Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asexuální přítel - jak na něj?

Od: nelca* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, jsem s přítelem skoro 3 měsíce a stále k ničemu nedošlo...jsem do něj zamilovaná, jelikož se známe už déle (cca 3 roky, ale začli jsme spolu ale nevím, jestli mu záleží na mne. Připadám si jako zrůda, přitom nejsem, a navíc mám hodně známých, který by mne chtěli, ale je nemiluji a nechci podvádět...přítel říká, že na něj nesmím spěchat. Píše mi občas dvojsmyslné sms, a pak z něj vypadne, že steně je v tomhle směru (v sexu) k ničemu. Dokonce se nechce ani mazlit. Přitom když mu píšu, že jdu s kamarádem na pivko, tak docela posílá žárlivé smsky, tak co to má znamenat? Co mám dělat? Máte někdo obdobné zkušenosti?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kolik má roků? Možná už je impotentní, tak kupte viagru, nasypte mu ji třeba do vína a je to vyřešeno ;) Chce ho to prostě dotlačit k nějaké akci. Jak jednou zjistí, že to jde, už to potom bude v pohodě.

nelca*
hodnocení

Je mu jako mne 25.

nelca*
hodnocení

pardon jsem to nedokončila - začli jsme spolu chodit před cca 3 měsíci )

hodnocení

0x

tak to cumim , co treba si otevrene o tom promluvit , je treba resit ve vztahu vse otevrene a na "plnou pusu". Jinak je to dost zvlastni , ze byste ho nepritahovala?nevzrusoavala? co zkusit veceri pri svickach a krasne pradelko a svest ho? Treba jakmile se zas zasexuje a zjisti , ze je to krasne svama tak to bude chtiti porad ;) drzim palce *ua*

nelca*
hodnocení

to jsem zkoušela...prostě se na to necítí, asi je ještě panic a nechce udělat nic špatně...

askmenow*

"asi je ještě panic" ... nevím, myslím, že jste si moc otevřeně nepromluvili. Sedněte si a řekněte u, co vás na tom trápí a proč a otevřeně se ho ptejte na to, zda o sex a intimnosti nestojí, nebo zda se jen bojí. Pokud se bojí, tak čeho... Atd. pokuste se zjistit všechno a nic nedomýšlet. Ukažte mu, že vám to může říct a společně se snažte najít řešení.

nelca*
hodnocení

ale já se ho ptala, a nic mi neřekl...a ptala jsem se ho jemně, řekla mu, že se mi v klidu může se vším svěřit, že to pochopím...a nic:(

ladinpraha*

No tak holt budeš muset přitvrdit. Když uteče, tak budeš mít alespoň možnost najít si někoho s normálními reakcemi.

askmenow*

Tak těch otázek asi nesmíš nechat. Vysvětlila jsi mu, proč se ptáš a proč tě to trápí? A že ty odpovědi potřebuješ znát?

Spíte někde spolu? Myslím spaní :) Co takhle jednou spolu spát nazí, jen tak nezávazně přitulený? Když z toho něco bude ok, když ne, tak nic. To mi přijde hodně nenásilné a být i nervózní jak pes, tak mě to při nejmenším láká :-D

Pokud ani tohle, tak už je opravdu HODNĚ nervozní, už nezdravě nebo je zatím něco úplně jiného. *stop*

blbablondyna*
hodnocení

0x

Neresit po netech s cizimi, resit s pritelem

nelca*
hodnocení

o to jsem se pokoušela řešit to s ním - marně

imrous*
hodnocení

0x

Ahoj v 25ti letech je chlap na sexuálním vrcholu. Teď by měl řádit jak urvanej bejk. Jo, jo kde jsou ty časy.*plac*

after*
hodnocení

0x
ahoj nevim jak to maji ostatni chlapy ale cekat me holka v podvazcich nebo necem hezkym na noc a proste si me vzit? nemam vyraz pro to co by se zaclo dit ;) snad sem pomohl

fantomas*
hodnocení

0x

pokud mezi vámi nedošlo k milování se vším všudy,tak ho nemůžeš milovat.

zamilovanost je ,když jsou oba štˇastni a dokážou se milovat bez zábran.

neznám tvého přítele,ale myslím si,že hraje nějakou citovou hru(vlastní zkušenost) anebo má nějaký intimní problém.

zeptej se ho přímo,neboj se toho.zkus trochu přitlačit.

hodnocení

0x

Dobrý den. Nelčo, jak vidím, stále se u vás nic nezměnilo, viz vlákno:

poradte.cz/...

Pokud s Vámi přítel odmítá na toto téma komunikovat a jakkoli problém řešit, sama ho nevyřešíte. Zkuste poslední pokus, třeba společnou sprchu, ale když říkáte, že není ani na mazlení, pak pro Vás bude nejlepší najít si někoho jiného, anebo se s tím u přítele smířit, pokud ho milujete. Jakýkoli nátlak z Vaší strany není dobrým řešením... Jste ve vztahu dobrovolně, to si uvědomte a pokud Vás jako ženu odmítá, pak je to na Vašem uvážení. Toto by měl chtít řešit Váš přítel především, pokud o Vás stojí. Co se obrátit s tímto problémem na odborníka _ sexuologa? Názory cizích lidí na netu Vám, dle mého soudu, problém vyřešit nepomohou. To, že posílá žárlivé sms, ale ve skutečnosti o Vás nestojí, je na pováženou...Jen můj názor, Váš je to život...

hodnocení

0x

Přítel je panic a bojí se prvního sexu. Obávám se, že mu s tím budete muset pomoci vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]