Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příznaky mykozy

Od: lucinkaa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, máte zkušenosti s Mýkozou někdo? příznaky a tak, jak dlouho trvá léčba a jestli se dájí koupit čípky v lékarně ...?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Když nevíš, co mykózu způsobilo (jaký původce) a co máš za "druh" nemoci, žádné čípky si nekupuj. Léčbu musí určit lékař, samoléčbou si můžeš ještě ublížit.

hodnocení

0x

Dobrý večer. Mrkněte do této diskuze, kde se to řešilo:

poradte.cz/...

doplněno 19.04.13 11:22:

Dle tohoto vlákna - poradte.cz/... si léčíte antibiotiky zánět močových cest. Mykozu jste si určila zřejmě sama dle příznaků. Obraťte se na lékaře, ať si zdravotní stav ještě nezhoršíte experimentováním doma...

hodnocení

0x
Koukni se na tuto stranku: www.vaginalni-mykoza.com

zuleika
hodnocení

0x

U mě se mykóza projevuje tak, že mám výtok a hodně to svědí, takže je to dost nepříjemné. s bývalým přítelme jsem to měla poměrně často, takže si myslím, že mi mykózy způsoboval on. Partnera jsem vyměnila a počet mykóz se snížil, i když se občas objeví. Kupuju si na to vaginální probiotické kapsle a jakoukoliv mastičku na vnější mazání. Problém u mě je, že většinou s mykózou se objeví i zánět močových cest. Nevím proč, ale mám to tak prakticky pokaždé. Takže ke svědění se ještě přidá pálení a bolest při čůrání. Naštěstí už mám tablety od valosunu, které mi pomáhají a zánět brzy zmizí. Většinou je to zároveň s mykózou, že oba problémy ustanou najednou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]