Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hity roku 1993

Od: petrik* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, nezná někdo názvy videoklipů, které se hráli v roce 1993 v pořadu SUPERCHANNEL na tehdejší PREMIÉŘE TV ( dnešní PRIMA). Rád bych si to připoměl. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
14.02.12 21:03
hodnocení

0x

Asi ne

stribrnak*
hodnocení

0x

co sem cpete v řádku pár minut stejné otázky?

hodnocení

0x
dobrý den...
Už tu stejná otázka byla, 5.2. a byla podstatně obsažnější, s poměrně dobrými informacemi... poradte.cz/... tato (včerejší) otázka je skoupá na info...
jsme na poradně, tak tu radu:
napsal jsem pro mne neznámé jméno KENNY THOMAS - STAY do Google a vyhodilo mi miliony výsledků, odkazů... doplnil jsem heslo na KENNY THOMAS - STAY superchannel a výsledků bylo už jen 428... po doplnění datumu 1993 bylo výsledků jen 118...dále jsem nepátral...
l to samé s AZTEC CAMERA - DREAM SWEET DREAMS přes 100 000, po doplnění AZTEC CAMERA - DREAM SWEET DREAMS Superchannel už jen 46 odkazů,
takže kdybych byl na Vašem místě a hledal melodie na osvěžení paměti, tak bych si ty odkazy otvíral a poslouchal nebo četl... určitě by se něco našlo, co poznáte, co Vám udělá dobře na duši...
zatím za ten čas Vašeho hledání a poslouchání by se mohl najít na poradně někdo, kdo si všimne nic neříkajícího názvu Vaší otázky ( mohla obsahovat aspoň to slovo Superchannel, nebo i větší upřesnění... hitů z roku 1993 je v mnoha hudebních žánrech obrovská spousta) ze zvědavosti ji otevře a vzpomene si. Já například jsem tu Vaši z 5.2. přeskočil, a tuto jsem otevřel jen na popud - nahlášení duplicity jedním z uživatelů...
doufám, že Vám tento příspěvek aspoň trochu pomůže k vlastnímu hledání...mnoho zdaru!
doplněno 15.02.12 07:12:

když si chcete připomínat, připomeňte si třeba Váš příspěvek poradte.cz/... a v něm moje upozornění... také jste se nemohl dočkat...

a připomeňte si i pravidla poradny poradte.cz/... pravidlo Z6

doplněno 15.02.12 07:17:

opakuji odkaz na příspěvek z 10.2. poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]