Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 18 let a mám hemeroid. V poslední době mě začal výrazně bolet ( svědění, páleni apod) mám mast Dumast, kterou používám asi necelý měsíc ale vůbec nepomáhá? Má někdo nějaké rady? Děkuji
Mám podobné špatné zkušenostmi s mastičkami Faktu a Dobexil. O něco lepší zkušenost mám s lékem Dex...? (víc si nepamatuji, lékaři to neradi předepisují) a pak s volně prodejnými kapslemi Hemoxin.
Nejlepší zkušenost mám se zvýšeným pohybem a opravdu zvýšenou konzumací pohanky. Pohanku kupuji celou, dále jako mouku a vločky a dávám při vaření všude, kde to jen jde. Do těsta na buchty, do sekané, do polévky...
asi před rokem jsem měla "Zlatou žílu", je to velká bolest, hemeroid je oteklý a tvrdý, nedalo se ani chodit, ani sedět. V lékárně jsem koupila mastičku, ale hlavně několikrát jsem přes den šla pod sprchu a nemocný hemeroid sprchovala studenou vodou, co jsem vydržela. Za několik dní ta největší bolest odezněla. - pt
hemeroidy.onclinic.cz/... Odvar z dubové kůry, o které tady byla řeč, by měl být co nejteplejší. Prostě horká sedací lázeň.
,,,probůh ne horká lázeň ! Vždyť si spálí zadek! Teplá- - - -ale ne horká a může i vlažná!
doplněno 07.01.14 13:22:Nejlepší ze všeho je preven
"babkazov", horkou lázeň opravdu ne. Hemeroid je zanícený, tvrdý a bolavý. Mastičkou namazat a jemně masírovat a jemně tlačit dovnitř - zdravie.sk
Zajděte do lékárny pro čípky ,po zavedení s lehněte na břico, pokud tak můžete i spát tím lépe. A hlavně si upravte si stravu. Hlavně hodně vlákniny a hodně pijte.
Hodně ovoce a zeleniny, luštěniny, rýže, drůbež , ryby. Pijte jen 100% šťávy a čaje z jitrocelu, fenyklu, zázvoru mateřídoušky. Hodně omezte cukroví a sladké, tvrdé a tučné sýry, uzeniny, vepřvé maso a vejce . Vůbec nejezte pokrmové tuky.
No tak já měl hemeroidy řadu let a vyzkoušel i mastičky, jež zde zmiňujete, ale nejideálnější byla konopná mastička, ale musí být domácí. Ta zabrala vždycky.
No a potom jsem šel na operaci, bylo to za chvilku (asi gumičky) ani jsem pořádně nedospal v dospávací místnosti a jel jsem domů, vlastním vozem. (samozřejmě jsem tvrdil, že já odvoz mám) Že já pitomec nešel dřív, od tý doby mám pokoj.
Tak už jsem tady.
První odkaz na zmrazovací čípky. Většině lidí to pomáhá, ale samozřejmně se najdou i takový kterým ne.
A druhý na ordinaci pana doktora Dvořáka. Radu jsem dostal zde a vyzkoušel. Od té doby mám pokoj. Akorát že si to platíte sám, ale žádná bolest ani operace. Vřele doporučuji. Když tak se ptejte třeba i vnitřní poštou /kdokoli/.
Zkus mastičku FAKTU - koupíš v lékárně. Umyj postižené místo vlažnou vodou mýdlem, pak sprchuj ledovou vodou tak dlouho jak vydržíš a pak namaž mastičkou FAKTU. Mělo by se to vstřebat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.