Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji kluka, ale on to nebere vazne

Od: amanda* odpovědí: 9 změna:
Ve skole se mi libi jeden kluk a ja se libim zase mu, ale on to nebere vazne. Jo chova se ke mne lip nez k ostatnim z tridy, ale jinak to nebere vazne. Porad jako by jsem byla jenom jeho kamaradka nic jineho. Uz nevim co mam delat dal mi jednu pusu ale to proto ze to byla hra. kdyz by mi dal aspon jednu pusu jen tak od sebe, ale on nic. Co mam delat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Amando, porušováním zdejších pravidel svůj problém nevyřešíš. Měla´s pokračovat v již založeném dotazu.

doplněno 08.08.13 22:39:

Amando, chceš-li s něčím poradit, chovej se slušně (neútoč na odpovídající).

Ale hlavně si před vložením dotazu do některé poradny apod. přešti její pravidla.

(Tadu už jsi porušila dvě.)

amanda*
hodnocení

Vis jste nejaka chytra nemyslite!

hodnocení

1x

Milá,zlatá,asi nic*nevi*Nemá o tebe zájem...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Vy budete asi pěkné číslo. Nebo řešíme stále toho stejného chlapce? Zdravím!

poradte.cz/...

amanda*
hodnocení

Ne neni to ten samy tohle je jiny kluk.

hodnocení

0x

Souhlasím s wampem. Ve vzájemných vztazích je to hodně složité. Někdy prostě ta chemie nazafunguje a můžeš se užírat jak chceš, nepůjde to.

Ber to tak, jak to je, máš fajn kamaráda, to je někdy víc, než mít "svého kluka". Klidně jdi o dům dál, najdeš někoho jiného a kamarád ti zůstane navíc.

Upřímně řečeno, vůbec nevíš, kdo kde pro tebe roste a vůbec tě zatím nezná.

A až se třeba za dvacet let s tímhle klukem někde potkáš, jako dospělí lidé třeba na kafe, povíte si to a bude všechno úplně jinak.

amanda*
hodnocení

Asi mate pravdu

Jasně že ano, to je zkušenost, já si něco podobného prožil několikrát.*palec*

culdabulda1*
hodnocení

0x

Pro "amanda"

- nepíšeš, kolik je Ti a Tvému klukovi let, ale předpokládám, že jste ještě moc mladí na vážný vztah - a nevím, proč by to měl Tvůj kluk "brát vážně?" - v těchto letech si snad spíše ještě hrajete! - anebo je to dnes už úplně jinak?.

Pokud jsem Tě nepochopila, anebo urazila, tak sorry. Zdravím. Marcela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]