Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, máte zkušenosti s Mýkozou někdo? příznaky a tak, jak dlouho trvá léčba a jestli se dájí koupit čípky v lékarně ...?
Dobrý večer. Mrkněte do této diskuze, kde se to řešilo:
doplněno 19.04.13 11:22:Dle tohoto vlákna - poradte.cz/... si léčíte antibiotiky zánět močových cest. Mykozu jste si určila zřejmě sama dle příznaků. Obraťte se na lékaře, ať si zdravotní stav ještě nezhoršíte experimentováním doma...
U mě se mykóza projevuje tak, že mám výtok a hodně to svědí, takže je to dost nepříjemné. s bývalým přítelme jsem to měla poměrně často, takže si myslím, že mi mykózy způsoboval on. Partnera jsem vyměnila a počet mykóz se snížil, i když se občas objeví. Kupuju si na to vaginální probiotické kapsle a jakoukoliv mastičku na vnější mazání. Problém u mě je, že většinou s mykózou se objeví i zánět močových cest. Nevím proč, ale mám to tak prakticky pokaždé. Takže ke svědění se ještě přidá pálení a bolest při čůrání. Naštěstí už mám tablety od valosunu, které mi pomáhají a zánět brzy zmizí. Většinou je to zároveň s mykózou, že oba problémy ustanou najednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.