Nejste přihlášen/a.
Mého bratra jsem měla za hodného obětavého ,nicméně jsem se velmi spletla .Nelze to odhalit hned chce to léta. Je to nevlastní bratr kterému 40let a já jsem mladší sestra A má matka mi říkala ,že až nebude tak s tátou poznáme . A už vím co tím myslela. Říkala, že bratr umí být hodně zlý,nemohla jsem jí uvěřit a hned po její smrti se začala karta obracet a já to postupně poznávala . Hned řešil majetek . Já bydlím s přítelem v garsonce. on bydlí s tátou v 3+1 . tátu kolikrát lituju ,protože si k němu dovolí hodně. Můj táta je bohužel měkkej. Po mámině smrti mě chtěl dokonce kvůli majetku zbavit svépravnosti.Vždy když příjdu za tátou bratr má divnou náladu a je vzteklý bez důvodu. Takový nevyrovnaný. Je z něj cítit že mě nemá rád a přitom se ptá kolikrát kdy příjdu to oprvadu nechápu. Bez důvodu mě začne hodně sprostě nadávat a po mánině smrti po mě házel rohlíky. On umí hodně křičet ,že jste to ani v televizi neviděli . Obvykle když se začněte bránit a něco mu na to řeknte tak řve ještě více. Hrozně sprostě mě napadá. Ten člověk nemá žádnou záklopku snad. mám pak z něho akorát nervy k kýblu a je to celé na nic. Jezdí na travesti show a začal si půjčovat mé věci co mám doma v pokoji aniž bych věděla že jsi je půjčil ,zjistila jsme to náhle když jsem si tam šla domů pro nějakou věc . Věci byli zničené a špinavé. kvůli tomu vznikla další hádka . Źe jsem si musela pokoj zamknout a to nemohl přenést přes srdce že nemůže v mém pokoji čmuchat. Táta má nahradní klíče od mého pokoje ,on je puntičkář a uklízí stále celý byt kontroluje každý flíček. Tak uklízí i můj pokoj ,o což vůbec nestojím. Dal si do mého pokoje sušák na prádlo ,že prý je ta místnost nevyužitá a jinak kam dát ten sušák není. A tak pokoj zůstal odemknutý. Minulý týden zase byl že jsem přišla nějaký nasraný už při pozdravu u dveří začal zase sprostě nadávat byl pěkně opilej. Tak sprostě mě urazil že mu to nikdy neodpustím a nenchci s ním nic mít společné. začal po mě házet plechovky od piva a mlátil mě hadrem na nádobí,což jsem mu vracela . Říkal že zavolá policii apod. nesmyly. A že mě nenávidí a že mě zabije. a hodně sprostých slov. Druhý den byl prý jako milius ,jsme se dozvěděla od táty. Volal mi na mobil což je logické že mu to brát nebudu ,chtěl a´t sním jdu na víno ,ale já s ním už nikam nepůjdu jen by dělal ostudu . On je skoro každý den opilý ,vypije 3-4 litry levného vína denně. Všechny peníze co vydělá utratí za chlast a cigarety. A pak s i stěžuje že nemá peníze. A pak to chování taky podle toho vypadá. On chce ten byt sám pro sebe ,stále uhání tátu a´t to přepíše na něj a dělá různé výstupy na tátu po dobrém i zlém. Ale já ti to prostě líbit nenechám. Ale jsem i tak trochu bezradná . Minule mi řekl že tady nemám co pohledávat a a´t vypadnu . Nevím co dělat? Táta říkla že by vyměnil 3+1 za dvě malé garsonky ,ale nejsem si jistá zda by to šlo. Protože dělit byt napůl když se nesnesem je blbost. majetek jsem opravdu řešit nechtěla ,ale asi budu muset. Já s ním už nechci mít nic společného .Nemůžu ho už ani vidět ,bylo to už dost.
A zítra tu O Karkulce a sedmi trpaslíkách se zlatými hvězdami...
Wamp: O třinácti tchýních? To jsou taky příbuzné...
Hrozná sranda že , myslela jsem že si tady lidí pomáhají a ne že se tady někdo bude smát cizími neštěstí . Jak je vidět tak hlupáci se najdou všude.
nechápu co má ta zpověď v odkazu společného s touto, jsou to dvě odlišné zpovědi ,které spolu vůbec nesouvisí.
To je jednoduché. On nenávídí to, že by se měl dělit a na vás absolutně kašle. Je to asociál, vede nezřízený život a možná je už na Bohnice Dejte ho na policii protože vás terorizuje. Žádejte o jeho vystěhování nebo minimálně za týrání členů rodiny dočasné opuštění domácnosti. Uvidíte jaký z něj bude hodný beránek až zjistí že se bráníte domácímu násilí
jj, jednou jsme tu měli mladou dámu, která položila dotaz jak se stát dobrou intrikánkou. Dostala nějaké rady, tipy, odkazy a linky na literaturu. O pár týdnů později se v magazínu MF Dnes objevil sloupek o intrikánech a intrikánkách. Něktré věty ve článku byly překopírované klasicky CTRL+C CTRL+V přes schránku Windows, kdy se pisatelka ani nenamáhala změnit slovosled. No a v závěru byly odkazy na literaturu, samozřejmě taky převzaté z odpovědí na její dotaz odtud z poradny.
Hlavně nenápadně paní tazatelko. Hlavně nenápadně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.