Nejste přihlášen/a.
Zdravím Krkovičko. V drogeriích, i v lékárnách se dají koupit znecitlivující krémy a gela, ale zkuste vyzkoušet i změnu polohy. Nejvhodnější polohu sexuologové doporučují "na koníčka" při tomto problému. Napadlo mne ještě, pokud má takovýto problém Váš přítel dlouhodobě, co návštěva sexuologa a porada s ním? Někdy se to srovná samo, až si partneři přestanou být tolik "vzácní"..Jinak ten sexuolog by nebyl od věci...Hezký den.
doplněno 31.01.13 09:40:opr. gely..
doplněno 31.01.13 09:48:Určitě by s tím měl něco dělat především on sám, abyste byli spokojeni oba dva. Jinak si budete připadat jen jako "podržholka" (omlouvám se, jiný výraz mně nenapadl) a nebude to mezi vámi fungovat dlouho...
Je dost možné, že takovým bude napořád, zvláště když říkal, že to takto měl s každou partnerkou. Kdyby byl jako chlap co k čemu, tak se bude věnovat i vám, jsou snad i jiné způsoby uspokojení než samotný coitus. Jeho to buď vůbec nenapadne, nebo na vás v tomto ohledu nemyslí a stačí mu těch jeho deset vteřin a konec zvonec, omluva to spraví... Buď ho vyměňte za lepší model, nebo si s ním pořádně promluvte. Podle mě je buď jelito a se ženskými to neumí, nebo mu to tak stačí a je sobec.
tak si to zorganizujte tak že nejdřív udělá on vás a pak je na řadě on.. jinak nic nebude... jednoduché jak facka a nebudete se citit zneužitá... otázka je jestli se neudělá při tom, že na vás vůbec sáhne :D
v tomhle ženský docela lituju :D chlap když nemá dlouho sex, tak je to pak rychlovka... chvilku to potrvá, vydrž to, určitě se to časem zlepší .) zatím bych to na nějakou nemoc neviděl, zjisti jak dlouho před tebou měl pauzu, a z toho lze pak odvozovat závěry
Krkovicko,tohle vypada na dotaz pro odbornika.Navstivte sexuologa,nejdrive sama,poradte se.Ono bude problem,aby to treba chtel resit.zrejme tam muze byt psychicky problem a to si nekdy muzi nechteji priznat.Podle me,neni partner tak stary,aby mel tyto potize a mlady taky ne.Navic rikate,ze problem mel s kazdou.Ostatni to zrejme resily rozchodem a ono take,pokud to nebude chtit resit,muze opravdu zustat sam a nebo zkouset dalsi zenu,jak dlouho bude mit trpelivost.
Každému kapku jinak stejně jako holkám:D. Ale dvakrát týdně není zase tak málo, aby to bylo nadržeností. To by musel být supervýkonný. Ale stálo by za to zkusit si chvilku odpočinout a pokračovat do druhého kola. Mívali jsme to s manželkou obráceně, takže jsme to taky museli řešit více koly. Někdy to vyšlo, že udělala i 5 kol na jedno moje.
Potvoro, buď ráda, už bysme třeba byli rozvedený a hádali se o děti a majetek. No, já vlastně žádnej nemám, tak leda o ten tvůj.:D
Existuji kondomy, které by údajně měly pomáhat oddalovat vyvrcholení, možná se to prodává i jako přípravek samotný. Za vyzkoušení nic nedáte.
A jak to tedy dopadne, když takhle rychle vyvrcholí - nešlo by chvíli počkat a pak si užít znovu (a třeba déle)?
Za zásadní ale považuji, jak s tím ten muž naloží - tohle možná ovlivní stěží, ale jinak se vám v posteli věnuje? Udělá dobře i vám, i když třeba jinými formami? Jestli ne, tak nejen, že má púroblém s výdrží, ale je to sobecký hlupák.
Já chápu, že to neudrží a že s tím možná může těžko něco dělat, to je nešťastné, ale nejspíš ne sobecké. Ale že vám to nijak nevynahradí, i když jinou formou, než stykem, je teda smutné a podle mě i sobecké. Sexuálních praktik je nepřeberné množství.
Co z takovéhu sexu vlastně vůbec máte?
Chápu, člověk doufá. Jak říká, chápala bych, že má nějaký problém, ale nemám pochopení pro to, že se vám to nesnaží vynahradit jinak. Ke spoustě věcí erekci nepotřebuje, když to tak řeknu. To už je pak charakterová vada, že ohn si užije a dál se nestzrará. Biď bych mu jasně vysvětlila, že také něco očekávám, nebo, pokud by ani to nepomohlo, na sex s ním bych asi přestala mít chuť, připadala bych si jako nafukovací panna.
a víte určitě , že mu to partnerka dovolí? Není to náhodou tak , že slečna už pak nechce? Jinak nechápu , proč nepokračujete . Nadrženej chlap jako je on , může klidně celou noc , tak se snažte .
doplněno 31.01.13 16:08:to je radost číst tady ty ženské rady a žvásty . Ten kdo tento problém měl chápe čím to je . Né nadarmo se říká , která si ho nepostaví tak ta si ho nezaslouží . Sám s tím neudělá vůbec nic a jestli to tady čte tak už má jasno .
Jsme si na 100% jistej , že on by chtěl znovu souložit ,ale ta slečna už nechce , protože si myslí , že je hotovo .
doplněno 31.01.13 16:10:1. Ona si ho postaví. Podle vaší logiky by naopak musela být sexbomba a diva, když se partner tak bleskově udělá. Tady jste sám sebe utloukl argumenty.
2. A proč se po fiasku nesnaží on? Vždyť on, když to tak hnusně řeknu, už se udělal, ukojil. A teď by snad měl uspokojit partnerku, ne?
3. I kdyby chtěl znovu souložit, neznamená to výhru. Mě by třeba několik (bůh ví jestli) dvouminutových souloží za noc s pauzama, aby chudáček chlap nabral sílu za večer stejně neuspokojilo, když by mezi tím nedocházelo k ničemu zajímavému.
Nezlobte se, ale některé Vaše rady mají hodně útočný, až urážlivý ráz.
Kde berete jistotu, že je nadrženej? Předčasná ejakulace nemusí vůbec souviset s nějakou nadržeností.
Mohu zahrát zpět s tím, že je super číst chlapské žvásty "která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží". To vymyslel opravdu velmi jednoduchý chlap. V tom případě se ptám - chlap, který neudělá ženskou, si ji také nezaslouží? A že pán odmítá orál, to je vlastně taky chyba Krkovičky, ne?
Jste velmi odvážný, když tvrdíte, že je Krkovička sobecká a pán ještě na 100% chce druhé kolo. Možná podle sebe soudím tebe, ale tak to v životě bohužel (a také bohudík) nechodí.
Artíku, tentokrát se zastanu holek. Krkovička jasně napsala, že pak už nechce on a tím pádem se ani ona nemá chuť dál snažit. Já naopak tvrdím, že chlap, kterej to ženský neudělá si může stříkat třeba desetkrát za sebou a furt to bude ubožák bez kouska hrdosti. Ale to je vedlejší. Tento evidentně nemá ani snahu partnerce udělat dobře, což považuju za sobectví nejvyššího řádu. Sex je právě o tom, aby bylo dobře tomu druhému, v opačném případě by bylo úplně jedno jestli to děláš s někým nebo sám.
krkovička: Unavený? A z čeho?
Vždyť píšete, že orál mu nic neříká, sotva se ho dotknete, tak je hotový, tak z čeho se za takovou chvilku unaví? Jen z toho orgasmu?
Krkovičko, myslím, že to je "v jeho hlavě", a že s tím nic nenaděláte. Chtě-nechtě budete si muset najít jiného partnera.Připomíná mi to seriál Sex ve městě - jak si Charlotte vzala muže, a prostě sex nebyl, a nebo to nestálo za nic... Prostě někteří lidé si sexuálně nesednou - vím o čem mluvím, také jsem to zažila... bohužel...
Ale zase se rychle neunáhlete...byl jsem shodou okolností svého času na blízku manželství, kde tento problém byl (považte, i takový vztah se dotáhl až k manželství...).
Později byl tento problém na straně chlapa důvodem k rozvodu (samozřejmě, že důvodů bylo víc, ale tenhle byl jaksi významný).
Po několika letech se tito lidé dali zase dohromady a sex najednou byl o několik kategorií lepší, protože muž na sobě zapracoval, i s pomocí lékařů.
Jde spíš o to chtít!
Velmi mi to připomíná píseň od Lily Allen (Not Fair) ( text), kde zpívá o super klukovi, se kterým si rozumí, ale neumí ji uspokojit, protože na to jde rychle a ani jí to nijak nevynahradí, protože si myslí, že to je OK. S tím asi nic moc nenaděláte, jestli s tím sám nechce nic dělat.
Krkovicko,prominte mi,ale napada me,ze jsou jen dve moznosti.Bud je natvrdlej a nikdy mu to nedojde a nebo je tak vycuranej a pekny sobec.Co si ho vyzkouset,trosku aby se snazil,jinak poklesne vas zajem?vzdyt vam to nemuze nic prinaset,spis jen nervy.on by se mel touto otazkou zabyvat,ale zda se,ze je v klidku.Bodejd by taky nebyl..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.