Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám problém.Prodával jsem notebook, s kupujícím jsem se domluvil na tom, že si zboží převezme a pak po otěvření a ověření obsahu zaplatí.Notebook jsem tedy poslal na uvedenou adresu a kupující si jej převzal.Zpočátku komunikoval téměř okamžitě, ale od odeslání notebooku skoro vůbec.Telefon nezvedá, na maily nereaguje.Jde mi o dost velké peníze(desítky tisíc).
Byl jsem naivní, když jsem mu takto věřil.Ale s dobírkou by určitě nesouhlasil a platba předem v denšní době je také riziko.Takže jsem to vzal všechno na sebe.
Nyní se mi uvedený pán ozval, že mi peníze vrátí.Je tu někdo z Prahy , kdo by mi s tímto pomohl? Potřebuji hlavně ověřit, zda na té adrese vůbec bydlí a zda tohoto člověka někdo zná ze zde přítomných.
Jeho adresa je:
Petr Kucmin, 28.pluku 45, Praha 10, 10000 email: zjola@seznam.cz tel: 603353977
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.