Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti nohou

Od: nikolasov678 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den je mi 58let jsem svářeč a celých 8hodin jsem na nohou.Obsluhuji svářecí stroj a opravy svaru. Po skončení směny mne hodně bolí nohy. Dá se stím něco dělat? Koupit si něco v lékárně atd? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

1x

Já vím, že pro chlapa je to asi trapná rada, ale v práci jsem také celou směnu na nohách a tak v lékárně prodávají kompresní punčochy, stojí cca 300 Kč, jsou od kotníků až po zadek natahovací a stáhnou nohy tak, že když si je po skončení směny sundáte, tak máte pocit, že máte nové nohy a chce se vám tancovat.Pokud si je můžete natáhnout např.pod montérky, budete v pohodě.Doporučené krémy a masti pomohou jen dočasně a křečáky se jednou mohou stejně objevit...

vlasatec*
hodnocení

0x
Chce to dobře boty s klentbou. Také není špatná protiunavova rohoz na místo kde stojíte, toto všechno by vám ale mohl zajistit zaměstnavatel.

hodnocení

0x

Stejnou otázku tady už 2x pokládal skoro padesátiletý svářeč. Jste to vy? ;)

doplněno 14.05.13 15:50:

poradte.cz/...

doplněno 14.05.13 15:54:

Oprava. Témě šedesátiletý. . .

doplněno 14.05.13 15:59:

poradte.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Viděl jsem několikrát v poslední době reklamu na Lioton 100000.Protože jsem ho na různé bolesti nohou vyzkoušel,i když reklamy rád nemám,mohu jen doporučit.

JABRAKA

Já zase mohu z vlastní zkušenosti doporučit koňský balzám, je to takový zelený mentolový gel v půlkilové piksle a je opravdu skvělý na bolavé nohy.

host*
hodnocení

0x

Kvalitní boty jsou samozřejmost. A po práci nohy uvolnit, odpočinout, rozbýbat: někomu vyhovuje střídat teplou a studenou sprchu nebo jenom vlažnou. Lehce promasírovat od prstů přes kotníky, lýtka, kolena až po stehenní svaly, buď s použitím nějakého obyčejného mastného krému nebo oleje (nezamastit oblečení a povlečení). Ve vaně je dobré použít masáž normálně po namydlení a pěkně od kotníků až nad kolena, uvolnit ztuhlé svaly a šlachy, nehmoždit! Dřív lidé doporučovali francovku. Hodit si nohy na půl hodinky na hodinku nahoru a hýbat a rozhýbávat a pak se jít projít po pružném podkladu - louka, les, ne na tvrdé dlažbě nebo asfaltce. Prostě nohy uvolnit, prokrvit a rozbýbat jinak než jsou celý den v pracovní poloze.

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.S tím mám zkušenosti.V zaměstnání jsem nachodil kolem 20 km a 12 hodinové služby..Večer jsem nemohl ani vstát,když jsem si sedl.Je mi 58 .Už jsem s tím skončil.Máme na to také věk tak to dál nejde.Kupoval jsem si Arnikový krém v lékárně/60 Kč/ a mazal třikrát denně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]