádka nechová.
Buďte rád, že do toho Německa jela a že je to všechno pryč. Asi jste měl víc štěstí, než rozumu.
A tu zmrzlinu jste jí měl vrazit mezi oči, aby trochu zchladla. Jaga.
Do ženských a do buchet nevidíš.. ale na balených buchtách je aspoň uvedena náplň,... na ženských to napsáno není
Ber to jako levnější zkušenost něž u některých rozvedených, příště si dávej pozor na zbrklé rozhodování ...
Osobně jsem chodil s holkou 6 let, než jsem si ji vzal... už jsme spolu přes 10 let a spokojenost :D...
Podle toho co pises i zpusob, jak to pises, bych tipoval, ze je ti tak 13.
Jedine co nezapada je, ze kupujes zajezdy a mas auto. I kdyz autocko muze byt anglicak a zajezd listky na bus k babicce na vesnici.
Pak by to vse vekove ke zbytku dotazu sedelo.
Ona si neumí přiznat před ostatními ani před sebou, že je coura, tak musí udělat hajzla z tebe před ostatními i před ní samotnou aby z toho vyšla jako ta správná chudinka, která za nic nemůže, protože za všechno můžeš jen a jen ty (možná trošku i ten, co se s ním vyspala).
Ona je přece slušná holka a prostě nechce vyjít jako ta špatná.
Prostě nechce být ta špatná, tak se chová jako s*.
Jednoduše ženská logika.
Nechápu, proč se všichni "vozíte" po té dívce. Tazatel sem už dříve vložil dotaz, z něhož vyplývalo, že dívka to už s ním chtěla ukončit dříve. Tazatel ji "ukecal", dívka mu zřejmě nechtěla zbytečně ubližovat, takže na jeho naléhání ustoupila a tady je výsledek..
Nedaří se mi předchozí dotaz vyhledat, možná by mohl odkaz doplnit tazatel.
Chybu udělali oba – tazatel v přemlouvání a snaze vrátit se ve vztahu zpět, dívka v tom, že za svým rozhodnutím ukončit vztah nedokázala stát.
Dovolím si doplnit odkaz na zmiňovaný dotaz. Viz.:
Jinak Kubo - píšeš dotazy jen ze svého pohledu. Možná se Ti od slečny vrací však jen to, co si zasloužíš, ne? Když jsi s někým chodil rok, o kom potom veřejně píšeš, že je "kráva", pak to "něco"vypovídá i o Tobě...Ale váš vztah už je minulostí, tak se zaměř na budoucnost. Prostě si dál půjdete každý svojí cestou a víc nemá smysl se v tom ráchat, nemyslíš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.