Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řešení problému vs nevhodná doba

Od: klaaari odpovědí: 7 změna:

Lepší řešit problém v nevhodné době nebo s řešením vyčkávat, až bude někdy lepší situace? Co poradíte?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Záleží na tom, jaké následky tím vyčkáváním hrozí. Pokud ti začne hořet barák, tak počkat s hašením do jara až nebude taková zima není dobrý nápad.

iz*
hodnocení

1x

Klaaari, neposkytnete-li více informací, nedostane se Vám adekvátní odpovědi. A to platí i pro dotaz, na který odkazuje KapkaNaděje.

Některý problém potřebuje více času, větší odstup, protože se lépe řeší s nadhledem, jiný je urgentní a řešení nepočká.

___ Jak Vám tato odpověď pomohla? Asi moc ne, že? Ale bez vstupních informací to lépe neumím.

doplněno 03.02.13 19:01:

Samotným ENTERem vytvoříte nový odstavec, proto je mezera větší.

Pro zalomení řádku je potřeba stsknout a přidržet klávesu SHIFT a k tomu klepnout na ENTER.

Ivzez, jak to děláte, že máte řádky blízko u sebe? Já, když dám nový řádek, tak mám mezeru jako hrom. ;) Tazateli se omlouvám, že jsem úplně mimo.;)

A to jsem myslel, že to dělá mega mezery jenom mně :D ale zjistil jsem, že když se dá SHIFT+ENTER, tak to udělá normální další řádek, a ne ob jeden ;)

hodnocení

0x

To záleží na konkrétním případu... pokud je to něco, co nikomu neškodí a nespěchá to, počkal bych až bude "vhodná doba"

au1
hodnocení

0x

já jsem pro hned a napřímo, nač chodit kolem horké kaše

hodnocení

0x

Tak pokud Váš dotaz navazuje na tento již položený-

poradte.cz/...

Radím řešit hned a na férovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]