Nejste přihlášen/a.
Můžu se zeptat když asi cca před 15 měsíci jsem si měla vyzvednout občanku prootže jsem měla změnu bydliště jestli budu mít nějakou vysokou pokutu díky za odpověd
myslím, že dopadnete jako všichni ostatní v podobných lhůtách. Na přepis auta je také jen 10 dnů a spousta lidí to nemá hotové ani po letech. Mě to trvalo asi 2 měsíce. Všude se píše o možných pokutách, ale chybí tam jejich výše, takže nikdo nic neuděluje... maximálně vás paní za přepážkou sjede pohledem a bude moralizovat. Víc bych nečekal.
doplněno 19.03.13 12:29:podobná otázka: poradte.cz/...
Dobrý den.
Zrovna nedávno jsem si zažádala o nový občanský průkaz. Bylo mi řečeno, že si jej mám vyzvednout nejdříve 30 dní od podání žádosti o vystavení. Ptala jsem si, do kdy si jej musím vyzvednout nejpozději, řekli mi, že sankce se může platit až po opakované výzvě o vyzvednutí hotového občanského průkazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.