Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co dál

Od: zdenek555* odpovědí: 18 změna:
Dobrý den, poznal jsem divku na internetu na jedné nejmenované seznamce. Psali jsme si delší dobu, nechtěla nic uspěchat. Samozřejme jsem to chápal. Když jsme se setkali bylo vše krásný. Nastalo druhé, třetí rande. Rozuměli jsme si ve všem. Nenastala situace, kdy bychom mlčeli. Předtím jsem měl špatný zkušenosti, proto jsem si říkal musím si držet odstup, nechci se opět spálit. Jenže jsem to u sebe nedodržel a do slečny jsem se zamiloval. Za celou donu jsem neviděl žádnou chybu. Chodili jsme spolu k ni domů a když doslo k prvnímu sexu bylo vse nádherné. Slečna mi sama řekla, že by ji nevadilo mít sex každý den, co mě hodně potěšilo. Chodili jsme spolu na procházky. Jezdili na výlety, prostě všechno nádherný a to obou straně. Dokonce jsme si naplánovali víkend na hotel s tim, že budeme chodit po Krkonoších. Jenže dny od sexu ubyhali a jednoho dne jsem ji řekl, že mi mrzí ze nemáme sex. A tim jsem vse pokazil. Slečna se naštvala, ze jsem ji vyčetl málo sexu, ale ja to nemyslel jako vycitku. Omluvil jsem se ji, ze jsem to nemyslel spatne. Jen abychom to nějak probrali. Hodně jsem ji tim naštval. Dva dny zpět me seznámila s přáteli, jen uz od příjezdu se chovala divne vyhýbala se kontaktu. Den se povedl zasmáli jsme se a kdyz jsme se rozešli. Tak jsme spolu zůstali sami. Ten den mela odjet za rodiči. Nabídl jsem ji odvoz, ze alespoň budeme jeste chvili spolu. Když jsme dojeli k rodičům, tak vse bylo v pořádku objal jsem ji a poděkoval jsem za krásný den. Když jsem dorazil domu napsal jsem ji zprávu ze jsem strašne rad za každou chvili co spolu můžeme byt a na to mi neodpověděla. Ten večer jsem sel do práce na noční, tak jsem jen napsal dobrou noc. Zahlédl jsem, ze je online. Tak jsem jen dopsal ještě nespíš můžu zavolat :) a na to me přišlo odpověď cituji Nevim Nevim Zdendo ale nějak mi to přestává bavit s tebou být. Jediny co jsem zmohl bylo zavolat, ale nezvedla mi to s tim ze nechce. Napsal jsem ze nechci aby nas jedna výtka rozdělila a napsala ze ted nic neciti at ji ted nechám. Druhy den jsem napsal ze mi to všechno mrzi a stále doufám ze to bude jako předtím a od te doby nic. Jsem z toho zklamaný, to uz staci jen jedna mála hadka a všechno skonci? Ptám se sam sebe a nemůžu najít odpověď... Děkuji za každou radu nechci o ni přijít

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jsi extrémně najivní. Na seznamkách loví různé ženy i muži, obvykle mají více mnoho kontaktů a nikomu to samozřejmě nesdělují, a jakmile omrzí jeden jdou do dalšího, případně najdou jiný. Je to tak, že v souběhu s tebou měla nabrnklý 1 - 2 borce, co zrovna na ni v době tvého volna neměli čas a teď přišla chvíle kdy jsou k dispozici. Mj. holky ze seznamek mají docela dost partnerů (tedy některé), mě osobně by to vadilo. Hlt nejsi z těch co by nakoukli pod pokličku seznamování se po internetu. Doufám, že si mě pochopil. Něco podobného byť to nebylo tak intenzivní jsem poznal. MJ. holky jsou třeba za jednou odpoledne na 2 randíčka a prostě to zkouší po více lajnách . . . :). Zkus o tom popřemýšlet.

doplněno 17.03.14 20:11:

moje osobní zkušenost byla spíše negativní, kdy při prvním "fyzickém" kontaktu jsem byl také chválen a opěvován a to se za žádného chuana co se týče "výkonů" nepovažuji, a až to přestalo bavit, byl jsem označován za nechopného co se týče ehm, víte čeho . . . Dost lidí pohybujících se po seznamkách je slušně napsáno "dost zvláštních", o podivínech a podivíkách nemluvě, ale každej je ňáke j... nechci to apriori ze své zkušenosti hodnotit, podívejte se ale třeba na šou "f ..ř hledá ženu", tam jsou taky extrémní povahy a typy. To jen na okraj.

zdenek555*
hodnocení

Určite máte v něčem pravdu, ale nejde mi do hlavy proc zaplatila hotel v Krkonoších. A kazdy volný cas jsme spolu trávili. Dělá dvanáctky v práci, tak toho času moc neni. T
martinaa*

Zkrátka mohla zjistit, že to není ono, co si představovala. Tak to prostě bývá, že ze začátku ej všechno super, ale o měsíc později už člověk vidí toho druhého střízlivěji. Sex už byl pak jenom záminka.

Nesmutni a poohlédni se po normální holce, ne nějaké zoufalé lovkyni ze seznamky.:)

doplněno 17.03.14 20:29:

Nedoufej. Čím víc budeš doufat, žadonit a prosit, tak tím víc ublížíš leda sám sobě. Máš snad nějakou hrdost, ne? Necháš se sebou mávat? Nechce, nechce, její chyba.

Věř, že přijde lepší.;)

doplněno 18.03.14 14:21:

Asi jí moc nemáš. Jinak bys neseděl v koutku jako poslední chudáček a nečekal, až se princezna rozmyslí a dá milostivě vědět.

Ji přestává bavit s tebou být, to napsala jasně, teleofn nezvedá. Čekáš snad doporučený dopis, kde ti plopatě oznámí, že je konec?

zdenek555*
hodnocení

Nechodím moc na seznamky a tohle byla náhoda. Stále doufám že se to vse obrátí. Asi jsem naivní. Nenapsala mi ze je uplne konec jen at ji dam cas, ze mi napíše.
zdenek555*
hodnocení

Svoi hrdost mám. Pokud by chodila jen tak z klukama, tak by pro ni nemel byt problém to alespoň napsat, ze je definitivní konec. Nechává me v nejistotě...
zdenek555*
hodnocení

Taky se nepovažuji za chuana, ale na ni jsem poznal, že se ji to líbí.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Já myslím, že už jsi o ni přišel. Ale rozhodně to nebylo tou jednou hádkou nebo tvojí poznámkou. Ta jí dala jenom příležitost nebo záminku reagovat tak, jak reagovala. Skutečné důvody, proč už tě nechce, jsou jiné. A pochybuji o tom, že ti je řekne. Možná jsi zklamaný, ale tak to prostě v životě chodí. Rozhodně se nesnaž moc aktivně usilovat o její přízeň.

zdenek555*
hodnocení

Nemůžu to pochopit všechno do te hádky bylo v pořádku. Plánovala sama výlety a tak podobne. Napsal jsem, že se chci sejít a promluvit si o tom a nic. Ze zvědavosti jsem se podival na seznamku jestli tam chodi a vidím že je tam přihlášena. Povídali jsme si, že když nam neco bude vadit hned si to řekněme...

jancak
hodnocení

0x

připadá mi, že zmíněná slečna nebude asi seriozní přesně jak píše "miramira". Doufám, že jste aspoň při sexu použil kondom kvůli pohlavním chorobám. Všude píšou, jak přibývá HIV nakažených a jiných nemocí, snad máte dost rozumu a neprovozujete nechráněný sex s neznámými ženami *ee*

zdenek555*
hodnocení

To ano ochrana byla. Napadá mi proc me představovala pratelum a pak rychle obrátí :(

Možná se našel někdo, kdo Vás před ní zkritizoval a pokud dá na názor přátel, problém je na světě...A pokud jste měli sex jen jednou, tak pro ni asi tak úžasný nebyl, když už o něj dál nestála. Čert ví, proč jste se jí omrzel...To by Vám mohla říci jen ona. Ale když chce, abyste ji nechal být, tak ji respektujte a nevnucujte se. Vy o ni nechcete přijít, ale ona Vám dala jasně najevo, že o Vás přestala stát...Hledejte tedy dál, jistě najdete partnerku vhodnější, která Vás nebude chtít jen na pár dní...Hodně štěstí!

zdenek555*
hodnocení

Jsem z toho hodně zklamaný. A asi máte pravdu, že uz o me nestojí, ale chci to slyšet do očí. Predemnou mela vztah 4 roky, tak snad nějaký ten charakter má

na charakter si dneska už nikdo nehraje, k životu to není potřeba, buď realista, doba Oldřicha Nového ve filměch pro pamětníky už dávno skončila. Ti "hodní" se dnes rozhodně nemají líp, spíš obráceně . . .

doplněno 17.03.14 20:33:

holky toho kolikrát nalžou až hanba. :), ale takhle se právě sbíraj cenný zkušenosti.

jancak

Jak víte, že její předešlý vztah trval 4 roky? Máte tuto informaci ověřenou nebo pouze od slečny? Protože jestli jenom od ní, tak si to mohla klidně vymyslet

zdenek555*
hodnocení

Podle fotek kde všude jezdili do ciziny každé léto. Se svým ex ma kladný vztah jsou to kamarádi to mi řekla hned na začátku. Vim o sobe ze jsem hodny a vim ze na to doplacim, ale jiný uz nebudu

Ahoj zdenku. Takový je holt život a musíš se s tím smířit. Na seznamkách to tak chodí a nejen tam, ale i třeba v pracovních vztazích. Do lidí nikdy nevidíš. Ještě se zklameš tolikrát, že už tě nic nepřekvapí.

hodnocení

0x

Jsi prostě zatím ještě naivní a příliš hodnej. Takže s tebou budou ženské zametat a jednat s tebou jako s hadrem. Prostě se musíš začít chovat jako chlap, být víc dominantní, nenechat si všechno líbit. Neříkám aby ses choval jako hovado, ale prostě ženská nesmí mít pocit, že ti může štípat dřevo na hlavě. Nesmíš jednat pořád s maximální zpětnou vazbou "abys ji náhodou něčím nenaštval". Nesmíš se pořád jen plazit a dávat jí najevo, jak moc tě má v hrsti. Taky musíš vyvinout nějakou aktivitu - ty musíš vymýšlet zábavu, ne jen ona. Nejen vymyslet, ale i prosadit. Pokud jsi nechal veškerou invenci na ní, nediv se, že ji to unavilo. Co s takovým chlapem, kterého někam postaví a za týdem ho najde stát na stejném místě? :)

zdenek555*
hodnocení

V tom máte pravdu. Jsem az moc hodny a chce to změnu. Aktivitu jsem vymýšleli společne, někdy ja nekdy ona. Vždycky jsme nrkam šli meradi sedime doma. Ja si zasvim umím stát, ale tady jsem udělal chybu ja. Nemel jsem o sexu mluvit, alespoň ne ted.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]