Nejste přihlášen/a.
Je mi 57 let celou směnu jsem na nohou začal jsem mít křeče do nohy hlavně v noci nebo k ránu začal jsem brát hořčík v tabletě 2 deně. Později jsem hořčík přestal brát ale křeč es vrátila tak jsem začal brát znovu zatím je to v pořádku ale mám na obou nohou křečové žíly vnitřní na té noze co jsem míval křeč je to horší s křeč žíly. Poradte mi co si v lékárně koupit abych bolesti zmírníl případně odstranil. Doktor mi nedělal dříve žádné odběry krve aby se to zjistilo dříve. Děkuji.
Já, na vašem místě, bych požádala obvoďáka, aby mi dal doporučení na cévní a zašla tam. Váš problém může být ve špatném prokrvení. Na cévním vás šoupnou pod sono-doplera, na přístroj, který měří průtok krve a když bude potřeba, tak pod CT. Jestli máte nějakou uzávěru žíly nebo tepny, bez léčení noha začne odumírat a chirugové už brousí kudly. Jestli to zachytíte včas, budou třeba stačit léky nebo vám tam, do té uzávěry vloží stent (takové jako pérko z půpisky, které cévu udrží otevřenou.) Já mám stenty tři a je to zážitek jako ze Star Treku. Dá se to vpoho přežít. Furt lepší než o nohu přijít.
Řešte to brzy, není radno otálet.
Bývalý kolega měl stejný problém. Bylo mu 52 let. Vím že tenkrát to trvalo asi rok, než se konečně dostal k někomu, kdo mu řekl o co jde, našel příčinu a tu odstranil. Nevím, odkud jste, ale doporučuji Vám pana doktora Pavla Procházku z Brna. Pokud on nenajde řešení, jistě Vám doporučí dobrého doktora, který si s tím bude vědět rady. Pokud nejste okolo Brna, koukněte na www.znamylekar.cz a podle Vašeho bydliště vyhledejte. Lidé tam píšou i hodnocení, tak snad na špatného nenarazíte. Přeji hodně štěstí
Nejsem celý den na nohou a křeče mám taky. Magnesium beru podle potřeby. Byl jsem na cévním a na sono a dali mi lehce stahující podkolenky, které nosím přes den a odpoledne a na noc si je sundavám. Někdy ani ty podkolenky nenosím, někdy zase celej den i v noci. Asi podle denní námahy.
Přeju hodně zdraví.
Rady jak jít k lékaři jsou nahoře, nemusím je psát.
Napíši naši zkušenost:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.