Nejste přihlášen/a.
Od kdy nebo od jakého okamžiku se dá říci, že spolu chodíme? první pusa, opakované rande,..?
Od té chvíle, kdy se nebudeš ptát Kdy o sobě spontánně budete mluvit jako o své holce/klukovi... Když si nejsi jistý/á, tak to nadhoď, zeptej se jí/ho.
přímo je to trošku blbý...no. Já bych to viděla tak, že od druhého, třetího rande a líbání už je to jasný, ne? nač se ptát?
S Vaší otázkou jsem si vzpomněla, jak mě kdysi vytočil jeden můj "ctitel" - občas jsme se šli někam projít nebo třeba na kafe, a zničehonic se mě zeptal, jestli teda spolu chodíme... Z jeho strany nebyl ani náznak zamilovanosti (z mojí taky ne, jenom jsme spolu prostě trávili čas, bylo léto, tak jsme courali po venku a rozebírali světonázory) a tahle otázka mi přišla tenkrát taková agresivní, jako by se teda dožadoval konečně - dospělí vědí. Měla jsem asi 17 let a na to jsem nebyla připravená - a už vůbec ne s ním, považovala jsem ho rpstě za kámoše na pokec. Okamžitě jsem couvla a už jsem s ním nikdy nikam nešla. Kluci někdy přemýšlejí jiným orgánem než tím, který je k tomu prvotně určen.
Abych byla spravedlivá, holky taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.