Nejste přihlášen/a.
Mám 20 roků a pořád prdím. Pořád. Nahlas a smrdí to. Občas prdím potichu, ale to smrdí ještě více, než když prdím nahlas..znáte to... Někdy to nesmrdí, ale to partnerka nepozná... Nadává mi za to, obtěžuju s tím nejbližší okolí. ...Zdá se mi, ře že jím normálně, nejím žádné špatné věci. O potížích se zažíváním, nevím...Prý jestli nejsem nemocný a nemám jít za doktorem...? Myslíte, že mám potíže? Co mám dělat?... Je normální pořád prdět?... Poraďte prosím, P. S. Prasknout nechci...
Clovece.. tvoje partnerka je fajnova, vybodni na ni a najdi si jinou - normalni. Ktery clovek neprdi? KAZDY PRDI! Chlapi jak je znamo prdi vic - nebo je to obvykle smradlavejsi..heh. Ja prdim take porad (mozna i 100x denne (nepocitam to) , delam si z toho se synem i zenou srandu - smejou se mne... Nauc se to kontrolovat - aby se ti to nestavalo tam, kde se to nehodi a pak az to nikomu nebude prekazet - vypust zakeraka na slobodu...haha. Navic je to nakazlive, ja prdim prvni ligu a sleduju, ze muj syn to take chyta...
Podle mne ses zdravej jak repa a nedelej si z toho nic - prave naopak.. JEDEN PRD LEPSI NEZ DESET DOKTORU!
babské léky na nadýmání:
KarminativaKarminativa jsou látky, které působí zejména proti nadměrné plynatosti střev. Na střeva působí protikřečově a desinfekčně. Tento účinek mají zejména plody kmínu, fenyklu, anýzu a koriandru, květy heřmánku, nať máty peprné a nať dobromysli.
V lekárně např. Espumisan
debata na toto téma: diskuse.dama.cz/...
Navštivte gastroenterologa, ten ví, co a jak se zeptat, určitě Vám pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.