Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
S přítelem jsme se spolu různě hráli nějak uprostřed ledna (ruka, orál, a tak podobně, nemyslím si, že by mi nějak zaanesl sperma do pochvy, ale stát se to asi mohlo Vím, jsem blbá...). Od té doby už jsem jednu menstruaci dostala. Teď očekávám další a zatím přišla jen bolest břicha a špinění, ale i typické příznaky pro menstruaci, které mívám. Jsem z toho dost ve stresu...Je možné, abych byla nějak těhotná? Zatím mám zpoždění jen tři dny, ale já ho mívám i obvykle. Může to být z nervů? Nikdy dřív se mi nestalo, že by mě bolelo břicho, to dnes poprvé, a přitom jsem to ještě nedostala...
Kromě toho se mi občas točila hlava, ale nikdy mi nebylo na zvracení nebo tak. Ani chutě se nezměnily, v podstatě nic jsem nepozorovala, jen mě teď vyděsila ta menstruace...
píšete, že jste jednu menstruaci měla...pokud jste po této mesntruaci neměla sex, nemůžete být těhotná
doplněno 05.03.14 15:00:ohneta-------to mě překvapilo, dík za upozornění "Nezřídka se stává, že některé ženy menstruují první tři měsíce těhotenství a vůbec neví, že jsou těhotné. Proč se menstruace v těhotenství objevuje? Lékaři poukazují na to, že v ženském organismu, zvláště na počátku těhotenství, přetrvávají cyklické změny a že je krvácení způsobeno především hormonální nerovnováhou"
No test mám doma, ale bojím se si ho udělat Netuším, co bych dělala, kdybych byla v tom, byl by to neskutečnej průser...A jo, příště už mám poučení.
Přítel říkal, že si dával pozor, že měl prsty suché, když mi to jimi dělal, ale jsem trochu paranoidní a ta menstruace mě vyděsila :/
Tak se nebojte a udělejte si ten test. Nebo počkejte pár měsíců a poznáte jestli vám začne růst břicho . Podle mě je naprosto minimální šance otěhotnění, pokud vše probíhalo jak jste psala. A nezapomeňte že v tom nejste sama, přítel byl taky u toho, měl by vás psychicky podpořit.
No přítel si je jistý, že na prstech nic neměl a že je to v pohodě. Nikdy mi nelhal, nemám důvod mu nevěřit, ale prostě jsem trochu paranoidní :/
Řekla jsem o tom mamce, ta si taky myslí, že je to blbost a odůvodňuje to tím, že jsem mladá a mentruace je prostě jiná vinou hormonálních změn. Už z toho mám hlavu jak meloun, nevím, čemu kde věřit a strašně se toho bojím
Někdy se mi stane, že u bolesti břicha a špinění to také zůstane.. Menstruace se nemusí projevit naplno ve formě "červeného" krvácení.. i to špinění klidně může být ono.. Obzvlášť, pokud se teď takhle stresujete.
Pokud bylo vše tak, jak popisujete, tak těhotná být nemůžete. Sice někdy někomu opravdu stačí jedna kapka, ale většinou, když člověk chce otěhotnět cíleně, zjistí, že je to hotová věda a prakticky je to možné jen pár dní v měsíci
Nebojte se, zbytečně se netrapte, udělejte si test a budete mít jasno.
Zdravím. Tři dny zpoždění není nic nenormálního. Řekla bych, dle toho co píšete, že se stresujete zbytečně. A špatná psychika dokáže někdy rozhodit opravdu všechno. A někdy i nachlazení, změna prostědí atd. Neplašte se, klidně si pro jistotu ten těhotenský test udělejte a nebojte se toho. Já si myslím, že těhotná nejste, ale napište nám, prosím Vy, jak to dopadlo...
doplněno 05.03.14 23:41:zřejmě tento dotaz souvisí s tímto, že?
Test už máte doma, pak nesbírejte rady mna netu a udělejte si jej spolu s přítem, aby Vám byl oporou..Uvidíte, že se plašíte a nervujete zbytečně...Nemá smysl se zde ptát na totéž pořád dokola. Tady vám to nikdo s určitostí nepoví. Udělejte ten test a o výsledek se s námi podělte..Čím dříve budete mít jistotu, tím dříve si oba oddychnete..Anebo tím dříve to začnete řešit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.