Nejste přihlášen/a.
Soudy se spletly a omylem na nás vyhlásili exekuce.I když soudy uznávají,že to není naše chyba,ale jejich.Exekuce musí být dokončeny a platí.Takže minulí týden zapečetili náš dům nás z něj vyhnali a nenechali nás si nic vzít.Ani jídlo,léky oblečení a pod.Na přímluvu mého advokáta nás do něj nachvíly pustili a vypasdalo to takto:
Nejdříve jsem do domu nesměl a dovnitř pustili jen dceru a mého advokáta A těm jsem musel vždy jen říct kde se co nachází aby mi to přinesly.Moc to nešlo neboť většinou jsme si nerozuměli a přinesly vždy něco jiného.Ale dovolili dceři aby si věštšinu svých věcí odnesla a vyhodila je ven.Nikdo jí nesměl pomoc.Mohla z oken vyhazovat i synovo věci a my je venku zbírali a odváželi autem pryč.K závěru nám dovolili si vzít i jídlo a dokonce mě pustili abych si vynesl dcery ledničku a jídlo v ní.A přidali k tomu i malý mrazák.Pak mi dokonce dovolili si vzít ze sklepa brambory.To vše bylo až po jejich soupisu majetku který byl uvnitř. Uplný závěr byl nejkrásnější.Řekli mi,že mám čtvrt hodiny na to abych si vzal svoje oblečení a pak,že zamknou dům a já už nic nedostanu.Všechno pak někdy vynesou a co podle nich nebude k prodeji tak zničí abych to já už nikdy nedostal.S kamarády jsme rychle vběhli do domu a začali zběsile vyhazovat cokoliv okny ven abychom co nejvíc věcí zachránili.Nádobí,jídlo,oblečení prostě co nám padlo do ruky hlavně co nejrychleji abychom aspoň něco měli.Nezažil jsem sice gestapo a válku ale něco mi to připomíná.Nevím jestli jsem ještě člověk nebo jen něčí hračka.Přesto se nám zdá,že uvnitř domu již nebyly všechny věci které tam být měli.To ale nevíme jistě v té rychlosti a zmatku nevíme kdo co vynesl ale už to nikdy nezjistíme.Doufám,že už se konečně lidé spojí a dokáží s takovýma lidma skoncovat.Takhle se přece nemůže chovat člověk k člověku,zvlášť když ví,že vyhání nevinného člověka.
Dále mi vyhrožují,že již ze svého majetku nic neuvidím,že co nebudou moci prodat zničí,hlavně abych já už nic nedostal.A to chtějí stačit dřív než já dostanu odškodné abych si mohl vše koupit zpět.V naší republice i vrazi mají svá práva a já nevinná oběť chyby naší justice nemám žádná práva.A proto mi musí být vše zničeno.
Poradí mi někdo jak se mám zachovat a jak udržet klid abych nenapadl exekutora a nešel si za to sednout?
Víte, nevěřím vám. Bezdomovcem se člověk nestává z hodiny na hodinu. Vždycky tomu něco předchází. Vždycky to trvá nějakou dobu, kdy člověk všemu může zabránit, pád může odklonit. Možná se ztrátami, ale dá se to. Neříkejte, že jste bez viny, popletené soud vynesl v pátek rozsudek a v sobotu naklapal exekutor. A choval se jako hovado. Jsem sice, i přes svůj věk dost naivní, ale toto vám nevěřím. Mám pocit, že nám vrtáte třetí dírku do nosu.
Spor se táhne již osm let.Sedm let jsem dokazoval nevinnu a dokáza!Sestru jsem neokradl ale dvakrát vyplatil a po třetí to prodala podvodníkům.Rok jsem již nevinný a přesto exekuce stále běží.Je to velice složité a nedá se to snadno vysvětlit.Ale já nikoho nepodvedl a jsem jen odmítám platit to co jsem neudělal.A soudy mi dávají za pravdu,že moje dluhy to nejsou,ale já je mám zaplatit i když nemám z čeho.A pak mě prý stát odškodní a to se mi nelíbí a já bych to raději viděl od těch lidí kteří vše zavinili.
To máte dobrý, že vám nechali to auto teda. Můžete ho prodat a jít někam na ubytovnu, jsou bezdomovci, co jsou na tom mnohem hůř teda.
Mě zabavili vše odešel jsem jen s tím co jsem měl na sobě.Podvodníci tvrdili,že mi půjčili peníze a kvůli tomu mi začali exekutoři prodávat dům.Dokázal jsem,že jsem žádnou půjčku od podvodníků neměl.Jenže dům je prodaný a já jej nesmím dostat zpět.Musím ještě zaplatit exekutory za to,že prodali můj dům.Musím zaplatit novému majiteli za to,že jsem se hned neodstěhoval a snažil se dostat svůj dům zpět.To jsou moje dluhy které já musím zaplatit cirka milion zbývá.Ale exekucema je to stále jen víc a víc.A já na to již nemám.Kdyby první exekuce nebyla a to je chyba soudu nebyly ani žádné dluhy a vše bylo v pořádku.
Pokud jste obýval dům, který Vám už nepatřil, tak se nedivte, že Vás vyvedli.Co jste čekal? Co jste čekal, když jste chtěl zřejmě zhamounit dům sám pro sebe ( pro své děti, to zní lépe), že si to sestra nechá líbit a tím bezdomovcem bude ona? Podvodníci museli doložit, že Vám půjčili.
V tomto státě se děje bezpráví, člověk může být obětí podvodu a smůly, ale nemám dojem, že by to byl Váš případ.
Kdyby vás někdo znásilnil a vás potrestali,že se to stalo tak je to v pořádku?Nebo vás přepadli a okradli a vy by jste musela zaplatit zlodějům za to,že jste se nechala okrást tak je to také v pořádku?A to,že já jsem byl podveden a dokázal,že podvod byl spáchán k mojí škodě a exekuce,že zavinil špatný úřední postup tak mám vesele odkráčet do lesa a tam se oběsit,jak by to udělala většina.Nebo se mám bránit?Podle těchto odpovědí zřejmě ne mám si nechat všechno líbit.Podvodníci nemuseli nic dokládat až po sedmi letech se soud podíval,že podvodníci žádné peníze neměli a nemohli mi nikdy půjčit.Kdybych byl jako všichni ostatní a nebránil se tak už jsem dávno mrtví.To,že sem píši a nečekám nějakou zvláštní radu,ale spíš jen morální podporu.Husa za pravdu upálili a taky byl vinný?Ježíš řekl kdo jsi bez vinny hod po ní kamenem.Prosím tak mě kamenujte,že jsem si dovolil bránit svůj majetek,který jsem zaplatil a nikdy neptrodal!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.