Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat: Je možné otěhotnět, pokud měl přítel na trenýrkách předejakulát možná trochu smíšený se zbytky spermatu a těmi trenýrkami se na chvíli otřel o můj klín? Cítila jsem, že je má mokré, ale hned jsem "stáhla" svaly pochvy a nějak výrazně se o ní netřel. Byla to jen chvilka.
Při takové otázce bych se chtěla vždy zeptat, kolik je tazateli roků a zjistit jeho psychický stav. Nezlobte se, šukat může i úplný idiot ale myslím, že i ten ví, jak se dělají děti. Vy víte co to je předejakulát, víte, že pochva má svaly, že ty malé mršky se jmenují spermie, na můj vkus toho víte až moc a tento dotaz nemůžete myslet vážně.
doplněno 19.03.14 16:55:Předpokládám, že 15 už vám bylo, jinak vám přítele mohou zavřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.