Nejste přihlášen/a.
Tvá bývalá holka se mi celkem jeví jako dobrý sobec a necita.. To, že se s tebou rozešla a byla k tobě upřímná beru, ale nikdy bych nežádala přátelství po někom, o kom bych věděla, že je do mě zamilovaný a tím stále otvírala ránu.
Být tebou, tak i když to bude hodně těžké, zachovej si svou HRDOST a na čas, než to přebolí, s ní přeruš kontakt. Peníze jí určitě nedávej. Ona to neocení a naopak by tvé dobroty mohla zneužívat a ty bys jí jen dělal takového oslíka... Ona si tě nezaslouží a ty si zasložíš něco lepšího.
doplněno 17.06.14 08:51:@dzordz - s tím souhlasím, ale podlě mě, to jde v některých případech prostě až s odstupem času.. Konkrétně v tomto případě je zřejmé, že s tím ta druhá strana evidentně vyrovnaná není - on to odmítá akceptovat a bude to stále tnutí do živého. Proto mu všichni říkají, aby kontakt přerušil.. i jeho okolí - nejen já.
Stále v sobě bude udržovat plané naděje a kvůli tomu se může podvědomně bránit novým potenciálním vztahům.
Kubo, Ty jsi opravu "Kuba"...Nech ji, ať si žije po svém..A nesponzoruj ji to..Najdi si jiné děvče, které nebude jen na pokec, ale také na vztah...
A tak nějaké sebevědomí? Možná je to test kam až může ve vtahu s vámi dojít a když zjistí, že vás má omotaného kolem prstu, tak se bude poohlížet jinde. Vás má přeci stejně jistého. Radím vám nasadit ego a pokud nechce, tak prostě NECHCE! Čím víc budete polézat tím si vás bude méně vážit. Určitě máte ještě nějaké zázemí, sport, koníčka a taky hurá do šumu, jen neutápět žal v alkoholu!
Vykašlala bych se na to a nesla to jako muž. Myslíš si, že každé manželství vzniklo hnedka z 1. vztahu? Není to pravda.
Nevím, jaká je, ale proč bys jí dával peníze do obálky? Já bych Ti je hodila na hlavu. Protože si bude myslet, že si ji chceš prostě koupit. Když dáváš peníze, kupuješ. Nebo to není pravda? A není větší hanba, než ji považovat za prodejnou. Tím bys to zazdil úplně.
Nech to být, možná se skutečně nechce vázat, bude pracovat v zahraničí a nebude mít tolik času a možností, kolik bys chtěl. Je možné, že o té praxi jí přes cestu přeběhl někdo jiný, kdo ji teď láká víc než Ty. Ale i to je život.
Je Ti 20, víš, co hezkých děvčat na Tebe ještě čeká? Nech to plavat, nedělej jí žárlivé scény, rozejdi se s ní na úrovni. Jinak by si tě ani nemohla vážit. To hezké Tě ještě čeká, uvidíš. Pro jedno kvítí...Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.