Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je to opravdu fakt nebo jen pověra, že pokud se používá jedna a ta samá HA víc jak 6 let, že přestává účinkovat? Tím tedy myslím že nemusí udržet správně menstruační cyklus a už může vznikat tzv. špinění, samožřejmě nepochybuji, že účinnost proti otěhotnění je zachována
Já jí užívám už 7 let a v posledních 2 měsících se mi právě děje, že mezi cykly nepravidelně špiním. Tak když to není tím, že by nějak špatně fungovala, tak čím to tedy může být? Přece se nemůže stát, že mi najednou po tolika letech nesedne, nebo ano?
A proc si myslíte, ze je to antikoncepcí. Navštivte
gynekologa ať vas prohlédne, třeba máte nějaký gyn.problem .
Protože jsem tam právě před 2 měsíci byla a vše bylo OK. Takže jediné, co mě napadá je ta antikoncepce. Mé kamarádce gynekolog vyhrožoval už po 5-ti letech užíván stejné HA, že by jí měla změnit, že další už jí nepředepíše. A já tak nechci dopadnout :D
Děkuji za veškeré odpovědi, ale jen pro upřesnění už mám ověřenou odpověď na svou otázku. Mám to potvrzené od gynekologa, naše tělo se neustále mění, takže se stává i to, že po několika letech nám přestane HA sedět, takže ji musíme vyměnit za novou. Nejsem z toho tedy nadšená, protože né jen, že mám obavy, že mi nesedne, ale kvůli otěhotnění, viz má otázka: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.