Nejste přihlášen/a.
Mám takový pitomý dotaz, ale prostě mě to zajímá: Pokud je předejakulační tekutiny víc a prosákne přes trenýrky a džíny, jsou v té skvrně ještě živé spermie schopné oplodnění?
Např. kdyby se o ni někdo otřel prstem a zasunul ho do pochvy, mohlo by dojít k otěhotnění?
Kamarádka má z toho hrozný nervy a mě to připadá jako blbost :D
odpověď od MUDr. Uzla - viz odkaz:
Uvolnění oplození schopných spermií v tzv.předejakulační tekutině bývá dosti vzácné, ale není je možno vyloučit. Jelikož jediná pohyblivá spermie stačí k oplodnění, doporučuje se používání kondomu raději po celou dobu pohlavního styku. MUDr. Radim Uzel
doplněno 04.03.14 22:12:Předejakulační tekutinu vylučuje každý muž. Spermie se tam vyskytovat mohou. Mnohem více je jich pokud před tím již proběhla ejakulace. Proto přerušovaná soulož jako antikoncepční metoda selhává až v 18% případů. MUDr. Radim Uzel
Pokud je to primo ejakulat, je tam spermii mraky, pokud myslite opravdu predejakulacni, spermie ,ac si nekdo mysli ze ne (radoby spolehliva metoda prerusovane souloze), obsahuje taky spermie.
Za sebe bych rekla ze ne, ale ja nevim co jste vyvadeli za divy.proste z toho co pises snad ne, ale rozhodne na to davat pozor.
Uvidime jaky nazor maji ostatni.
Dobrý den, těžko říci - nejlépe to asi vyzkoušet a potom čekat na výsledek tohoto testu. Ale, vážněji. Myslím, že spermie přefiltrovaná přes trenýrky a džíny je už asi po smrti. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.