Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od jakého okamžiku spolu chodíme?

Od: dsd odpovědí: 8 změna:

Od kdy nebo od jakého okamžiku se dá říci, že spolu chodíme? první pusa, opakované rande,..?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Opakované rande (s nadějí a těšením se na první pusu), to už je chození.

agathexp*
hodnocení

0x

Od té chvíle, kdy se nebudeš ptát :) Kdy o sobě spontánně budete mluvit jako o své holce/klukovi... Když si nejsi jistý/á, tak to nadhoď, zeptej se jí/ho.

dsd
hodnocení

A jak se jí můžu zeptat? Přímo asi ne, ne?

myse*

přímo je to trošku blbý...no. Já bych to viděla tak, že od druhého, třetího rande a líbání už je to jasný, ne? nač se ptát?

agathexp*

Přímo určitě ne. Nevím, nějak na to přivést řeč, nějak to prohodit ze srandy... My když jsme s přítelem po prvním rande byli "zmatení", tak jsem se ho zeptala, jestli mám říct Diegovi (profesor, který si s náma o takových věcech povídal), že mám přítele, nebo pořád "speciálního kamaráda". :)

hodnocení

0x
Podívejte se na Neobyčejné životy ( ceskatelevize.cz/... asi tak po 32 minutě, jak se na to dívá Bára Hrzánová.doplněno 30.10.13 13:40: 32:49 a dál

hodnocení

0x

S Vaší otázkou jsem si vzpomněla, jak mě kdysi vytočil jeden můj "ctitel" - občas jsme se šli někam projít nebo třeba na kafe, a zničehonic se mě zeptal, jestli teda spolu chodíme... Z jeho strany nebyl ani náznak zamilovanosti (z mojí taky ne, jenom jsme spolu prostě trávili čas, bylo léto, tak jsme courali po venku a rozebírali světonázory) a tahle otázka mi přišla tenkrát taková agresivní, jako by se teda dožadoval konečně - dospělí vědí. Měla jsem asi 17 let a na to jsem nebyla připravená - a už vůbec ne s ním, považovala jsem ho rpstě za kámoše na pokec. Okamžitě jsem couvla a už jsem s ním nikdy nikam nešla. Kluci někdy přemýšlejí jiným orgánem než tím, který je k tomu prvotně určen.

Abych byla spravedlivá, holky taky.

hogreta*
hodnocení

0x

Ahoj,

já si myslím, že každý to má postavené trošku jinak. My s přítelem počítáme výročí od data první pusy. Ale dokážu si představit, že jiné páry to mají úplně jinak. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]