Nejste přihlášen/a.
Tak pomalu, né tak hŕŕ. Na dedině si to přečte na sloupu hodně lidí, ale 99 % z nich nemá ani šajnu o tom, jaký máte problém a jak Vám pomoci. Za 24 hodin a ještě k tomu začaly večer před 20. hodinou, si vaši žádost o radu zřejmě přečetlo velmi málo fundovaných lidí. Dále byl dotaz velmi všeobecný a nejasný, nedají se hned dělat závěry. Počkejte, až dostanete konkrétní rozhodnutí a odůvodnění na papíře, až potom bych dotaz formuloval a upřesnil.
ja osobne nepozadal v ceske republice o zadny duchod, protoze jsem us slysel jaky velky duchody se plati. Pravdepodobne to bylo neco automaticky od moji hlavni duchodni pojistovny. Nevim co voni posilaly, kdo a jak moje lekarke osvedceni prelozil, co vubec stoji vtom formulari, Za to, co Vám napsala nějaká hlavní pojišťovna, za to OSSZ nemůže a ani Česká republika
O je jsem moc zklameny, mozna ze jsem moc cekal...
Nedělejte prosím hned závěry o poradně. Tato poradna pomáhá... zkuste si přečíst například příspěvek poradte.cz/... nebo i jiné, pochopíte, že lidé nejsou lhostejní. Chtějí Vám poradit, ale dokud nepoznají souvislosti, bylo by to tlachání o ničem! Takže trpělivost a informace!
Hejkal to popsal úplně přesně. Češtinu Vám můžeme prominout, to se nic neděje. Ale pokud očekáváte solidní odpověď a nebo radu, ten Váš problém musíte trochu lépe popsat. Určitě by to chtělo uvést alespoň příslušnost, na základě jakého povolení jste zde pracoval a co vlastně očekáváte od našich úřadů. Já jsem si také přečetla Váš dotaz, ale protože jsem z toho nebyla moudrá, tak jsem vůbec nereagovala. Jinak se snažíme poradit a nebo odkázat na příslušné orgány a úřady. Tak nebuďte netrpělivý a popiště svůj problém trochu podrobně a vyčkejte na odezvu. Všichni zde "radí" bezplatně a ve svém volném čase a tak někdy to trvá trochu déle, než si dotaz najde odborník na tu kterou problematiku. Ale jak si můžete u dotazů bez odpovědi ověřit, ani zde nejsme všemocní a může se stát, že dotaz zůstane bez odpovědi a nebo hodně dlouho trvá, než si najde "svého" rádce. Já sama než něco napíšu, tak se snažím své znalosti odsouhlasit, zda právní normy na které odkazuji ještě platí - těch změn je velice hodně. Hezký den!
Tak tady bych se jich zastal, s tím že jste cizinec to nemá nic společnýho, jinak vás vítám v ČESKÉ REPUBLICE - BLBÁKOV ![]()
Není podle čeho rozhodovat, to by jsme museli asi vědět víc, a znát veškeré důkazy a papíry. Jen vám řeknu že s tím má problémy hodně lidí, a to i z řad našich rodilých občanů. Jestli jste si zatím moc nezvykl, tak raději vemte nohy na ramena, tahle republika se svou vládou a úředníkama spěje do záhuby. Stačí se podívat na poslední schválený zákony. ![]()
Nám zbívá snad jediný emigrovat na kubu, tam prý ještě berou.![]()
Ok dost srandy.
Já osobně by ch se obrátil na nějakou instituci, nejlépe sem:
Dobrý den hejkale! Když jsem si ráno přečetla poslední odpověď, myslela jsem, že přece jenom budu reagovat. Ale potom jsem si to rozmyslela. Byla by to škoda času a šla jsem raději házet sníh.
To bylo po včerejším a nočním parádním sněžení opravdu nejen nutné, ale i užitečné. A to by moje případná odpověď určitě nebyla. Už pan Werich říkal, ... Udělal jste to tedy za mne a děkuji Vám. Jsem přesvědčena, že takovéto provokace typu této a např. i ještě Evy nás nemohou odradit od toho, aby někdo z nás nepomohl alespoň jednomu tápajícímu a nebo nešťastnému človíčku. A navíc je to i přínosné pro mne samotnou, protože se sama ráda poučím. Přeji všem hezkou neděli!
Taktéž myslím že zde není v čem přímo proadit. Nemyslím že by to s vámi zde v poradně někdo myslel špatně, a zřejmě jste nějak špatně pochopil že z uvedených okopírovaných vět, nám není zřejmé jakým směrem vám pomoci. Zda jste žádal, nebo nežádal OSSZ, a kdo a proč je čemu na vině, a udělal, chybu.
Jestli jste žádal jinde, pak s tím nemá ČR co společného, pokud jste žádal zde, tak kde a proč to zamítly? Jak a čím trpíte? Který doktor to posuzoval, nebo úřad?
Jinak ta KUBA, byl samozřejmě fór.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.