Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMAJLÍKY NA PORADNĚ

Od: admin® odpovědí: 55 změna:

Rozhodnul jsem se k nepopulárnímu kroku a to vyjmout nabídku smajlíků z editoru. Pro většinu z Vás se nic nemění, neboť tahle volba nebyla příliš využívána. Možná ji později vrátím - musím nejprve vyloučit, že zrovna tento způsob dělá v systému brikule.

Věřím, že téměř všichni již znáte zkratky a ani nemusíte studovat jak se který dělá. Zbytek najde zkratky přímo nad editorem. viz obrázek.

Náš editor je chytrý (bohužel až moc) a dokáže neuvěřitelné věci a proto: kdo bude smajlíky z nabídky do editoru přetahovat dostane přes ruce! *smich* Bohužel to umí, ale pak to v sytému kulhá a není dobré. Prostě když smajlík, tak vložte zkratku. Vše ostatní je zapovězeno.

díky *king*

SMAJLÍKY NA PORADNĚ

55 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stejnak ty smajlici posledni dobou nejak blbli.

A ten, ktery bych potreboval nejcasteji v nabidce beztak neni. *nevi*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Alespoň budu mít výmluvu. Já se je stejně dodnes nenaučil používat (jejich význam) a než tam dát nevhodného, tak radši žádného.

hodnocení

0x

Tak,to mne opravdu velice móc mrzí,tady totiž byli ti smajlíci naprosto skvělí:(((

luke237
Smajlici porad dal funguji, tak nemuzes pretahovat jejich obrazek do editoru ale musis napsat jejich jmeno, ktere se ti objevi pokliknuti na to cervene zakrouzkovane policko z obrazku puvodniho oznameni admina nahore.
luke237
"tak nemuzes pretahovat" → "JEN nemuzes pretahovat" *zed*

luke237
hodnocení

0x
Smajlik KRAL

Jak to, ze admin na k dispozici dalsi smajliky (jako treba ten smajlik krale z jeho oznameni)? Jsou uzivatelum k dispozici jeste jini smajlici nez ti, ktere lze videt po klepnuti na "Zobrazit zkratky smajliku"?

Tak nám nějaká ta privilegia dopřejte...*zima*

doplněno 27.08.13 20:57:

Nene...jsem zabalená v šále, třesu se zimou a piji horký čajík...*smich*

doplněno 27.08.13 20:58:

občas si i frknu, to je fakt...*smich*

hop®

Kapičko, to Vás někdo drží zkrvavenou rukou za krček? O.O

ladinpraha*

Teda Hope, tohohle "šmejdíka" pochopím i já a to je co říct.

hop®

Ládine, TY ho nemusíš chápat, TY, ho asi máš i v nabídce, ne? ;)

:-D

ladinpraha*

Mám úplně stejnou nabídku jako Luke.

hop®

Počkej!

To jako "Kapička" je něco víc než Ty? To asi ne, snad...

luke237
Kde se vzal ten nemocny smajlik s salou a hrneckem caje? Me se nezobrazuje v nabidce. *plac*
SMAJLÍKY NA PORADNĚ #2
hop®

... až budeš "aspoň" syslíkem... ;)

doplněno 27.08.13 21:52:

...je dovoleno používat xichtíky JEN z nabídky tohoto serveru. Admin si prostě vytvořil větší nabídku a část uvolnil i moderátorům, ale pořád je to z tohoto serveru - akorát my nemáme ta správná oprávnění... :)

...jen nevím, proč Admin nechtěl zobrazování GIFů... :-D

luke237
Aha, diky za vysvetleni. Ukazuje se, ze jsem nespravne pochopil puvodni odpoved KapkyNadeje.
luke237
Jen neco zkusim:
luke237
Jestli uzivatele vidi v predchozim snimku zeleneho smajlika s nemeckou vlajkou (sorry, ceskou jsem nenasel), tak funguje i vkladani smajliku z jinych stranek nez jen z Poradny.
hop®

LUKE, ano, možná funguje, ale pravidla poradny to zakazují, proto to (zatím) nebudu ani zkoušet!

... anebo po dlouhé neplodné diskusi s Adminem tu podobné xichtíky budu používat jako neregistrovaný, což zatím fakt nechci... :(

luke237
Zase tak podrobne z hlavy pravidla neznam, ale ted jsem se koukal a mas pravdu. Je zakazano pouzivat smajliky z jinych serveru (pravidlo Z5).
ivetka*

Jak jste to udělala.. Kde berete ty smajlíky :)

luke237

Vzdyt uz to Hop® napsat vyse - musis byt uzivatel s pravy spravce (tzv. sysel - od slova systemovy uzivatel) a bude se ti zobrazovat vetsi nabidka smajliku, mezi kterymi predpokladam je i ten s tou opratkou salou kolem krku.

Syslu je v soucasne dobe asi 8, z toho je asi 5-6 cinnych, ostatni se jiz dlouho neprihlasili a zrejme Poradnu opustili. Syslem se vetsinou stane mnohalety prispevovatel do Poradny s mnoha kladnymi hodnocenimi odpovedi. Ulohou syslu je moderovat diskuze (skryvat a mazat nevhodne odpovedi a otazky, varovat pravidla porusujici uzivatele atd.).

hop®
hodnocení

0x

Absence xichtíkové ikonky v editoru mi vadí. Nebylo by lepší místo následků odstraňovat příčiny?! :(

hodnocení

0x

(no, myslím, že se bez nich docela klidně obejdu, skoro bych řekl, že by se to dalo uvést mottem "za poradnu krásnější";
mimochodem nedalo by se při opětovném zavedení trochu ubrat na tom až veleinfantilním vzhledu - něco à la idnes? - ono dejme tomu se občas nějaký ten smajlík do textu hodí, ale já jsem měl přímo fyzickou zábranu použít cokoliv než toho prvního (a i toho jen s velkým sebezapřením;
taky bych se přimlouval za jejich zmenšení - jakýkoliv dnešní smajlík znamená odřádkování (o slunci radši nemluvě...) - to je spíš na škodu věci - prostě mám pocit, jakoby dosavadní smajlíci byli nějaké subdiverzní komando ze Zpovědnice...)
tak sbohem a šáteček...
(P.S. no řekněte, nejsou OHAVNÝ?)
doplněno 27.08.13 21:13:

(á, vidím, že zákaz už funguje, škoda...)

hop®

Hafíku, Zpovednice je zalozena na necem jinem nez tato poradna.

I k teto poradne xichtiky patri, nejen ty zakladni, ktere existovaly drive nez tento server, a mozna i drive nez jeho Admin...

Mnoho smajliku z nabidky jsem nikdy nevyuzil, naopak jsem navrhoval asi tri, ktere se nikdy nerealizovaly, myslim ze to bylo "tleskam", "smekam" a "drzim palce". A verim, ze Admin by jejich grafickou podobu zvladl s prehledem, kdyz si umi vytvorit sveho "kralicka" v gifu...

hodnocení

Smajlíky jsem určitě nemaloval, to mě precenujes. ;)
hop®

To je mi jedno, tak sis je třeba šikovně ukrad, ale byly tu v pohotovosti! Z těch "hvězdičkovanejch" si nepamatuju ani jednoho, buď jsem psal klasický (jako teď) anebo přes to dneska neexistující menu...

Ale za mě máš touhle úpravou mínus, srry... :(

Přidávám se k Hopovi, změna mi vadí. Nepamatuji si názvy smajlíků.
sebod*

souhlas s Hopem a Anzionkou...

luke237
Zkratky se zobrazi po kliknuti na "Zobrazit zkratky smajliku". Zase tolik prave navic mi to nepripada a krome toho si ty nejcasteji pouzivane zkratky ihned zapamatujete.
luke237
"Zase tolik pra_C_e navic"
hop®

KUA, Luke, a proc pridelavat JAKOUKOLI praci, kdyz to fungovalo?! :(

Pokud to neni pouze docasne opatreni pro nalezeni nejake chyby, tak pak mi to pripomina mrkvosoft. Tedy nejde o to, co si uzivatele preji a co je user friendly, ale o to, co mi jim nadiktujeme, ze si prat maji.
hodnocení

Jako dočasné to je úmysl, potrebuju si ověřit ze ty nesmysly se tam dostávají přetahováním, což je špatné ze to vůbec jde... :)

vlasatec*
hodnocení

0x
Nevadí, stejně sem lezu hlavně z mobilu na tom vidět nejsou, člověk si jen domýšlí podle jejich zkratky.
výtka
Upozornění od administrátora 28. 08. 2013 09:16:47
Na mobilu by to byl jinak nesmysl, mít stránku smrsknutou na 50kB a pak k tomu 10 smajlíků po 80kB...
vlasatec*

To určitě, jen se člověk cítí ochuzen když je polovina myšlenky vyjádřená ve smajlících.

hodnocení

0x

Tak zrovná já jsem teda tu nabídku smajlíků používal i na ty nejzákladnější. No co nadělám, budu se muset přeučit. *nevi*

doplněno 28.08.13 13:04:

Admine, teď mě tak napadlo, jestli by nešlo ten editor udělat ještě "chytřejší". Když by se smajlík z nabídky zkratek přetáhl do editoru, tak by se nevložil jako obrázek, ale jako ta textová zkratka.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Ahoj - pokud smajlíky představují technický problém - musí se to samozřejmě nějak vyřešit.

- já sama smajlíky nepoužívám - ale spousta lidí je zvyklá se jejich prostřednictvím vyjadřovat - a stejně si budou hledat jinou cestu jak Vás obejít - protože vkládání smajlíků kamkoliv je dnes naprosto běžné. Tím chci říct, že nevím, jestli jste se rozhodl správně. Tak ahoj. Marcela.

lidus*
hodnocení

0x

Právě jsem zjistila, že mi smajlík nejde vložit asi zase dělám něco špatně. Klikla sem zobrazit zkratky ale nenašla jak vložit *ee*. Bože zas tu budu za blbce, žádné zkratky si nepamatuju a občas dám smajlíka co se mi líbí.

doplněno 28.08.13 18:30:

Aha tak takle je to, já musím vypsat tu zkratku a on se objeví *jasne*

doplněno 29.08.13 16:40:

Vážený pane admine, je to složitější a pracnější než dříve ale na druhou stranu nebudou některé odpovědi plné nicneříkajících smajlíků.

Také zkouším *cteni* *cert*

doplněno 28.08.13 18:43:

Nelíbí se mi to *blee*

doplněno 28.08.13 18:43:

Nelíbí se mi to *blee*

Zkratky jsou rychlejší než vyklikavani, pokud si jich pár zapamatujete :)
hop®

Kdybych si musel pamatovat všechno, co někdy použiju... *wall*

Takže boj za chytřejší (s lepší pamětí) uživatele poradny? *ua*
hop®

Tak papa... :-P

Admine, vraťte smajlíky! Prosíííím! *modla*

PPPPPPrrrrrrroooooossssssíííííííímmmmm *modla**modla**modla**modla**modla*

praivo*

Neboj, on ti je zase vrátí :)

furt ještě ne... taky mi to vadí... *bzum*

hop®

... já už jsem si zvyknul, sice z toho občas vyleze změť interpunkčních znaků, ale když se Admin rozhodne... *wall* ;)

doplněno 19.09.13 23:13:

aha, ne wall, ale zed... *zed*

doplněno 19.09.13 23:17:

Hele, Admine, a v čem je vlastně problém? To nejde, aby se třeba v editoru automaticky otevřela tabulka zkratek a při kliknutí do tabulky se do textu přenesla ta zkratka? ...se jen ptám...

martin1965*
hodnocení

0x

Já třeba osobně smajlíky většinou nevnímám, ani nevím co někteří znamenají. To je jako s esemeskami, s tima jsem se taky nezžil, raději zavolám.

hodnocení

0x

Mě by spíš zajímalo, proč nemůžu obarvit písmenka.

VELKÁ PÍSMENKA:

velká Písmenka:

doplněno 20.09.13 12:14:

Omlouvám se, ale někdy to nejde.

ladinpraha*

Mně to nejde nikdy.

červenámodrázelená

doplněno 20.09.13 16:24:

A hele, ono to najednou funguje, ale pro změnu zmizely mezery.

hodnocení

dyť jsem to před hoďkou změnil :) ale ty mezery jsou nemůžu najít *smich*

doplněno 20.09.13 16:27:

jak je vidět, někdy tam zůstanou *nevi*

doplněno 20.09.13 16:28:

dvě třičtyři

doplněno 20.09.13 16:30:

hotovo úplně moc

On to byl úmysl, myslím, že za pár dnů toho budu litovat - je to kvůli vkládání z jiných stránek a divokému formátování!

hodnocení

0x

Nevím, kde mám ohodnotit sympatickou,vyhovující nebo správnou odpověď, která mi objasnila můj dotaz.

výtka
Upozornění od sys hejkal 21. 09. 2013 16:15:32
Lze dát ohodnocení tomu uživateli, ovšem jen k příspěvku v hodnocené rubrice. Třeba i za volnou diskuzi.
hop®

Nelze, rubrika Vzkazy není hodnocena, podobně jako Volná diskuse...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]