Nejste přihlášen/a.
Příští středu ve dvanáct hodin mě exekutoři vystěhují i s rodinou z mého domu.Budou z nás bezdomovci.Přitom jsem nic nedlužil!Až když neoprávněně mi exekutoři prodali můj dům jsem začal dlužit.Exekutorům za neoprávněný prodej domu,mám za to novou exekuci.Novým majitelům za to,že jsem hned neopustil svůj dům,další excekuce.A když chci svůj dům spátky tak si ho mám koupit za několik milionů.Na to pochopitelně nemám jsem jen invalidní důchodce.Jednou mě snad odškodní stát,ale do té doby mám asi žít někde v lese.Nechci žádný nadávky a nejsem žádný vykutálený podvodník,ale zoufalý člověk v zoufalé situlaci. Novináři už o mě několikrát psali a ověřili si,že mám pravdu.
Zdravím Vás. Vykutálený podvodník určitě nejste. To byste toto nenapsal. Určitě stojí za to žít, i když ten život právě za moc nestojí. Chlape, poperte se s tím, najděte ještě trochu síly. Máte rodinu...Hledejte dočasnou pomoc třeba u příbuzných, či v azylovém domě. Jen něco dělejte. Jsou lidé, kteří též přišli o všechno a vzpamatovali se z toho. Rada je to možná ne moc platná, ale když člověk nezná všechna fakta a souvislosti, tak přijměte alespoň malé povzbuzení z mé strany. Již jste ušel jste kus cesty, dle vláken, které jste zde založil, tak to nevzdávejte!
Občan má oporu v OZ: § 451, odst. 1) Kdo se na úkor jiného bezdůvodně obohatí, musí obohacení vydat. + konsekvence plynoucí z § 458.
Dále trestní zákoník, § 205, krádež: odst 1) Kdo si přisvojí cizí věc tím, že se jí zmocní, a a) způsobí tak na cizím majetku škodu nikoliv nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty
A pozor, už příprava činu je trestná! Pokud se dovíte o exekutorovi předem, oznamte to policii.
To není absurdní, to je v souladu se zákonem. Doklady je třeba si schováááávat. Najít si někoho, kdo čestně prohlásí, napíše darování, prodej, půjčení...
V souladu se zákonem je to jenom v Absurdistánu zvaném Česká republika! Všude ve všech vyspělých demokratických zemích světa by nikdy nemohl být schválen zákon, který by nahrával zlodějům a gangsterům jako jsou v ČR justiční a exekutorské mafie! Ve všech ostatních demokratických zemí EU platí zákon, že:
1. Neexistují soudní exekutoři jako soukromí podnikatelé ale jako státní zaměstnanci soudů.
2. Exekutor musí na místě prokazovat vlastnictví majetku dlužníka a teprve potom ho může zabavit.
V ČR se může pouze "domnívat" a pak beztrestně okrádat třetí osoby, které nemají s dluhem nic společného, většinou nevinné příbuzné dlužníků nebo někoho kdo třeba dlužníka jen krátkodobě ubytoval. Tyto osoby pak většinou bere jako rukojmí k vydírání!
Český exekutor se pak vlastně beztrestně dopouští hned několika trestních činnů najednou: krádeže, vydírání, braní rukojmí, omezování osobní svobody, útlaku, porušování lidských práv, zločinů proti lidskosti a mnoha dalších.
Běžte do TV Nova, Na vlastní oči či podobně. Hodně podobných případů skončilo dobře jen proto, že se o to začala zajímat podobná televize, která z toho udělala velký boom.
A lidé v takovém případě nejsou lhostejní, mnoho podvedených, okradených či jinak nešťastných takto sehnalo levné bydlení, uspořádala se na ně sbírka či lidé vypomohli darováním různých věcí.
doplněno 20.11.12 13:29:Nějak zkrátit to nejde? Vždyť žádný případ není na 5-10 minutovou reportáž a stejně je třeba Na vlastní oči vysílají. A to jsou spory, co se táhnou roky.
Zajda - no jo.. jenže když Vám hoří koudel u zadku, hodí se pomoc kohokoliv, než se z problémů vyhrabete. A že se ještě opravdu najdou lidé, co chtějí pomáhat, ne prasata u koryt a páni milionáři, co skupují jachty a umění, ale na dětský domov nedají ani korunu.
Reportáže v TV Nova jsou sice velice sugestivní,nicméně jistě pomohly mnoha lidem.
Co mě ovšem rozčiluje,je to,že na chudáky se skládají zase chudáci,zatímco prasata vesele mlaskají u koryt.
Musí to být hrozné, co Vás potkalo, nerozumím tomu, jak se to mohlo stát, ale jak píše "kapkanaděje", seberte všechnu sílu a nevzdávejte to. - pt
Dobrý den, pane.
Žít se musí a určitě život má cenu. Vím, že jste ve velmi těžké situaci, jste úplně na dně. Říká se, že většinou až člověk spadne na ono pomyslné dno, tak se od něj odrazí. Navíc máte rodinu, nejste tedy sám, to je také velmi důležité. Vemte si kolik lidí přišlo např. při živelných pohromách úplně o vše. Nejen o majetek, ale i o rodinu. A přece nějakým způsobem pokračovali. Obraťte se na azylový dům, určitě Vám poradí, co ve Vaší situaci můžete dělat. Pokud žijete a život nevzdáte, pořád máte šanci. Většinou ani člověk neví, jak velkou sílu a pud sebezáchovy v sobě má. Jen to nesmíte vzdát. Pak by bylo opravdu vše ztracené.
říkal jste ,že jste nikdy nic nedlužil a tady čtu úplně něco jiného . Smutné ,ale proč jste vyplácel sestru vy a né ona vás?
tak neni tam uvedeno jak to mělo vlastně být.. jestli jste si chtěl ten dům odkoupit nebo ho prodat.. je to nějake celé zamotané... ale je zde vidět příklad lidské lehkomyslnosti... takové věci nejsou prdel... když jde o prachy.. muže jit i o život ..ale stejně mi trochu neni jasne... když tady píšete že jste ty dluhy splácel tak jak na vas mužou poslat exekutory? pochopil bych to kdyby jste dlužil a nesplacel... tak ja už jsem z toho trochu mimo :D
Ten dům jsem zdědil po rodičích a za života rodičů sestru vyplatil.Zemřel otec pak za chvíly i matka díky sestře.Chtěla po matce 3 000 000Kč.Dům měl tehdy hodnotu 800 000Kč.Po smrti matky jsem se sestrou soudil i za matku.A před tím jsem žádnou půjčku nepotřeboval.A do dneška všechny půjčky řádně platím.
Tak jsem si ten článek přečetla. Je to hrozné, co dokáže vlastní sestra, vlastní krev. Moc obdivuju, jak jste všechno ustál a zvládl. Možná to chtělo dříve zveřejnit, aby se našel někdo, kdo vám pomůže, jen proto, že je zástancem spravedlnosti. - pt
Přečetl jsem si ten článek i tuhle otázku a upřimně řečeno jsem z toho trochu rozhozenej. Je to celý nějaký zmatený, samá nešťastná náhoda a všichni spolčeni proti tazateli. Připomíná mi to malinko toho známého chlapíka z česko hledá talent, nevím, jak se jmenuje, ale taky tak divně mlel, že to nedávalo hlavu ani patu.
16 let nedáte do krátkého odstavce.Zvlášť když se advokáti a ecekutoři snaží aby to bylo co nejsložitější.
to Vám věřím... jen nechápu z jakého důvodu začalo to exekutorské řízení když tvrdíte že vše řádně platíte...
Jak už jsem psal.V roce 2005 jsem se stal obětí podvodu.Byla vyrobena falešná směnka a vznikl platební příkaz.Sedm let jsem dokazoval,že jde o podvod.
Jak už jsem psal.V roce 2005 jsem se stal obětí podvodu.Byla vyrobena falešná směnka a vznikl platební příkaz.Sedm let jsem dokazoval,že jde o podvod.
Sestra na mě dala excekuci jen z pomsty a aby mě co nejvíc ublížila a já to měl co nejdražší.
Falešná směnka na vás nebyla vyrobena , to jste podepsal . Za co na vás dala sestra exekuci? Nefunguje to tak ,že si řeknu , dneska dám exekuci na někoho . Musím mít důvod ( pohledávku , kterou uznal soud , nebo když se k něčemu upíšete )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.