Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám ještě šanci?

Od: zdenek555* odpovědí: 7 změna:
Nedávno jsem pokládal otázku vic: poradte.cz/... Včera mi slečna napsala, nabídl jsem schůzku. Sešli jsme se a všechno jsme si vyříkali. Ještě než jsme začali vse probírat, tak jsme se smáli, dělali legraci. Když jsem začal o te výtce, rozbrečela se. Dobře vím, že jsem ji ublížil a mrzet mi to bude dlouho. Řekla mi, že když se ji někdo dotkne citu, tak přestává komunikovat. Ted ke mě nic necítí a když bude chtít sama mi napíše. Poznal jsem spoustu divek, ale nikdy jsem se tak nezamiloval. Pokud se přestaneme vidat uplne, nemám šanci aby zas začala něco cítit. Jak se říká "Sejde z očí, sejde z mysli". Vím, že je to hloupe přirovnání, ale kamarád i přes všechno odmítnuti nepřestal bojovat o svou přítelkyni a dnes je tomu z koro rok a jsou šťastný. Mám ještě něco zkusit, něco jako pozvání na rande? Děkuji...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

1x

Zdenku, ja nejak porad nechapu, jak jste ji mohl ublizit tim, ze jste ji rekl, ze mate malo sexu, kdyz predtim byl casto.

To mi nekdo rict, tak se nejen nerozbrecim, ale ani to nebude duvod k rozchodu, pokud v tom nebude jeste neco jineho.pokud by vas milovala, tak si rozumne vyrikate proc to tak je.nekdo holt nemusi mit sex kazdy den.

Proste bude nejak psychicky "nevyrovnana" ,, nebo jak byly odpovedi ve vašem predchozim dotazu, proste vas nechce a tak si timto nasla zaminku.

Vy jste zamilovany az pouši a tak nejspíš prehlizite, ze byste pro ni mohl byt jen kamarad, ne pritel.

V Coz svedci i zneni dnesniho dotazu.

Proste "nepřeskočila jiskra".

doplněno 22.03.14 17:34:

Omlouvam se, dotaz jsem si malo osvezila v pameti.

zdenek555*
hodnocení

Spali jsme spolu jen jednou. A rekla mi
, že sex ji nevadí i klidně každý den. Řekla mi, že ji ještě nikdo nikdy tohle neřekl. Aby ji vyčítal málo sexu. Do te hádky to bylo všechno hezky nepoznal jsem nic, že by se odtahovala. Az pote šlo všechno do háje.

hodnocení

1x

Když o Vás nestojí, přestante se jí vnucovat. Respektujte ji!

iz*
hodnocení

1x

Shrňme si to: Dívka nestojí o sex s Vámi, "urazí se" při první zámince, nechce se s Vámi vídat (žádá Vás o čas), co ještě chcete slyšet?

Jak byste se cítil Vy, kdyby Vás uháněla dívka, o kterou byste nestál?

zdenek555*
hodnocení

Máte pravdu. Budu jen doufat, ale počítat z horším...

ukulele*
hodnocení

0x

Dej tomu čas.

zdenek555*
hodnocení

Vím chce to čas. Myslel jsem pár dnu počkat a pak napsat neutrální zprávu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]