Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lékař výpis z pojištovny

Od: martas17* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, pokládal jsem zde asi před týdnem dotaz.

poradte.cz/...

Že bych šel k lékaři , ale navštevuj pravidelně kožního, která je kamarádka mé matky a ja nechci říkat matce že chci jít jinam že ji nevěřím apod. To prosím neřešte.

Vyhlídl jsesm si dobrého lékaře, ke kterému bych se šel objednat, doporučení ani rodiče nepotřebuje ( Je mi 17 ) , ale může matka nějak zjistit např že jsem tam 3x byl nějakým výpisem z pojištovny? Vím, že ano , že když si o to požáda, ale co když si o to nepožáda? chodí to domů do schránky 1x ročně? Nechci pak vysvětlovat doma atd.. :D Odpovězte prosím pouze na tento dotaz. a neříkejte at se domluvím s matkou ta neustoupí a říka , že její kamárdka je skvělý lékař.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Žádný takový výpis lidem domů automaticky nechodí.

Leda v případě, že dotyčný zaplatil za lékařskou péči více než je sledovaný limit a pojišťovna mu vrací peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]