Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevyzvedl jsem občanský průkaz - pokuta?

Od: robmariano* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
Mám takový problém, nevyzvedl jsem v termínu OP. Žádost jsem si podal 17.12.2012 a k vyzvednutí byl připraven 7.1.2013.
Termín pro vyzvednutí je do 15 dnů od zhotovení a tenhle datum jsem propásl dnes, když měli zavřeno.
Zajímalo by mě co mi hrozí? Slyšel jsem něco o pokutě, do jake výše se může vyšplhat? Jde se tomu nějak vyhnout?
Za případnou odpověď děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajdětě si na úřad ve středu a jestli nebude úřednice/úředník úplně ... tak to bude v pohodě.

sosacek
hodnocení

0x

Op lze vyzvednout kdykoliv, třeba půl roku po vystavení - do té doby bude ležet na příslušném úřadě.Žádná pokuta nehrozí.

Dcera je v UK a tuto info jsme dostali cca před 14ti dny..*frajer*

hahanaj*
hodnocení

0x

7.1 byl zřejmě datum, kdy si jej můžeš nejdříve vyzvednout - určitě nebude problém - kdyžtak se omluv ,že jsi nestíhal dřív...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]