Nejste přihlášen/a.
Čaute,
před 2ma roky sem se "pohádal" z holkou ze třídy. Proč?
Ve třídě sem nebyl oblíbenej, měl sem málo kámošů a ona se se mnou začala bavit...
Jenomže já si to blbě vyložil, a začal sem jí balit - dost neúspěšně a pak sem se dost vtíral.. A bohužel si toho všimli ostatní a samy si domyslete když od někoho s kým se někdo nekámoší se dozví že balí holku.. Vadilo jí to a hodně.. :/
Už asi rok sme spolu nepromluvili, já to chci dát dohromady (Myslím tím, abychom se aspoň normálně bavili, aspoň jako předtím).. Rozumě promluvit asi ne, spíš bych si s ní chtěl začít opět jen tak nenápadně bavit.. Jsou tu dva problémy:
1) Vždycky když ji vidím tak ze sebe nevypravím ani slovo (max. pozdrav)
2) Nechci aby se mě a jí zase posmívali (aby si to blbě nevyložili)..
Poraďte prosím, díky.
Ahoj, pokud máš problém s ní mluvit, zvol písemnou verzi omluvy. Napiš ji, že se jí omlouváš za to, jak si se k ní dříve zachoval a že bys rád, kdybyste mohli být normální kamarádi. Napiš ji, že se omlouváš, jak si ji otravoval a způsobil ji tím problémy. Pokud to napíšeš tak, aby to nepochopila, že ji zase balíš, pak ti normálně odpustí a časem se z tebou bude bavit jako dřív.
David
doplněno 14.09.13 12:42:Omluva je cestou k usmíření a narovnání vztahů a nemá moc velký význam přemýšlet, zda a do jaké míry je vina/nevina na tvé/její straně. Omluvou naznačíš, že jsi si vědom, že v minulosti došlo k nějakému nedorozumění a omluvou můžeš dosáhnout toho, že ti bude odpuštěno a je jedno, jestli na sebe bereš víc viny, než bylo nutné.
David
Jako řešení situace celkem dobré, ale na druhou stranu, on se přece nemá vůbec za co omlouvat...
Vtírat se někomu a přivádět jej do nepříjemné situace podle Vás není důvodem k omluvě?
___ Souhlasím s DavidemP: Necítíš-li se na rozhovor, omluv se dívce písemně (bez chyb!). Písemnou omluvu si můžeš dobře promyslet a formulovat ji tak, aby jí bylo jasné, že ji nemíníš znovu "uhánět".
doplněno 14.09.13 19:05:Honzo, informací sice moc nemáme, ale tazatel se sám o sobě vyjádřil takto:
" Ve třídě sem nebyl oblíbenej, měl sem málo kámošů a ona se se mnou začala bavit...
Jenomže já si to blbě vyložil, a začal sem jí balit - dost neúspěšně a pak sem se dost vtíral... A bohužel si toho všimli ostatní ... Vadilo jí to a hodně. :/"
Podle mne si je vědom, že jeho chování nebylo "tak úplně"v pořádku. Proto považuji omluvu za vhodný začátek ...
Já bych řekl, že v dotazu není dostatek informací aby jsme si udělali přesný obrázek. Holky umějí dát pokus o kamarádství najevo flirtováním, tak, že si to 90% kluků vynaloží jako že by měla zájem o něco víc a nemůžou se pak divit když začne kluk tu holku "balit".
A k druhé části problému, že ji otravoval když odmítla - kdyby každý kluk/ chlap přestal holku/ženskou balit když řekne ne nebo ještě líp, jen dá svým způsobem najevo "nezájem", tak dnes je na světě tak o pár desítek miliomnů méně páru a manželství.
Pro tajemnýho - Určitě by si jí měl napsat (pokud se necítíš na rozhovor) ale vysloveně se omlouvat, to bych nedělal. Prostě něco ve smyslu, že sis to prostě vynaložil takto a že si jí snad nijak neublížil na to aby zahodila kamarádství, že tě mrzí že si jí třeba přivedl nechtěně do trapné situace a že teď už ti je situace jasná a nechceš o ní příjít jako o kamarádku.
Btw. pokud je natolik sobecká, že zahodí kamarádství kvůli pár blbům co se jí posmívalo, tak mi věř, že to nikdy nebylo ani nebude pravé kamarádství:-/
Přijď k ní, podívej se jí do očí a prostě se upřímně omluv. Nečekej na zpětnou vazbu, po omluvě se otoč a odejdi. Buď v jejích očích obrovky získáš nebo se nic nezmění. A když se nic nezmění, tak o co jde? Máš snad kolem sebe mraky dalších holek, ne?
Já jsem to zkoušel v březnu se jí omluvit na zájezdu se školou když jsme šli z restaurace. Řekla, že se nezlobí, ale kamarádi nebudeme.. Tak nevím :/
Napsal jsem jí na FB, vytvořil jsem si novej účet protože mě má bloklího..
Napsal jsem jí tohle: pastebin.com/WsKp/...
Odpověď: Blocked.. :/
Při ústní omluvě ti řekla, že kamarádi nebudete.
Na FB si tě zablokovala.
Kolik takových důkazů, že s tebou nechce být v kontaktu, ještě potřebuješ?
Je na čase, aby ses smíil tím, že to tak prostě je a přestal se vnucovat. Ber to jako poučení pro příště.
No..
Nebyl jsem moc oblíbenej ve třídě, a ona se se mnou začala bavit.. A já si to blbě vyložil, a zamiloval sem se do ní...
Pak mě odmítla, a já se choval jako debil (vnucoval sem se, žárlil jsem na ostatní že se s nimi baví)..
Ne...
Protože sem o tom, že se líbí řekl v té době nejlepšímu kámošovi a on to rozkecal po celé třídě.. Prostě hovadina..
Je to už dva roky, ale žere mě to furt čím dál tím více..
A ona se naštvala
Začni balit její dobrou kámošku, třeba začne žárlit, když uvidí, že tě nemá jistého. ,
Nejsem moc oblíbenej ve třídě.. Jakože už se se mnou lidi začínají bavit, ale nevím jestli balit.. Maximálně tak bavit se sní..
Ale myslíte že bych jí měl jen tak mimochodem popřát k svátku? Bez dárku.. Jen když třeba půjde kolem mě tak jí říct Terko, ty máš dneska svátek? Jo. Tak všecko nej! ..
Něco takového?
Zkusit to můžeš. Pokud ji neznáme, nemůžeme vědět, jak to vezme, ale pochybuju, že by to většinu holek nějak dojalo. Myslím si, že bys to měl zkusit úplně jinak, jak jsem ti už radil. To je to s tvou neoblíbeností tak hrozný? Proč?
Netuším... Proč sem neoblíbenej, hůř se učím. .TV mi nejde, jinak fakt nevím.
Takže radíš se začít bavit s její kamarádkou?
Pak je tu problém, že neumím moc konverzovat :/
My to za tebe neodkonverzujem.
Základní pravidlo, když ženská nereaguje na zájem, tak pak zkusit předstírat nezájem a třeba balit jinou, tak aby to viděla.
Rozmysli se, jestli ti stojí za to vzdychat po holce, která si tě banuje na FB a raději si nenajít jinou.
Ahojte po delší době. Chtěl bych se zeptat..
Dneska mě ta holka SAMA od sebe pozdravila.. Jsem z toho pochopitelně happy, ale znamená to něco? Jak bych se měl zachovat teď?
Ahoj. Ptáš se, jestli to něco znamená? Pro Tebe evidentně hodně. Zpříjemnilo Ti to den a to není málo. Chovej se dál prostě normálně - příjemně a mile, buď zkrátka v pohodě. Ke každému pozdravu, či pohledu, přidej pěkný úsměv. Ten zase nepřehlédne ona...A jinak - je důležité se svým chováním nevtírat a nevnucovat. Nepřikládej tomu větší váhu, než to má z její strany. Mohl bys být pak hodně zklamaný...
doplněno 21.11.13 18:48: Pozdravit a oslovit přitom jménem to děvče můžeš v klidu. To není vnucování. A nezapomeň se na ni přitom i usmát, protože úsměv opravdu sluší každému a neznám nikoho, kdo by se k vůli úsměvu na druhého zlobil. Naopak a třeba Ti úsměv i oplatí..A zase budeš mít den o kousek hezčí...
Takže se jí nikdy nevnucovat..
Můžu jí třeba když jí poprvé uvidím normálně říct čau + její jméno? Nebo to je vnucování?
Tak jsem tu s další novinkou. Dneska mě pozdravila.. Zlepšilo mi to den.
Při obědě sem si sednul s kámošem a ona si k nám přisedla ještě s dalšíma holkama.. A přisednul si tam jeden kluk, kterej má furt nějaký kecy a měl něco na mě... Tak mu řekla aby držel hubu.. To sem docela koukal :O
Znamená to něco?
No jasně, že znamená..Při nejmenším to, že nemá ráda, když někdo někoho před někým shazuje..
doplněno 25.11.13 16:04:Třeba měla potřebu se zastat přímo právě Tebe...Navázat komunikaci samozřejmě můžeš, ale opatrně, aby si nemyslela, že jsi domýšlivý a přikládáš věcem větší váhu, než mají. Buď opatrný, abys ji zase neodradil...Já Ti fandím a držím palce!
doplněno 25.11.13 16:25:To považuji dokonce za velmi dobrý nápad! Jen se neboj a vyzkoušej to. Její reakci nám potom sděl..a společně uvidíme, jak to vypadá a jak se dá ještě poradit a pomoci třeba...
Můžu třeba při hudebce zkusit jít hrát na klavír.. předtím když jsme se spolu bavili tak vždycky šla taky ke klavíru a hráli jsme spolu..
Tak je po hudebce.. Abych neměl trému hrát před lidma ze třídy tak sem se domluvil s kámoškou, že mě naučí jeden refrén jedný písničky... Kterej sem uměl, ale chtěl sem jen něco dovysvětlit (rozloženost akordů..)
Ta holka, se kterou se chci udobřit tam při tom mím hraní přišla zrovna když sem hrál druhou verzi 1. sloky, hrál sem i levou ruku, což je ještě o něco těžší než hraje ona (nechlubím se určitě ne.. jen se snažím být objektivní.. Nemám potřebu si zvyšovat ego na internetu to fakt ne). Stoupla si za mě, chvilku koukala jak to hraju a řekla něco jako ve stylu, já si tam hraju jen ty akordy Druhou ruku ne.. A po chvilce zase odešla.. Co to znamená?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.