Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy O2

Od: zbynek1* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den...v práci máme nabídku firemního tarifu který má plno výhod, ale nevím jak to mám udělat páč mám paušál od O2 a pokud bych od nich odstoupil tak bych musel platit nejspíš nějaký poplatek který by asi nebyl malý. Bohužel mám u O2 nově podepsanou smlouvu takže tím je to ještě horší :( nemáte někdo zkušenost nebo návod jak se nechá od nich odejít aby to bylo za co nejmín peněz? vůbec si nevím rady :(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

BabaJaga, Zbynek: Stáhněte si nové VOP Telefónicy O2, určitě v nich najdete některou změnu, s níž nebudete souhlasit, takže budete moci od smlouvy odstoupit bez sankcí.

Odkaz na stránku s dokumenty ke stažení, (vyberte si podle svého tarifu).

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud by byl firemní tarif také od O2 tak to není problém.

vosikac*
hodnocení

0x

Přítelkyně zkoušela přejít k zaměstnaneckému tarifu,když jí zbýval ještě rok do ukončení smlouvy a nebylo jí vyhověno :(

hodnocení

0x
Netuším co znamená, že máte nově podepsanou smlouvu. To je od kdy? O2 teď od 8.2.mění všeobecné obchodní podmínky. Pokud tedy ve smlouvě nemáte uvedeno, že jste seznámen již s těmito novými podmínkami, tak by mohla být možnost odstoupit do 8.2.bez sankcí pro nesouhlas s těmito VOP. Nebo pak od 8.2.budete mít možnost od smlouvy odstoupit za 1/5 paušálu nebo minimálního měsíčního plnění krát počet měsíců, které Vám zbývají do konce úvazku.
doplněno 12.01.14 11:38: poradte.cz/...
doplněno 12.01.14 20:51: Jak už jsem psala a odkazovala na téma, které jsem založila.. Podívejte se na poslední nebo předposlední vyučtování, zda pod ním nenajdete větu, kde Vás O2 informuje o tom, že od 8.2.2014 mění Všeobecné obchodní podmínky a v případě, že s nimi nesouhlasíte, tak můžete bez sankcí do 8.2.odstoupit. Já jsem výpověď už podala..

naoko
hodnocení

0x

pokud chcete vypovědět smlouvu na dobu určitou, operátor vám nemůže naúčtovat pokutu vyšší než součet pětiny zbývajících paušálů či minimální měsíční útraty . Toto by mělo dle ČTÚ platit již od srpna 2013, ale operátoři až nyní mění svoje OP. Ten můj např. od února. . Koukněte se na jejich stránky, mají je ale trochu schované. Nebo jim zavolejte. Ovšem jestli máte zcela čerstou smlouvu, asi i tak zaplatíte hodně.

kami95
hodnocení

0x

A jak starou tu novou smlouvu máte Třeba by šlo ještě odstoupit..

hodnocení

0x

Prosím, chtěla bych se přidat ke Zbyňkovi. Jsem na tom taky tak. Mám smlouvu na 2 roky s O2 /paušál/ a chtěla bych přestoupit na extra výhodnou smlouvu u T-Mobile. Dostala to dcera v práci, mohou to mít od ní ještě další 4 lidi a stojí to asi do 130 Kč a měsíc. /neomezené volání do všech sítí, včeně pevných linek/.

Ta moje smlouva je od 20. 9. 2013 do 19. 9. 2015. Jinak jsem u O2 už asi 15 let.

Lze se z toho nějak vyvázat? U O2 mi to nevadí, ale musím uznat, že za 130 korun měsíčně tam nevolám ani náhodou. Jinak proti nim nic nemám. Jaga.

zbynek1*
hodnocení

no smlouvu jsem podepsal někdy v listopadu takže odstoupit asi nepůjde :( vůbec nevím co s tím, jsem technický typ a tyhle formality a smlouvy jsou pro mne utrpení, ale asi nejen pro mne jak tak koukám :( ...je mi jasný že oni takto přijdou o zákazníka, ale zase když mi někdo nabídne lepší podmínky než oni tak nevím proč bych nemohl odejít bez pitomých poplatků...:-/

zbynek1*
hodnocení

děkuji...nejdřív mi vyhrožovali pokutou za odstoupení, ale jak jsem se zmínil o nových podmínkách tak po neůspěšném pokusu vnucení výhodných tarifů mi vyhověli.(museli byl jsem vlastně v právu :))...pokud někdo řešíte něco podobného tak berte toto vlákno jako návod...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]