Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba hemeroidů

Od: stepana222* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes jsem zjistila že trpím hemeroidy. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s domácí léčbou - co je dobré dělat pro to, abych je odstranila. K lékaři se mi s tím ještě nechce, na internetu jsem pár tipů jak s hemeroidy bojovat četla, ale chtěla jsem se poradit ještě někde jinde, někde, kde s tím někdo může mít zkušenost. Četla jsem že je dobré do sebe dostat vlákninu, pít více vody, dělat si sedací koupele a dodržovat pravidelný pohyb atd.. Máte s tím někdo zkušenost, jestli ano, co Vám pomohlo? Budu ráda za každé rady:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Začněte tím doktorem. Ne všechno, co laikovi může podle popisu na netu připadat jako hemeroidy, jimi může skutečně být. Mohla bych popovídat o jedné expertce, co se takhle sama léčila tři roky, než zašla k doktorovi, zjistila, že je to jen něco, co už jsem pustila druhým uchem co, ale do týdne to bylo se správnou mastičkou pryč... však oni vás tam nekousnou, zadků tam každý den mají... :)

hodnocení

0x

První odkaz na zmrazovací čípky. Většině lidí to pomáhá, ale samozřejmně se najdou i takový kterým ne.

anurex.cz/...

A druhý na ordinaci pana doktora Dvořáka. Radu jsem dostal zde a vyzkoušel. Od té doby mám pokoj. Akorát že si to platíte sám, ale žádná bolest ani operace. Vřele doporučuji. Když tak se ptejte třeba i vnitřní poštou /kdokoli/.

http://www.chirurgie-dvorak.cz/
Zdroj:
poradte.cz/...

petra63
hodnocení

0x

Léčba hemeroidů může být jiná případ od případu. Poraďte se s lékařem, ten konkrétní typ léčby stanoví na základě Vašeho stavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]