Nejste přihlášen/a.
Ahoj
se svojí nejlepší kámoškou jsme si furt psali , chodili po škole ven ať už sami nebo s někým přes 2.měsíční prázdniny se to rozjelo do extrému a tímhle postupem jak si rozumíme a tak , mě napadlo že by jsme spolu mohli chodit. Před pár dněma jsem jí řekl že se někomu líbí a ona poté chtěla večer když jsme si jako vždy psali vědět komu se líbí tak jsem ji všechno o mě napsal a ona napsala ,,aha" a od té doby jsem s ní mluvil chvíli ale jinak se mnou prakticky uzavřela kontakt (vyhýbá se mi) , druhej den jsem ji pro jistotu napsal že klidně můžeme zůstat kamarádi jenže na to nereagovala a další den si mě i se svojí nejlepší kámoškou odebrali z přátel na fejsu (v pátek odpoledne jsem si toho všiml) , nevím co je to gesto a ani nevím jestli zítra ve škole ji mám ignorovat a čekat jestli se se mnou bude zase bavit (jsme v bavení a psaní spolu docela závislí :D ) nebo o co ji teď jde , nebo jestli nepochopila že to můžeme přejít a bejt kámoši jako dřív , nevím
předem děkuji za všechny rady
Nabídnout dobré kamarádce jiný vztah vždycky trochu trochu zavání průšvihem (kdyby měla dívka zájem o totéž, byl bys to poznal). Teď bych doporučila zachovat po několik týdnů odstup.
Dívce dáš čas, aby se přes to mohla přenést, a ty si dobře rozmysli, jestli do budoucna zvládneš kamarádství (jestli se po nějaké době nebudeš pokoušet dívku znovu získat).
Zjistíš-li, že kamarádství zvládneš, zkus si s ní znovu promluvit. Můžeš jí vysvětlit, že bys kvůli své nerozvážnosti nerad přišel o pěkné kamarádství, a měl bys jí slíbit, že se to už nebude opakovat.
Ahoj. Nemyslím si, že bys provedl něco tak hrozného, aby s Tebou přestala komunikovat bez jediného slova vysvětlení. Napsal jsi jí, co k ní cítíš a pokud se zachovala takto, nechala bych to "vyšumět". Její reakce se mi zdá nepřiměřená, ale na druhou stranu nikdo nemůže nikoho nutit, aby komunikoval, když nemá zájem. Nedožaduj se pozornosti, nedolézej. Snažil ses jí to vysvětlit, nabídl jsi jí dál jen kamarádství...Nereagovala, tak ji nech, ať si to srovná v hlavě a ujasní si, co chce. Pokud se ti vyhýbá, je to její škoda...
doplněno 30.09.13 20:28:Ano, pozdravit jí a dále se věnovat jiným zájmům, či spolužákům..Nevnucovat se jí. Budeš vidět, zda se bude časem zase snažit najít s Tebou opět společnou řeč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.