Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prdím 20x za den, nejméně. Jsem normální?

Od: prdimprdim odpovědí: 19 změna:

Mám 20 roků a pořád prdím. Pořád. Nahlas a smrdí to. Občas prdím potichu, ale to smrdí ještě více, než když prdím nahlas..znáte to... Někdy to nesmrdí, ale to partnerka nepozná... Nadává mi za to, obtěžuju s tím nejbližší okolí. ...Zdá se mi, ře že jím normálně, nejím žádné špatné věci. O potížích se zažíváním, nevím...Prý jestli nejsem nemocný a nemám jít za doktorem...? Myslíte, že mám potíže? Co mám dělat?... Je normální pořád prdět?... Poraďte prosím, P. S. Prasknout nechci...*zed*

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlamak*
hodnocení

2x

Clovece.. tvoje partnerka je fajnova, vybodni na ni a najdi si jinou - normalni. Ktery clovek neprdi? KAZDY PRDI! Chlapi jak je znamo prdi vic - nebo je to obvykle smradlavejsi..heh. Ja prdim take porad (mozna i 100x denne (nepocitam to) , delam si z toho se synem i zenou srandu - smejou se mne... :) Nauc se to kontrolovat - aby se ti to nestavalo tam, kde se to nehodi a pak az to nikomu nebude prekazet - vypust zakeraka na slobodu...haha. Navic je to nakazlive, ja prdim prvni ligu a sleduju, ze muj syn to take chyta... :) :)

Podle mne ses zdravej jak repa a nedelej si z toho nic - prave naopak.. JEDEN PRD LEPSI NEZ DESET DOKTORU!

hodnocení

1x

babské léky na nadýmání:

Karminativa

Karminativa jsou látky, které působí zejména proti nadměrné plynatosti střev. Na střeva působí protikřečově a desinfekčně. Tento účinek mají zejména plody kmínu, fenyklu, anýzu a koriandru, květy heřmánku, nať máty peprné a nať dobromysli.

V lekárně např. Espumisan

debata na toto téma: diskuse.dama.cz/...

Navštivte gastroenterologa, ten ví, co a jak se zeptat, určitě Vám pomůže.

miljan*
hodnocení

1x
prdimprdim

Dík, to už jsem zkoušel :)

prdimprdim1
14.02.09 17:28
hodnocení

?

martini*
hodnocení

1x

Rozhodně nepijte perlivou vodu. Myslím, že espumisan z lékárny by vám skutečně pomohl a není drahý

zuzee*
hodnocení

0x

Každý prdí nebojte*smich*

Nekombinujete jídla která se k sobě nehodí?

Nepijete moc sycených nápojů (limonád apod)

Zeptejte se na něco v lékarně určitě Vám něco poradí.

hodnocení

0x

Mívám podobný problém.Koukněte zde: poradte.cz/...

alexandra*
hodnocení

0x

Nebojte se,určitě jste normální.Mám přítele,který mívá také takové potíže s nadýmáním a on si s tím nějak hlavu neláme.:)A na přítelkyni se nezlobte.Taky se umím načertit,když si přítel uleví ne zrovna ve vhodnou chvíli.*smich*

ozzy*
hodnocení

0x

espumisan beru a funguje taky sem mel tento problem a jim taky normalne holt kazdy je jyný

oggy25*
hodnocení

0x

*smich**smich*fakt stebe nemužu...doporučuju spíš CT mozku než...nějakyho doktora přes zažívání..."prej prdím"..*smich**bzum*...možná potravinová alergie..

prdimprdim

to byla recese...to mi tam dala přítelkyně, tento dotaz, potvora...:) Ale sem rád, že ses pobavil :)

prdimprdim
hodnocení

Kdo mi to tu leze do zelí?

hablina*
hodnocení

0x

Často způsobuje nadýmání nesnášenlivost laktózy - zkus na měsíc vysadit veškeré mléčné výrobky a uvidíš.

prdimprdim
hodnocení

To bych měl. Denně spořádám nemalé množství, mám strašně rád mléko litr za den neni problem...

havran*

správný chlap musí prdět, smrdět a krkat *hej**smich*

prdimprdim
19.03.09 00:43
hodnocení

Jo jasně;)

kacikulka*
hodnocení

0x

zdravy clovek by si mel prdnou 10 x za den

liska5
hodnocení

0x

Často je na vině slinivka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma proc porad prdim

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]