Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, určitě si pamatujete na mě a holkuz ze třídy, se kterou sem se chtěl usmířit a dát ji dárek a tak ..
Situace se nepatrně zlepšila, už mi i odpoví na pozdrav nebo když se jí na něco zeptám..
Abych s ní byl v kontaktu, zjistil sem heslo od FB profilu kluka, kterého měla v přátelích abych si s ní mohl začít psát... Je to její kámoš ze základky, se kterým se 4 roky neviděla a jménem jeho si s ní píšu
Párkrát sem naznačil, že by to mohl být někdo ze třídy.. např. když angličtinářka nám dala strašně těžkej úkol a probírali jsme zrovna nějakej komix v reálu ve třídě.. tak sem jí napsal že sme ten komix probírali i my.. Nebo sem byl z angličtiny zkoušenej ve skutečnosti, tak sem jí napsal že sem byl zkoušenej i na FB (za někoho jiného).. A ještě sem jí řekl větu, kterou mi dala její kámoška při zkoušení, protože učitelka chtěla aby nám pokládali spolužáci věty na překlad..
Možná něco tušší, možná ne.. Měl bych jí napsat z toho FAKE profilu s pravdou?
Situace se nepatrně zlepšila, což zřejmě nedokážeš unést, takže jsi hned zapracoval na opětovném zhoršení.
Co máš probůh z toho psát si s holkou z falešného profilu? Čeho si myslíš, že dosáhneš? Akorát toho, že se s tebou dívka nebude bavit už vůbec!
Okamžitě s tím přestaň a komunikuj s ní přímo!
Drahá ivzez,
píšu si s ní delší dobu, právě když sme se nebavili.. Potřeboval sem si dokázat, že se s ní dokážu bavit.. a že není chyba v komunikaci odemě.. Nevím jak to popsat, ale měl sem pocit že se s holkama vůbec neumím bavit, ani si s nimi psát..
Chtěl sem prostě zjistit, co si kluci obvykle píší s holkama a tomu se přizpůsobit.. Je trapný, že si to nedokážu zjistit jinak, vím to.. ale právě bych ji rád vše vysvětlil na pravou míru.
Od té doby, co sem byl na operaci hlavy (eozinofilní granulom) si i moje mamka všimla že se chovám jinak.. Prostě "dospěleji", vnímám věci jinak a tak..
Milý Tajemný, nevím, jak kdo, ale já komunikaci s dívkou protřednictvím falešného profilu nevnímám jako férové dospělé jednání.
Jestli o dívku máš zájem, komunikuj s ní přímo, neschovávej se za falešný profil!
------- Nemohl bys sem doplnit odkazy na předchozí dotazy (nepamatuji si dřívější průběh)?
doplním jenom ještě, chtěl sem si dokázat že se s ní dokážu bavit/psát.. Že to není ve mě.. nějakej blok, nebo nevím.. Nejsem komunikativní typ
A proč na to jdeš tak hloupě? Dokázal´s akorát podvést ji i sám sebe. V komunikaci s dívkou ses vrátil do okamžiku, kdy ses jí zprotivil svým vnucováním. Ta dívka o tebe nestojí. Najdi v sobě aspoň trochu slušnosti a dej jí pokoj.
A jak bych na to měl jít?
Vážím si vašeho příspěvku, nicméně jsme na poradně, nikoliv na kritizárně.. Při vší zdvořilosti, kritizovat dokáže každý.. Nic proti vám..
Milý @tajemný, musím se zastat @ivzez, která ti napsala svůj názor. Tvé chování se mi také hrubě nelíbí ! Naboural ses do osobního profilu kamaráda, to je opravdu hnus ! Je to stejné, jako bys někomu otvíral poštu, což je dokonce trestné. Navíc ten profil zneužíváš při falešné komunikaci s dívkou, která o tebe zjevně nestojí. Je to podlé, koukej toho nechat omluv se a nech tu holku na pokoji.
Já vím že to byla blbost.. Ale v tu chvíli sem si potřeboval dokázat, že s ní dokážu komunikovat.. Já nevím, prostě se to už stalo :/
Zdá se, že stále nechápeš, že´s dokázal pravý opak: S dívkou normálně komunikovat nedokážeš. Používáš podvody a nechceš, aby tě nikdo nekritizoval?
Ono vlastně ani o kritiku nejde. Jen chci, aby sis uvědomil, co děláš.
doplněno 28.01.14 04:02:Oprava: ... a chceš, aby tě nikdo nekritizoval?
Pozor, dcera s kamaradkami si vlezly do otevreneho fb kamaradky, mysleli si jak to je vtipnx, bylo to o hodine pc a odnesli to tridni dutkou a bylo tam i vyhrozovano policii pri nepriznani.v dnesni dobe tzv."kybersikany je to na povazenou.prestan ten profil zneuzivat, nejlepe ho zrus a jestli se te divce priznas, tak mas podle me utrum...
Něco jiného je při informatice a něco jiného doma. Po morální stránce je to pořád hnusný.. já vím :/
Kyberšikana? Já nepíšu nikomu nic urážlivého, ani žádný statusy.. nic.
Samozřejmě vím, že to určitě neomlouvá celou situaci.. Ale určitě právo bych do toho netahal
Zdravím. Tak ještě jednou - lež má krátké nohy...Takže si vyhlédni příležitost a přiznej se. Udělej to dřív, než jí to poví někdo druhý a Ty už nebudeš mít možnost jí to vše vysvětlit. Komunikovala jsem o Tvých problémech s Tebou i soukromně, tak si dovolím i věřejně poradit. A záleží jen na Tobě, jak se k věci postavíš...Hodně štěstí!
doplněno 25.01.14 00:04:Samozřejmě, víc hlav - víc ví...Od toho tato poradna přece je...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.