Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ke strýcovi ,pomáhat

Od: folaktr odpovědí: 5 změna:

Loni jsem sem pokládal tento dotaz poradte.cz/... , letos bych chtěl ke strýcovi opět na prázdniny pomáhat , není co dělat a hodně mě to zajímá a baví. Ovšem nevím jak to podat. (tu otázku)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nemáš se čeho bát. Jestli jsi už loni strýci pomáhal a to dobře a máte spolu dobré vztahy, jistě Tě neodmítne.Pokud to loni dobře dopadlo, strýc byl spokojen, proč se zase bojíš? A jistě Ti strýc za tu pomoc nějakou korunku přidá. Tak pokud jsi s ním zadobře, klidně ho oslov znovu.

Můj vnuk je ujetý do traktorů a kombajnů. Loni byl nějaký čas u nás na prázdninách. Pole s kombajny ho lákala jako psa uzená kost. Až se nakonec osmělil. Já za ním jela na pole na babetě, vezla jsem mu láhev limonády a když kombajn přijel, vidím vnuka s přihlouple blaženým úsměvem, jak ho řídí a seká obilí. Kombajnér seděl vedle a smál se mi, jak jsem z toho vyděšená. Kdyby to převrátil, platíme až do smrti!*bzum*

Ale naopak, mnoho starších pracovníků je rádo, že jim vyrůstá nová generace, která má o jejich práci zájem. Že budou nástupci. Tak Ti přeji se strýcem pěknou část prázdnin, ať se hodně naučíš a nějakou tu korunu si i přivyděláš. *palec*Jaga.

mowla*
hodnocení

0x

Už jsi mu vloni pomáhal? A nelezli jste si na nervy?

Tak se letos opět přihlaš na ´brigádu´, ne?

doplněno 29.06.13 22:12:

..."nelezli"... - no, jestli jste byli s průběhem loňské brigády spokojeni či ne? - pokud vám oběma vyhovovala, přece tě rád ´vezme´ opět, ne? - stačí se zeptat...

folaktr
hodnocení

"A nelezli jste si na nervy?" jak to myslíte , já myslím že ne

buss
hodnocení

0x

Přijdu za strýcem a zeptám se..., nebo potřebuješ zástupce? Nebo myslíš, že jsi zanechal špatný dojem?

hodnocení

0x

Zeptej se ho stejně, jako loni. Jestli by Tě přes prázdniny nenechal u sebe zase se něco přiučit...Když to vyšlo loni a pokud byl strýc spokojený, pak si myslím, že se nemusíš bát, zeptat se ho zase...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]