Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Nevím jestli zde přicházím pro radu protože jsou situace, kdy poradit nelze ale možná se stačí vypsat ač jde o situaci která ani čas nenapraví.
Můj problém začíná už v útlém dětství protože mám zdravotní problém, který mi brání začit si vztah.
Nedávno jsem podstoupil operaci z důvodu, že mi zapáchá z úst, byly dvě možnosti, že je to ze žaludku nebo z krčních madly, tak jsem se rozhodl že půjdu na operaci mandlí a nechám si je odstranit ovšem teď po čtvrt-roce po operaci to nepomohlo takže můj problém přetrvává a nejhorší je, že s tím nelze níc dělat.
S rukou na srdci můžu říct, že najit partnerku je takřka nulová i když jsem hodný, starostlivý a tak dále tak tohle mi nepomůže.
Nevím jak teď naložit se životem, opravují barák s tím, že tam bude rodina ale jak se zdá, zůstanu tam sám...
Řeknu ti to takto je to věc na kterou jsem přišel teprve nedávno a říkám to skoro každěmu. V rámci možností si zkus užívat co nejvíc to jde. Život je krátký na to aby jsi se trápil a čekal jestli se něco zpraví. Prostě užívej si a všechno příjde samo a když ne alepoň budeš vědět že jsi ho něžil nadarmo. Člověk musím být sobecký a užívat si života.
Jestliže máte problém od dětství, tak předpokládám, že jste navštívil /s rodiči/ spoustu lékařů a snažili jste se přijít problému na kloub. Byl jste na gastro vyšetření, absolvoval jste důkladné vyšetření u stomatologa a dentální hygienistky? Někdy to je právě od zkažených zubů a špatně prováděné dentální hygieny. Používáte dentální nitě a mezizubní kartáčky, vodu na desinfekci úst? Nebo máte špatnou uzávěrku v žaludku? Ale to by Vám šly šťávy nahoru a pálilo by v krku. Navštívil jste s tímto problémem kolik doktorů, léčitelů, kolik jste zkusil alternativních metod. Pokud by jste opravdu bojoval a zkusil se vyléčit třeba u 30ti možných lékařů a léčitelů, pak bych nad tím mávla rukou, musím se s tím smířit. Ale jestli jste absolvoval minimální počet vyštření, tak neházejte flintu do žita. Každopádně, kdo Vám řekl, že Vám páchne z úst? Není to jenom Vaše myšlenka? Ráno, když se člověk probudí, tak máme tzv. ranní dech. To znamená, že skoro každému je cítit z úst, dokud si nevyčistí zuby. Též by jste měl ráno po vyčištění zubů lžičkou, pouze k tomu určenou, oškrábat důkladně usazený plak-potah z jazyka, který se tam přes noc usadil. Jinak jezte méně cibule a česneku.
no. Jestli bude ten domek pěkný, pak dlouho sám nezůstanete.
Ona už se nějaká najde, která si řekne : Já už ho nějak snesu, protože oni jsou tak jako tak všichni stejní, ale ten domek je pěknej a je v něm volno. Tak rychle, šup tam.
Tahle otázka mi připomíná velice podobnou, kterou tazatel položil nedávno. Taky tam motal páté přes deváté. Krevní destičky s uzdravením a po 10ti letech s transplantací srdce. Mlel páté přes deváté. Tento taky motá nesmotatelné. Nepíše, kolikrát denně si čistí zuby a co používá a jestli vůbec u zubního, kterému patří péče o ústa, byl. Případně na interně, na kontrole refluxu. Nevěřím ani jednu větu!
doplněno 27.04.14 15:45:poradte.cz/... Že by tentýž?!
Každá situace lze řešit. Mně připadá, že máte dobrou výmluvu na to, abyste se neseznámil... Třeba máte z nějakého důvodu strach... Píšete, že to mohlo být od žaludku nebo od mandlí. Řešil jste mandle... A co ten žaludek?
Dnes se prodává v lékárnách spousta sprejů proti zápachu z úst. Existují i bylinky. Když Vám nepomohla klasická medicína, obrátila bych se na bylinkáře.
A jak tu bylo už řečeno, nesmírně důležitá je ústní hygiena.
A kdysi kdesi jsem četla, že komu páchne z úst, nemá rád sám sebe... A z toho Vašeho dotazu si myslím, že možná na tom něco bude...
Jestli s tím chcete pohnout, tak nutně musíte mimo vyšetření trávení (internista) zároveň vyhledat dobrého zubaře, ale opravdu dobrého. Můžete mít problémy se zuby, které ani nějak moc nebolí, takže Vás nenutí k tomu zubaři chodit, ale udělejte to, jinak si nestěžujte ! Poptejte se, případně hledejte reference, nelitujte času, najdete ho, ušetří Vám mnohá trápení. A koupit si ústní vodu Listerine můžete ihned zítra, je skvělá, zuby prošťourat kulatými párátky .
No, tak je tu ještě druhá možnost - potíže se žaludkem a trávením celkově. A to hodláš řešit? Byl jsi u doktora na gastru - a on ti řekl, že s tím nejde nic dělat? Nebo čekáš na osvícení duchem svatým a přestane to samo?
Znám dva lidi, co trpí nadměrnou, ale opravdu extra nadměrnou plynatostí, a partnery mají, i když jim stokrát denně smrdí po nos. Možná hledáš na špatných místech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.