Nejste přihlášen/a.
Lepší řešit problém v nevhodné době nebo s řešením vyčkávat, až bude někdy lepší situace? Co poradíte?
Klaaari, neposkytnete-li více informací, nedostane se Vám adekvátní odpovědi. A to platí i pro dotaz, na který odkazuje KapkaNaděje.
Některý problém potřebuje více času, větší odstup, protože se lépe řeší s nadhledem, jiný je urgentní a řešení nepočká.
___ Jak Vám tato odpověď pomohla? Asi moc ne, že? Ale bez vstupních informací to lépe neumím.
doplněno 03.02.13 19:01:Samotným ENTERem vytvoříte nový odstavec, proto je mezera větší.
Pro zalomení řádku je potřeba stsknout a přidržet klávesu SHIFT a k tomu klepnout na ENTER.
Ivzez, jak to děláte, že máte řádky blízko u sebe? Já, když dám nový řádek, tak mám mezeru jako hrom. Tazateli se omlouvám, že jsem úplně mimo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.