Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak se pozná, že spolu dva chodí?..musí si to říct nebo už jenom to když se při vítání políbí nebo jak?
Jo, nejlepší je oba vyplnit předepsaný dotazník, okolkovat a nechat ho podepsat svědky. Abyste náhodou nepřinesl kytku jindy, než je to vhodné.
Proboha...
Paw: Sám píšete, že "polovicka vyzaduje slavit vyroci seznameni". To přece nemá nic společného s "oficiálním chozením".
Dobrý den, kdysi jsem slyšel takovou definici, že je to od té doby, kdy se už nestydí jeden před druhým pšouknout. Nevím, zda to je to správné k vyzkoušení, ale nechám to na Vás.
Zdravím!
Pár známostí jsem v životě měl, ale nikdy jsem nad touhle otázkou nepřemýšlel. Ono se to tak nějak projeví samo. Když si třeba všimnu, že se ke mně protějšek najednou chová jinak, že sama a ráda vyhledává mojí společnost a nečeká na to, až přijdu já za ní. Že je nám spolu dobře, že se jí nechce ze schůzky domů, že mi dává přednost před ostatními (to neznamená, že by nemohla třeba jít někam s kamarádkami na pivo, že by se nemohla bavit s jinými chlapy (to samozřejmě v určitých mezích), že se nestydí držet se semnou za ruku, jít semnou do společnosti, políbit mě třeba na ulici... Ptát jsem se nikdy nemusel, vždycky jsem to poznal. Hlavně o tom moc nepřemýšlejte, když to přijde, určitě to nepřehlédnete.
Asi by mi přišlo hodně vtipné začínat vztah slovy: "Tak co, budeme spolu chodit?" "Hm, tak jo." Tohle jsme naposledy dělali tak asi v páté třídě.
Já bych řekla, že by měl člověk vycítit, kdy je už je to vztah. Já svůj vztah s přítelem počítám od doby, co jsme se poprvé políbili (líbali se - ne pusa při přivítání). Ale asi to nebylo způsobené jen tím políbením, ale taky tím, že po něm jsme se vídali prakticky každý den, volali si, říkali si hezká slova, svěřovali se, smáli se, plánovali budoucnost, sbírali společné zážitky... Nepotřebovala jsem se ptát, zda spolu chodíme nebo ne, protože jsem cítila, že ke mně něco cítí. Víc jsem vědět nepotřebovala.
Já myslím, že většina párů si to neříká, že spolu chodí prostě tehdy, kdy si řeknou, že se milují..Ale jistě ti, kteří mají rádi jasno tak si to řeknou, aby pak nedošlo k nedorozumění jako kdysi u mě, kdy jsem sebevědomě řekla, že přece spolu teť chodíme..a můj tehdejší milý zakoktal, a řekl že teda jo..přitom pro mě už to byla nějakou dobu samozřejmost..tak bacha ať nedojde k takvémuto omylu..radši si to říct a tím předejít nepříjemnostem a problémům..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.