Nejste přihlášen/a.
Sestřelila tě, nemá zájem. S tím se nedá nic dělat. Stejně jako jsou holky, které jsou zamilované do tebe a ty se na ně nedokážeš koukat jinak než jako na dobré kamarádky (v lepším případě) nebo jako na vlezlé a divné "úchylačky" (v horším případě), tak tahle holka si tě prostě už zařadila.
Jestli tě to pobláznění opouští, tak to je spíše dobré znamení. Prostě už jsi zjistil, jak na tom u ní jsi, zjistil jsi, že tudy traktor nepojede a už se na ní nedokážeš dívat stejně jako předtím.
Jak už psali výše, teď nastává ta zajímavá doba, kdy se začneš porozhlížet po jiné pěkné holce. Třeba tě ta nová bude chtít.
Někde jsem četl, že chlap musí oslovit v průměru 140 holek (a později žen), než se s tou 141 ožení. Připrav se proto na dlouhou řadu zklamání v budoucnu. Toto byl jen začátek.
Zdravím
S tím opadnutím zamilovanosti bys měl být přírodě vděčný, že Ti to vyřešila sama, a ta holka to pochopí, ostatně jestli s Tebou chce kamarádit, tak se můžete scházet a pokud oba dva cítíte k tomu druhému vztah spíše přátelský, tak můžete zažít jedny z nejůžasnějších chvil nezatížené obtěžováním a odmítáním a buď to tak zůstane, nebo přijde něco víc, nic bych neřešil, kamarádství s holkou je super, možná lepší než partnerství (nejsou povinnosti, závazky, ani výčitky)
No spíš, aniž bych byl holka, se Ti pokusím odpovědět na tu otázku co holky a proč přitahuje. Je to zájem a nezájem. Tedy spíše vzácnost. Měl jsem tento problém až do svých cca 27 let. Jde o to, že pokud jsi kluk, nebo chlap, který věří, že holky si zaslouží být opečovávány a obdivovány a noseny na rukou, tak se to jistě snažíš dělat a to se holkám hrozně líbí, ale nikdy je to nebude přitahovat (bohužel) hlavně ne ty mladé, u jejich maminek budeš vždy favorit číslo 1. Jde o to, že ti jak Ty říkáš co flirtují (já vždycky říkal gauneři, nebo hajzlici) se o tu holku až tak nezajímají a to holky přitahuje víc. Je to vzácnosti, nevím, jestli máš nějaký koníček, ale tam je to stejné... Já třeba sbírám motýly a brouky naše babočka paví oko je jedním z nejkrásnějších motýlů na světě, ale vidět tuto babočku mi nikdy neudělá takovou radost, jako když jsem si nechal z Kostariky poslat kukly tropických motýlů, ta babočka je prostě pro mě moc obyčejná, všední a i když bych nikdy nechtěl aby zmizela ze světa a jsem vždy hrozně rád když u mě přezimuje na půdě, nebo saje na podzim na spadaných švestkách, nikdy z ní nebudu úplně hotovej, protože není vzácná. Nebo jiný příklad, jsi fanoušek hokejového klubu ve vašem městě a hokeje vůbec. Hrají se dva zápasy v h jeden čas, hraje Tvůj klub a někde jinde se hraje exhibice dejme tomu týmů NHL (nevyznám se v hokeji) vstupné je stejné... Půjdeš nejspíš na tu exhibici, protože Tě přitahuje ta vzácnost. S holkama je to stejné, dokonce i když s nějakou pak chodíš tak Ti bude pořád říkat jak chce být s Tebou pořád bez přestávky, ale jen když jí budeš vzácný, tak to bude cítit dlouho. S tou vzácností to ovšem nesmí být extrémní, samozřejmně že setkáním se jednou za rok a velmi povrchním pozdravem nesbalíš žádnou, jen prostě nesmíš vzhlížet k ní, musíš to zařídit tak, aby ona mělo koho obdivovat. Pokud se neumíš chovat tak jako Ti hajzlici a pokud se chceš chovat hezky, tak se tak chovej nejen k ní, ale i k ostatním a možná spíš víc k ostatním a ona možná zatouží, aby ses tak choval k ní a pokud po tomhle zatouží, tak to ale pak taky nesmí dostávat plnými hrstmi, protože i to nejlepší jídlo se Ti po nějaké době zhnusí pokud ho budeš mít pořád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.