Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Holka se kterou jsem doted chodil ven asi uz mesic mi na facebooku kdyz jsem ji napsal, ze ji miluju a ona mi to psala taky, rekla mi ze na chozeni (vztah) jeste neni pripravena. Co mam delat dal?
Dobrý den, podle toho, co chcete Vy. Buď ji napište, že je to OK a hezky se rozlučte. Nebo jí napište, že je to OK, ale můžete dál kamarádit a chodit ven. Třeba si to musí slečna ujasnit (nebo už jasno má a nechce Vás ranit). Rozhodně na ní nebuďte zlý. Zdravím!
doplněno 19.05.14 21:05:Slečna miluje Vás, Vy milujete ji. Tak je to vše OK. Dejte jí ten čas a venku se proběhněte zatím jako kamarádi, kteří se milují. Ale, pokud je to problém trvalejší, který vyžaduje zakládání vícero otázek, tak si najděte pro lásku slečnu ujasněnou a připravenou. Takto si zbytečně ošoupáváte klávesnici u PC (a já i ostatní také).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.