Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je můj přítel asexuál?

Od: betka88 odpovědí: 7 změna:

Zdravím.

Cca před měsícem a půl jsem se dala dohromady s jedním klukem, s kterým jsem byla v kontaktu hlavně přes net - psali jsme si cca 2-3 roky a potom jsme se dohodli na srazu - zjistili jsme, že si docela rozumíme a tak nějak jsme to dali dohromady, akorát je problém v tom, že už jsme spolu cca přes ten měsíc a stále nic nebylo. Já se snažím mu to dávat jemně najevo, hladíme se, líbáme se, mazlíme. Připadá mi trochu asexuální - Už u mne přespal po 15té a nic.

Oba dva jsme již pracující - dospělí - žádní pubertáci - i když naše smsky jsou dosti hravé a hraví jsme vlastně když jsme spolu, ale ne tak hraví, jak bych si to představovala.

Myslíte, že je asexuál? Nebo mne spíš chce dlouho napínat, aby to pak stálo za to? Nebo má ještě někoho jiného - ale jsme spolu docela dost často a když je se mnou žádné smsky nepíše...spíš volá a to většinou kamarádovi nebo tátovi.

Máte s tím někdo zkušenost?

S přáním pěkného dne

Bětka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj Bětko,bohužel,vypadá to tak,jinak by přece normální zdravý jedinec takto nejednal,bude "ze dřeva.":D cs.wikipedia.org/...

doplněno 05.05.13 17:08:

Nestydí se náhodou?*hi*Nečeká,až začnete Vy?*nevi*Zkuste to*mala*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkušenost sice nemám, ale napadá mě taková hloupá otázka: Je to vůbec kluk?

doplněno 05.05.13 15:45:

Asi ... - příčin může být mnoho, od zdravotních, přes psychické až po náboženské. Ale to z něj musíš dostat ty.

betka88
hodnocení

Ano, je - chtěla jsem ho nějak nabudit hlazením na onom místě - čili kluk to je na 100%...ale asi asexuál :(

hodnocení

0x

Třeba má jenom strach. Já bych to řešil pohovorem.

jodo*
hodnocení

0x

To je vliv současné propagandy z filmů a seriálů, které "vychovávají" chlapy do podoby hodných blbců . Tohle prostě nejde na povel, z 90% je to věc psychiky. Hlavně na něho prosím netlač, všechno musí jít přirozenou cestou. Tady si nejde nic vynutit.

claire*
hodnocení

0x

Měsíc není až tak dlouhá doba. Třeba je stydlivý. Nebo je panic a má prostě nervy. Může mít také špatnou zkušenost, strach z toho, že otěhotníte, nebo - nedejbože - může být nemocný. Samozřejmě ani asexualitu nelze vyloučit, ale spíš bych to viděla na nějaký jiný problém. Promluvte si.

yak*
hodnocení

0x

Nic nezkazíte tím, když se zeptáte jeho.

Jeho důvody (či bloky) mohou být jiné než moje, nicméně uvedu příklad sebe sama, který se chovám většinou podobně:

Jsou ženy a holky velmi rozdílných zvyklostí (dosud existují tipy "nejdřív kostel, potom postel" dokonce!) a moje obava, abych neurazil, nebyl považován za "harašitele", je silná. V mnoha případech zcela iracionální: kdy by každému normálnímu chlapovi bylo jasné, že ho chce :) Tak nějak čekám, až se mi ta žena svlékne a zahájí akci sama. Prý máme emancipaci, tak proč musí být iniciátorem sexu chlap? Když se sekne, je mu to příslušnou ženou vyčteno. Pochybuju, že by to kdy který chlap vyčetl ženě, že se jej pokusila získat do postele, byť ji nechce.

V mých letech nejmladších jsem se navíc styděl, zda budu dostatečný dívku uspokojit.

Ve svých letech současných (40 pryč a invalidita pro chronickou únavu - přičemž mne dost opustily i tyto síly) pro změnu vím, že to pro ni ode mne nebude nic moc. Tak čekám, až bude tak nadržená, že se sama neudrží - tím se probere chuť i ve mě.

Dále mne - poté, co jsem měl už jednu rodinu - odrazuje sex z ženou, o níž nevím jistě, že používá antikoncepci (s kondomem mne to "nebaví", dítě ani omylem a dávat záminku k potratu taky nechci). O tomhle se dá snadno popovídat - když už je jasné, že mne žena chce, ale ne zrovna asi v dané chvíli...

Tedy jsem předestřel na příkladu osoby své hned čtyři různé důvody (a pseudodůvody) pro vyčkávání.

Jeho přitom mohou být zcela jiné. A není nad upřímný rozhovor. U večeře se zeptejte "Chci se tě zeptat, ty se zřejmě nechceš se mnou plně pomilovat? A proč?" nebo tak nějak :) A víte, na čem jste ... proč se ptát tady!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]