Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozesla se se mnou

Od: kuba7255* odpovědí: 13 změna:
Dobry den, s ted uz byvalou pritelkyni jsem byl rok bez 7 dnu.. chci poradit.. v sobotu se se mnou rozesla hned jak byla v nemecku na praxich se skolou me 20 ji 18.. byla tam 14 dni duvod rozchodu kazdy mame jine cile a chce byt sama nechce byt vazana.. dostala nabidku na prazdniny, se tam vratit .. v patek se chce sejit a pokecat jako kamosi.. miluji ji a chci ji zpet napsala mi, ze se nechce psat a nijak ju neobtezovat se vsim sem souhlasil.. vcera mi to rekla rano jsem to nezvladl sem ji napsal, ale dodrzim svoje slovo a necham ji.
Moje otazka: rodice ju tam nechcou pustit ale ona ted jde na brigadu aby si videlala a mohla tam jet. Je rpzumne ji v patek dat do obalky penize a napsat ji co k ni citim a ze si na ni pockam.. sem.v koncich dekuji ze se mi nekdo ozve.. cokoliv a nebo mam s ni chodit ven vubec..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tvá bývalá holka se mi celkem jeví jako dobrý sobec a necita.. To, že se s tebou rozešla a byla k tobě upřímná beru, ale nikdy bych nežádala přátelství po někom, o kom bych věděla, že je do mě zamilovaný a tím stále otvírala ránu.

Být tebou, tak i když to bude hodně těžké, zachovej si svou HRDOST a na čas, než to přebolí, s ní přeruš kontakt. Peníze jí určitě nedávej. Ona to neocení a naopak by tvé dobroty mohla zneužívat a ty bys jí jen dělal takového oslíka... Ona si tě nezaslouží a ty si zasložíš něco lepšího.

doplněno 17.06.14 08:51:

@dzordz - s tím souhlasím, ale podlě mě, to jde v některých případech prostě až s odstupem času.. Konkrétně v tomto případě je zřejmé, že s tím ta druhá strana evidentně vyrovnaná není - on to odmítá akceptovat a bude to stále tnutí do živého. Proto mu všichni říkají, aby kontakt přerušil.. i jeho okolí - nejen já.

Stále v sobě bude udržovat plané naděje a kvůli tomu se může podvědomně bránit novým potenciálním vztahům.

dzordz*

S první částí nesouhlasím, pokud byli kamarády dříve, než spolu chodili, a "ublížená" strana se s tím vyrovná, můžou se kamarádit dál. Zejména pokud je přítelkyně zároveň i nejlepším kamarádem.

hodnocení

2x

Kubo, Ty jsi opravu "Kuba"...Nech ji, ať si žije po svém..A nesponzoruj ji to..Najdi si jiné děvče, které nebude jen na pokec, ale také na vztah...

kuba7255*
hodnocení

Dekuji moc vsem! zatim jste mi vsichni poradili i doma nechodit a uzavrit.. asi pred 3mesici jsme.to meli na hrane ten vztah a kdyz se se mnou chtela rozejit tak jsme si vse vyrikali a bylo to dobre...za vse mi podekovala.. skoro kazdy den jsem ji vozil domu 15km tam 15zpet aby nemusela pak 1km pesky. Suprovej byl konec.. prijela dal.jsem ji kytku tricko.. nechala se dovezt dom kufr az domu a pak asi za 10mim na to konec.. jeji jednani nikdy takove nebylo.. rekla ze si mam najit holku nejakou aspon jako zaplatu..rekl sem ji budu o tebe bojovat..kdyz ti to nebude vadit rekla to muzes ale.ja trvam na svem takze.. uz vidim ze udelam opak co mi poradite.. dekuji
iz*

Ve 20 už byste mohl mít trochu rozumu. Myslíte, že je dobrý nápad, plést se mezi dívku a její rodinu? Vážně?

betaraybill*
hodnocení

1x

prachy do obálky proč? Chce někam ať si vydělá když s tebou nechce být ne.

bruk600*
hodnocení

1x

A tak nějaké sebevědomí? Možná je to test kam až může ve vtahu s vámi dojít a když zjistí, že vás má omotaného kolem prstu, tak se bude poohlížet jinde. Vás má přeci stejně jistého. Radím vám nasadit ego a pokud nechce, tak prostě NECHCE! Čím víc budete polézat tím si vás bude méně vážit. Určitě máte ještě nějaké zázemí, sport, koníčka a taky hurá do šumu, jen neutápět žal v alkoholu!

hodnocení

0x
Rozumne to neni, ona chce pryc a byt sama. Pokud to nemiluje tak uz to nepujde.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Cekat na lasku musi oba. Pokud ceka jen jeden, nedocka se. Je mi to lito. Ale podle me uz to nijak ve vztahu dale nedopadne. Malo komu se podaril znovu vztah po rozchodu. Nikdy uz to nebude takove. Nech ji aspon jako kamaradku, bude to lepsi.

hodnocení

0x

Vykašlala bych se na to a nesla to jako muž. Myslíš si, že každé manželství vzniklo hnedka z 1. vztahu? Není to pravda.

Nevím, jaká je, ale proč bys jí dával peníze do obálky? Já bych Ti je hodila na hlavu. Protože si bude myslet, že si ji chceš prostě koupit. Když dáváš peníze, kupuješ. Nebo to není pravda? A není větší hanba, než ji považovat za prodejnou. Tím bys to zazdil úplně.

Nech to být, možná se skutečně nechce vázat, bude pracovat v zahraničí a nebude mít tolik času a možností, kolik bys chtěl. Je možné, že o té praxi jí přes cestu přeběhl někdo jiný, kdo ji teď láká víc než Ty. Ale i to je život.

Je Ti 20, víš, co hezkých děvčat na Tebe ještě čeká? Nech to plavat, nedělej jí žárlivé scény, rozejdi se s ní na úrovni. Jinak by si tě ani nemohla vážit. To hezké Tě ještě čeká, uvidíš. Pro jedno kvítí...Jaga.

kuba7255*
hodnocení

Samozrejme, ze si ji nechci koupit ma to v zivote tezky.. ona vi co jsou penize kdyz nejsou proste takove gesto.. a taky druhy duvod je ze jsem.zdedil barak asi 5km kde bydli ted a ona tam se mnou nechce bydlet.. je z vesnice a nechce zit na vesnici..
iz*

Přemýšlíte vůbec? Kdyby o Vás stála, byl by život na vesnici tou nejmenší překážkou. A i kdyby byl: co by Vám bránilo dům zatím pronajímat a nastěhovat se s ní do města?

Já si myslím, že v tom Německu prostě potkala někoho "zajímavějšího" ...

hodnocení

0x

prachy do ní necpi nepomůže to postav se k tomu jako chlap přestan fnukat a najdi si jinou

myslet si že holce který je 18 se mnou bude na věky to nemyslíš vážně kor v dnešní době

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]