Nejste přihlášen/a.
Loni jsem sem pokládal tento dotaz poradte.cz/... , letos bych chtěl ke strýcovi opět na prázdniny pomáhat , není co dělat a hodně mě to zajímá a baví. Ovšem nevím jak to podat. (tu otázku)
Nemáš se čeho bát. Jestli jsi už loni strýci pomáhal a to dobře a máte spolu dobré vztahy, jistě Tě neodmítne.Pokud to loni dobře dopadlo, strýc byl spokojen, proč se zase bojíš? A jistě Ti strýc za tu pomoc nějakou korunku přidá. Tak pokud jsi s ním zadobře, klidně ho oslov znovu.
Můj vnuk je ujetý do traktorů a kombajnů. Loni byl nějaký čas u nás na prázdninách. Pole s kombajny ho lákala jako psa uzená kost. Až se nakonec osmělil. Já za ním jela na pole na babetě, vezla jsem mu láhev limonády a když kombajn přijel, vidím vnuka s přihlouple blaženým úsměvem, jak ho řídí a seká obilí. Kombajnér seděl vedle a smál se mi, jak jsem z toho vyděšená. Kdyby to převrátil, platíme až do smrti!
Ale naopak, mnoho starších pracovníků je rádo, že jim vyrůstá nová generace, která má o jejich práci zájem. Že budou nástupci. Tak Ti přeji se strýcem pěknou část prázdnin, ať se hodně naučíš a nějakou tu korunu si i přivyděláš. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.