Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nachladlé močové cesty?

Od: lucinkaa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý odpoledne, začalo me palit čurání a chodila jsem často na záchod, tak mi v lékarně dali UROVAL AKUT a nepomohlo mi to tak jsem byla v patek u doktorky a dostala jsem antibiotika - Biseptol 480 a zatim se to porad nelepsi :( Mám jit znova k doktorce nebo pockat az doberu cely prasky je jich tam 20, děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Samozřejmě počkat, až dobereš prášky. Není to tak, že vezmeš pár prášků a hned potíže ustanou... zkus ještě použít podpůrné kapky Rowatinex - málokdo o nich ví, ale jsou o dost účinnější než předražené Urinaly apod.

doplněno 16.04.13 13:21:

Míšo, asi před měsícem jsem byla v lékárně a protože měli velký výběr oněch Urinalů apod., zeptala jsem se lékárnice, co by mi doporučila. A ona ukázala na ty kapky, ať prý se na všechny Urinaly vykašlu, že se dají brát po vyléčení podpůrně. Že je sama užívá a je velmi spokojená. Takže to sice nemám od tebe, ale zkušenost máme stejnou;)

lucinkaa*
hodnocení

jsou bez předpisu?

cocinkamichalka*

Ano, Rowatinex je bez předpisu, je sice hnusný ale opravdu pomáhá. Marti, nemáš tenhle tip na Rowatinex ode mě? :) Jinak mě teda antibiotika na močák zabraly vždy téměř hned.

Tazatelce doporučuji zajít za lékařkou - už s ranní močí, aby udělala citlivost na ATB. Je možné, že Biseptol nezabírá proto, že tam prostě jsou jiné bakterie.

hodnocení

0x

Dobrý den. Lucinko, to není dobré. Zajděte si ke svému lékaři, nečekejte, až třeba začnete čůrat krev. Nebo alespoň lékaři zavolejte a zeptejte ho tlf. na další postup. Možná to bude chtít změnit antibiotika. Pokud se to nelepší, je třeba to řešit. Od pátku by již úleva a zlepšení u tohoto, dle mého soudu, mělo začít být znát...Hlavně dbejte na to, ať jste zabalená v teple...Poradou s lékařem určitě nic nezkazíte.

vlasatec*
hodnocení

0x
Kupte si brusinky, dobré jsou kompotove, ikdyz opravdu dobré mají jen v německu. Mamce to vždycky pomohlo.

mourekk
hodnocení

0x

Doporučuji rovnou urologa , ten pošle moč na kultivaci hned . Jinak biseptol je nějaká chemie, ne antibiotika, brával jsem to na průdušky, Musí se léčba projevit do 24 hodin jinak je něco špatně. Já beru když mám problém ciplox.

lucinkaa*
hodnocení

nebo jsem se docetla jestli to nemuze byt kvasinkovy zanet...

Většina žen si při pojmu kandidóza vybaví jako hlavní příznaky svědění až pálení sliznic, jejich zarudnutí, případně otok. Kvasinky však mohou způsobovat mnohem více obtíží. Kvasinková infekce může být doprovázena i bělavým výtokem a bolestmi v podbřišku. Mezi příznaky patří rovněž dyspareunie, tedy bolest během soulože.
Někdy se kvasinková infekce rozšíří i do močových cest. "V těchto případech pak dochází k rozvoji příznaků typických pro tyto potíže, tedy k bolesti při močení a k opakovanému močení,"

martinaa*

To souhlas, bohužel velmi dobře znám:( Skočte si na gyndu, ať vyloučíte kvasinky. A pokud se bude gynekolog dívat dovnitř takovou tou kamerkou, uvidí i případné rozšířené a podrážděné močové cesty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]