Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mam delat?

Od: diana* odpovědí: 6 změna:
u otázku
Autor: dianaDatum: dnes 18:00
Předmět: co mam delat?
Ahoj ~
Prominte mi za nic nerikajici predmet, ale nevedela jsem jak to zhrnout do par slov :(
Nekdo si mozna pamatuje jak jsem tu asi pred mesicem psala, ze neumim mluvit s lidmy (mimochodem dekuju, moc jste mi pomohly a troufam si rict, ze se v tom pomalu lepsim :). ) Nasla jsem si praci v BurgerKingu a prestoze neumim skoro vubec nemecky lidi jsou tam na me hodni a jsou pratelsti. Hodne vtipkujeme ( mno i kdyz ja se spis jenom smeju jejich vtipkum a cas od casu neco dodam reci tipu : rukama nohama xD)
A ted potrebuju poradit s tim, ze je tam jeden kluk ...čas od času mě (normálně v kuchyni přede všemi) objal kolem ramen, já jsem to brala jako srandu...někdy začal vyprávět jak si mě jednou vezme...sranda... sotva jsem došla do práce, hned mě zmáčknul...sranda... on měl pauzu, já se šla napít do jídelny, hned mě objal... a dal mi pusu na krk...srand-EEH?! Doslo mi to teprve az jsem vysla z mistnosti...=.= No ale po zbytek dne se choval uplne normalne... jako novackovi mi vysvetloval co a jak, a kdyz mi ukazoval jak spravne nakrajet cibuli dal mi pusu na tvar...nevdela jsem jak reagovat, (ani nevim jestli jsem se na neho usmala, nebo nasadila pokerface O.o), ale to uz mi rekl at dam cibuli do chladnicky, tak jsem ji tam dala a kdyz jsem vysla volali me k vyrabeni burgeru, tak jsem ho pak po zbytek pracobni doby nevidela...
Kdyz mi skoncila sichtu se vsemi jsem se rozloucila i s nim, ale on mi neodpovedel, ani se na me nepodival... v tu ranu mi doslo, ze jsem asi neco pekne pos...a :(
On mi vubec neni neprijemny... naopak. Ale ted se bojim, co kdyz me uz neobejme? Co kdyz me obejme? Co bych pak mela delat? Naprosto nevim jak bych se mela chovat :(
Asi bych mela rict, ze ve veku 20ti let jsem jeste nemela zadneho pritele... v techle vecech ce nevyznam, treba resim neco, co neexisruje... treba to fakt nemyslel vazne... treba me jenom neslysel, kdyz jsem mu rekla naschle...
Mozna, ze nad tim jenom moc premyslim... nevim.
Co myslite? Jak bych se zitra v praci mela chovat? Ja nemam tuseni... jsem z toho vseho zmatena.
Vsem predem dekuju za odpoved. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Já to vnímám jako sexuální obtěžování na pracovišti...

Normálně bych mu řekla, že takové věci na pracoviště nepatří (všude ve světě!), a že - má-li zájem - se můžeme sejít po skončení pracovní doby.

A pak uvidíte.

vlasatec*
hodnocení

0x
Snaž se držet si svou cenu, přece Tě nikdo nemůže objimat, libat na potkání.
Jestli o tebe má zájem měl by si najít jiný způsob jak ti to dat na jevo, ne na pracovišti.

hodnocení

0x

Chovej se úplně normálně, jako by se nic nestalo,zase ho pozdrav a uvidíš co bude dál. ;)

ria*
hodnocení

0x

Dianko, trochu mimo mísu, ale každý den před spaním, třeba i po ránu si představuj jaká chceš být, a co chceš mít,- být seběvědomá, asertivní, příjemná, upovídaná, mít přítele, mít rodinu, peníze, cestovat... vše, co si sama dokážeš představit se ti může splnit..

luke237
hodnocení

0x

Predchozi dotaz, na ktery se odvola tazatelka, je asi tento: Nedokazu mluvit p/...

Jestli ta tvoje neschopnost mluvit pred lidmi neni zpusobena jenom tim, ze neumis poradne nemecky ;)

Jinak na Nemce je ten Don Juan nejakej moc pritulnej chmatak. Nemci jsou obecne dost odtaziti a uzavreni a rozhodne jen tak otevrene neomezuji osobni prostor nekoho jineho.

Na celem svete funguje: "Was machst du?" a "Brauchst du etwas?" . To vetsinou staci na to, aby si uvedomili, ze neco s jejich chovanim neni v poradku.

luke237
Predchozi dotaz, na ktery se odvola tazatelka, je asi tento: Nedokazu mluvit pred lidmy
Az ted jsem si vsiml, ze jsem zapomnel vlozit odkaz na ten dotaz *zed* - Nedokazu mluvit p/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]