Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se přihlásit na email - Proč?

Od: ivetka* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, potřebuji se přihlásit na email... zadám přihlašovací jméno i heslo správně, ale stejně se nemohu přihlásit... Nemám zadaný tel číslo ani kontaktní email... PS: měla jsemv počítači vir... musela jsem opravit pc teď to mám vše uplně jiné... 1) když píšu na fb... nepíšu hned pod sebe ale odděluje mi to linka... 2) tady když dám aby zmizlo to tučně zvírazněné tak se to ještě více zvírazní...3) ten email.. 4) se mi zobrazily bubliny když nechám počítač dlouho a nic na něm nedělam 5) mám spoustu ikon které jsem předtím neznala... 6) TADY NEMÁM NABÍDKU SE SMAJLÍKY :( MUSÍM PSÁT RUČNĚ

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pinkulinka*
hodnocení

2x

Dobrý den. Zkus si obnovit heslo. pokud ani to nepomůže, zkus se domluvit se serverem na kterém máš e-mail zřízený. On by ti měl poradit, popř. říct co od tebe potřebuje, aby ti mohl zaslat heslo.

kamilka1995
hodnocení

0x

Napadá mě jen to, že se ti v počítači někdo hrabal :) protože pokud myslíš bublinky jako spořič displeje tak ten by ti tam sám od sebe fakt nenaskočil.. :)

hop®
hodnocení

0x

Ivetko:

- vir v počítači většinou neumí změnit heslo k mailu na serveru, nepíšete jestli se k mailuy přihlašujete přímo na serveru nebo přes mailového klienta (např. Outlook)...

- s FB neporadím, není to můj přítel...

- tady je to zvýrazněné a více se to zvýraznit nemůže, jde jen o to, abyste se naučila s příznakem zvýraznění zacházet, není to chyba poradny... ;)

- bubliny - někdy si windows samy od sebe "něco"dají do jakéhosi stnandardního nastavení, zkuste si znovu nastavit spořič obrazovky...

- TADY JE NABÍDKA SMAJLÍKŮ ZRUŠENA, a vypněte si CapsLock díky...

iz*
hodnocení

0x

K přihlášení do různých služeb včetně e-mailu je nutné povolit cookies.

Zkontrolujte si v nastavení prohlížeče, zda je máte povolena.

___ Pinkulinko, k obnově hesla by tazatelka musela uveden další e-mail nebo mobil.

doplněno 30.08.13 06:01:

Hope, v nefomátovaném textu nevidím chyby, překlepy, ... Má to svůj důvod.

hop®

@Ivzez, už jste se snažila obhajovat svoje "formátování" textu, ale zrovna teď jste třemi krátkými větami zabrala naprosto ZBYTEČNĚ oism řádků! Chápu, že se VÁM to možná lépe čte, ale berte také ohled na ostatní, věřte že nejste sama, kdo Váš text čte, myslím, že nejsem sám, komu toto "formátování" vadí! :(

ivetka*
hodnocení

Jsem přihlášená na seznamu ... Prosím nevíte jak jinak obnovit to heslo..?

Víme, stačí si vzpomenout zda jste ho neměnila, nebo zda tam nebyla někde velká písmena, čísla atd. V 99,9% je to problém z vaší strany.

ivetka*
hodnocení

Já vím, je mi to líto, ale myslím,že jsem to psala stejně...

Já tak bohužel přišel o jednoho emaila. Věřím že jsem to zblbl já a dodnes se tam nedostanu.

Už to tu jednou padlo. Za omezení přístupu do mailu může v 90% vypnutí cookies. Kontrolovala jsi to? Instaluj sí jiný prohlížeč (Opera Firefox Chromium) a zkus přístu z jiného prohlížeče. Jestli to bude fungovat je to vypnutí cookíís snad na sto procent.
Upozornění pro předchozího přispěvatele - ŽÁDNÝ český mail nerozlišuje velká a malá písmena v adrese. V hesle ano tam je to žádoucí ale adresu sí můžete psát jakýma písmenama chcete.

No já myslel v hesle. Předpokládám že se nemůže přihlásit kvůli heslu, ne že by si nezapamatovala email.

praivo*

Zkus ještě jiný prohlížeč, nebo (lépe) úplně jiný počítač.

doplněno 29.08.13 18:10:

Pozdě...

@totak: Mám pocit, že Milan měl na mysli heslo, ne adresu.

doplněno 29.08.13 18:11:

Zase pozdě, já se z toho... *zed*

ivetka*
hodnocení

Ano kvuli heslu
praivo*

To opravdu nejsi sám, také se mi to špatně čte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]