Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Život a ja

Od: naszivot odpovědí: 13 změna:

Ahoj

Nevím jestli zde přicházím pro radu protože jsou situace, kdy poradit nelze ale možná se stačí vypsat ač jde o situaci která ani čas nenapraví.

Můj problém začíná už v útlém dětství protože mám zdravotní problém, který mi brání začit si vztah.

Nedávno jsem podstoupil operaci z důvodu, že mi zapáchá z úst, byly dvě možnosti, že je to ze žaludku nebo z krčních madly, tak jsem se rozhodl že půjdu na operaci mandlí a nechám si je odstranit ovšem teď po čtvrt-roce po operaci to nepomohlo takže můj problém přetrvává a nejhorší je, že s tím nelze níc dělat.

S rukou na srdci můžu říct, že najit partnerku je takřka nulová i když jsem hodný, starostlivý a tak dále tak tohle mi nepomůže.

Nevím jak teď naložit se životem, opravují barák s tím, že tam bude rodina ale jak se zdá, zůstanu tam sám...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

2x

Řeknu ti to takto je to věc na kterou jsem přišel teprve nedávno a říkám to skoro každěmu. V rámci možností si zkus užívat co nejvíc to jde. Život je krátký na to aby jsi se trápil a čekal jestli se něco zpraví. Prostě užívej si a všechno příjde samo a když ne alepoň budeš vědět že jsi ho něžil nadarmo. Člověk musím být sobecký a užívat si života.

pohanka*
hodnocení

2x

Jestliže máte problém od dětství, tak předpokládám, že jste navštívil /s rodiči/ spoustu lékařů a snažili jste se přijít problému na kloub. Byl jste na gastro vyšetření, absolvoval jste důkladné vyšetření u stomatologa a dentální hygienistky? Někdy to je právě od zkažených zubů a špatně prováděné dentální hygieny. Používáte dentální nitě a mezizubní kartáčky, vodu na desinfekci úst? Nebo máte špatnou uzávěrku v žaludku? Ale to by Vám šly šťávy nahoru a pálilo by v krku. Navštívil jste s tímto problémem kolik doktorů, léčitelů, kolik jste zkusil alternativních metod. Pokud by jste opravdu bojoval a zkusil se vyléčit třeba u 30ti možných lékařů a léčitelů, pak bych nad tím mávla rukou, musím se s tím smířit. Ale jestli jste absolvoval minimální počet vyštření, tak neházejte flintu do žita. Každopádně, kdo Vám řekl, že Vám páchne z úst? Není to jenom Vaše myšlenka? Ráno, když se člověk probudí, tak máme tzv. ranní dech. To znamená, že skoro každému je cítit z úst, dokud si nevyčistí zuby. Též by jste měl ráno po vyčištění zubů lžičkou, pouze k tomu určenou, oškrábat důkladně usazený plak-potah z jazyka, který se tam přes noc usadil. Jinak jezte méně cibule a česneku.

figurek*
hodnocení

1x

no. Jestli bude ten domek pěkný, pak dlouho sám nezůstanete.

Ona už se nějaká najde, která si řekne : Já už ho nějak snesu, protože oni jsou tak jako tak všichni stejní, ale ten domek je pěknej a je v něm volno. Tak rychle, šup tam.

hm*

Taky bych řekl. Jestli žádná neví, že máte domek, najde nežádoucího cokoliv. Ale "domek"? To se ženská zamiluje raz-dva (i do Vás, pěkný domek je velmi silný katalyzátor).

knifethrower*
hodnocení

0x

Tak si najděte nějakou, které z držky smrdí také. To není žádný fór a divil byste, kolik takových žen je.

hodnocení

0x

Tahle otázka mi připomíná velice podobnou, kterou tazatel položil nedávno. Taky tam motal páté přes deváté. Krevní destičky s uzdravením a po 10ti letech s transplantací srdce. Mlel páté přes deváté. Tento taky motá nesmotatelné. Nepíše, kolikrát denně si čistí zuby a co používá a jestli vůbec u zubního, kterému patří péče o ústa, byl. Případně na interně, na kontrole refluxu. Nevěřím ani jednu větu!

doplněno 27.04.14 15:45:

poradte.cz/... Že by tentýž?!

pohanka*

No nevím, jestli je to ten samý, ale být tak nemocen, tak snad napíšu, co mi je a ne jen, že mám dva roky života před sebou! Kolikrát se lékaři sekli. Jinak nevím, co to má za smysl roztočit všechny peníze, které mám? Jako student je nevydělal a že by dědictví?

hodnocení

0x

Každá situace lze řešit. Mně připadá, že máte dobrou výmluvu na to, abyste se neseznámil... Třeba máte z nějakého důvodu strach... Píšete, že to mohlo být od žaludku nebo od mandlí. Řešil jste mandle... A co ten žaludek?

Dnes se prodává v lékárnách spousta sprejů proti zápachu z úst. Existují i bylinky. Když Vám nepomohla klasická medicína, obrátila bych se na bylinkáře.

A jak tu bylo už řečeno, nesmírně důležitá je ústní hygiena.

A kdysi kdesi jsem četla, že komu páchne z úst, nemá rád sám sebe... A z toho Vašeho dotazu si myslím, že možná na tom něco bude...

buss
hodnocení

0x

Je to řešitelné! Jen je třeba najít doktora, který umíí! Nechat spravit zuby, řádně čistit, též změnit stravu, né?

hodnocení

0x

To opravdu nepomáhají deodoranty a bonbóny proti zápachu z úst? Nebo časté čištění nějakou silnou pastou?

tiffany*
hodnocení

0x

Jestli s tím chcete pohnout, tak nutně musíte mimo vyšetření trávení (internista) zároveň vyhledat dobrého zubaře, ale opravdu dobrého. Můžete mít problémy se zuby, které ani nějak moc nebolí, takže Vás nenutí k tomu zubaři chodit, ale udělejte to, jinak si nestěžujte ! Poptejte se, případně hledejte reference, nelitujte času, najdete ho, ušetří Vám mnohá trápení. A koupit si ústní vodu Listerine můžete ihned zítra, je skvělá, zuby prošťourat kulatými párátky :).

lotus*
hodnocení

0x

Odpověď na to, jak naložit se životem tady asi nenajdete. S tím zápachem můžou pomoci doktoři, třeba i zubař. Ale problém, který vám brání začít vztah spíš vyřešíte s psychologem.

martinaa*
hodnocení

0x

No, tak je tu ještě druhá možnost - potíže se žaludkem a trávením celkově. A to hodláš řešit? Byl jsi u doktora na gastru - a on ti řekl, že s tím nejde nic dělat? Nebo čekáš na osvícení duchem svatým a přestane to samo?

Znám dva lidi, co trpí nadměrnou, ale opravdu extra nadměrnou plynatostí, a partnery mají, i když jim stokrát denně smrdí po nos. Možná hledáš na špatných místech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]