Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti zád nebo ledvin?

Od: lenka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer

Potřebovala bych pomoct.

Zhruba před 3 dny mě začalo bolet v zádech ( kříže ) a postupně se to dostalo do oblasti pravé ledviny.

Když jsem v klidu, nic mě nebolí, ale když třeba dlouho ležím na pravém boku, tak je to k nevydržení.

A nejhroznější je, když třeba mám třeba vztát ze židle a rozejít se, než se narovnám, tak mě bolí na pravé straně.

Prosím, poraďte mi, co to může být?

Je mi teprve 17 let.

Děkuji všem za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Nemlich to samé - poradte.cz/... - nejsi náhodou i původní tazatelkou?

krkovicka*
poradte.cz/... Mowla-mě se zdá,že něco shazovali z letadla.Setkávám se v okolí s podobnými postiženými.
mowla*

Mám dojem, že jak se před pár dny trochu oteplilo, ´namlsaly´ se holky na tričínka nad pupík a kalhoty pod zadek - a včil mají zastuzené kříže, ledviny, vaječníky - a vesele si zadělávají na problémy...

*bzum*

hodnocení

0x

Lenko,tady to nevyresis.Tohle musi posoudit lekar,pricin muze byt mnoho.Nech se vysetrit.

piskot*
hodnocení

0x

Dobrý den,

před měsícem jsem měl podobný problém.Nejdříve mne bolel kříž,,po 17-dnech jsem dnech bolest postoupila do oblasti pravé ledviny a za týden mne postihla ledvinová kolka.Jelikož jsem se 2 hodiny nemohl zvednout z wc ,protože jsem měl neustále malou potřebu ,tak jsem se nechal odvezt do nemocnice.Tam mi nic nenašli ,ani ultrazvukem ani rentgenem.Ještě mne objednali na rentgen,před kterým se do žily vstříkne kontrastní látka ,která s jistotou odhalí i malý kámen.U mne se našel v ledvině.Doktor mne chtěl hned objednat na zákrok v anestesii, Naštěstí jsem ještě byl nastydlý a zákrok jsem musel odložit.Potkal jsem kamaráda,který mě poradil pít štávu z černé ředkve.Vyrobí se tak,že se po oloupání a nastrouhání ředkev budto nasolí nebo pocukruje a nechá se ve sklenici pustit štavu a pak se popíjí,kámen se prý pomalu rozpustí a pak odejde s močí ven z těla.Moc jsem tomu nevěříl,ale zkusil jsem tuto štavu pít.Po 3 dnech jsem kámen vymočil,byl dlouhý asi 1 cm a 0,5cm široký.Od te doby jsem úplně bez problémů se zády a ledvinou.Myslím si ,že byste se měla nechat prohlédnout lékařem,a poté třeba si nechat uděla vylučovací rentgen.Je to bez bolesti jen jedno píchnutí injekcí,a pak budete mít jistotu ,jestli jsou to ledviny, nebo záda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]