Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vydržet dýl v sexu?

Od: nickname odpovědí: 8 změna:

Poradtě mi jak vydržim dýl při sexu je mi 17 let ted už je to o neco lepší ale chci aby si to i partnerka užívala dýl dekuji ..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jak už tu zaznělo, myslet na něco nepříjemného, potom trénink (časem to bude lepší), kondom (nebo dva), popř. existují nějaké znecitlivující masti na "jahodu" :)

hodnocení

1x

Před sexem si během dne několikrát zamasturbuj a při sexu mysli na mámu. Ne na Stiflerovu, ale svoji.

doplněno 11.02.13 19:33:

Na Stiflerovu můžeš myslet u toho honění.

kratast*
hodnocení

0x

myswlet na mámu :-P

doplněno 11.02.13 18:39:

myslet

palec
hodnocení

0x

jj to pomaha *smich*

palec
hodnocení

0x

Vazne, co to znamena pro tebe dyl?

krkovicka*
hodnocení

0x
Z jiného úhlu pohledu ;) poradte.cz/... ty gely na znecitlivění nejsou dobrý nápad-po zasunutí můžou znecitlivět i partnerku co se rozkoše týče.

ladaadal*
hodnocení

0x

Já bych doporučil zkusit věnovat se dloooooouho partnerce, až až na úplný závěr si to užít oba, nebo se prostě věnovat partnerce ještě dlouho po tom. Jde jen o souhru a časem se to poddá.

doplněno 11.02.13 19:14:

Jinak by mohly pomoci dva kondomy, víc tě to znecitliví.

ferdinand*
hodnocení

0x
Ja sem po letech prisel na vyborny trik - zabav mozek jinak- pocitej. Pocitej si v hlave priklady. A slozity. Treba 6x13 , vysledek je 78, pak treba secti cislice dohromady 7 8 =15 , pak si třeba 15x16, prostě cokoliv, nebo sčítej 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...
Uvidis, nesmis davat moc lehky jinak nezamestnas mozek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]