Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám přesvědčit rodiče?

Od: veruna07* odpovědí: 12 změna:
Zdravím Vás,...
Je mi 16 let,a mému přitelovi je 25 let,jsme spolu už skoro rok,ale známe se asi 7 let a on se zná i s mýma rodičema,moji rodiče si pamatují věci co dělal když byl malej.Bydlíme v jedné vesnici.On přes den může být u nás i večer a já u něj taky.O prázdniny jsme jeli s mýma rodičema na vodu a ještě s partou,To nás s přítelem nechali spát spolu ve stanu.spali jsme tam týden.Prášky už mám taky skoro rok a máma ví že už můj první sex proběhl.Problém je v tom že nás nenechají spát u sebe;(Spal u nás dvakrát a to protože rodiče byli pryč,takže potají:/ Vždycky když jsem se rodičů zeptala jestli by u nás mohl spát nebo já u něj tak mi řekli :,,a kolik ti je?"odpověděla jsem 15,a oni mi řekli no a nemyslíš že že jsi na to malá?:/ teď když je mi 16 a zeptám se tak přijde ta samá otázka a ta samá odpověď-jsi na to malá,nepřeháníš to trochu... Nějak mi to nejde do hlavy když už jsme spolu spaly ve stanu tak nemůžeme doma;(?Přítel je hodnej kluk co nepije,nekouří a je slušně vychovanej...
Prosím řekněte mi co si o tom myslíte,a jestli mi neporadíte jak mám přesvědčit rodiče aby nás nechali u sebe spát;(
Děkuju za rady a nározy:)
Veruna
doplněno 28.10.12 23:07: Ještě něco: Na žádné diskotéce jsem taky nebyla;( né že bych se na to nějak extra těšila,mám toho natancováno dost z tréninků)na to jsem se zeptala jednou a víckrát jsem to ani nezkoušela věděla jsem že je to marné:( teď jsem na střední v Praze a holky ze třídy chodí o vikendy na konzerty,diskotéky nebo mají pyžamovou párty,atd. A když se zeptají mě tak se vždycky na něco vymluvím že nemůžu;(Vím že je to marný se ptát doma:( už je mi to i trapný;((

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Už se tady řešilo. Já osobně nevidí rozdíl v tom jestli je ti 15, 16 nebo třeba 18. Dům nebo byt je rodičů a pravidla stanovují oni.

poradte.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s odpovědí výše: Dokud tě živí rodiče, a dokud žiješ v jejich bytě/domě, musíš dodržovat jejich pravidla.

veruna07*
Mě spíš nejde do hlavy to že i máma se ptá jestli přijde večer se s náma(mojí rodinou) dívat na film nebo na kafe,a to že nás ve stanu nechali spolu spát a doma né,v čem je to jiné kdybych spala u něj ,nebo dobře u nás aby nás mohly chodit klidně každejch 5 minut kontrolovat...
askmenow*

Hezky, slušně a v klidu polož tuto otázku jim.

Do hlavy jim nevidíme. Motiv může být jakýkoli. Třeba by jim byl jen nepřijemný pocit, že se bůh ví co děje v jejich domě. Třeba se bojí, že by mohla nastat nějaká trapná situace, kdo ví... Maminka jednoho mého bývalého přítele mě upřímně zbožňovala a přesto jsem tam nikdy spát nemohla, ačkoli jsme oba byli dospělí lidé, a to proto, že neměla ráda, když ji lidé, kteří nejsou z její rpodiny, vidí ráno a večer odlíčenou, v pyžamu, když má pocit, že se musí "hlídat". - Jak vidíš, motivy mohou být nejrůznější. Rozhovor v klidu, na úrovni, to je to, co ti zodpoví otázky.

veruna07*
Pokusím se to mámě nějak říc nebo se jí spíš zeptat:) jen...O prádniny jsme každý víkend grilovali byli jsme tři rodiny ,my s mým přítelem a ještě dvě rodiny, a pokaždý to bylo u někoho z nás na zahraadě a vždycky tak s nnáma byl i přítel.. Tyhle věci mi nějak nejdou do hlavy pořád;(
iz*

Na to se budete muset zeptat rodičů. Napadá mne obava z toho, "co by tomu řekli sousedi" (ti s vámi asi na dovolené nebyli)...

veruna07*

sousedi tam nebyli to je prava, byla tampůlka naší vesnice a vědí o tom všichni z vesnice...:(

krkovicka*
hodnocení

0x
Rodičům je jasný,že spolu máte sex,nejsou puritáni...Jen ho prostě nesnesou u sebe doma.Nenechají svou holčičku aby se jim pelešila s klukem ve jejich domě.Jsou jistý pravidla.Věř mi.Měla jsem to taky tak.Přesto nejel vlak.Nemohla jsem mít sex ani když nebyly doma a já tam byla s ním sama.Proste to nešlo:-D Dokonce když jsem po čase začala chodit s jiným a stálým partnerem,otěhotněla...tak vždy když jsme museli u našich přespat,rozestlal se mu gauč.Nevidím na tom nic špatného...Nelam to přes koleno.Ono to tak prostě je.Sama budu i v takový režií postupovat i u své dcery.
doplněno 29.10.12 04:19: Naopak.Chápala bych to o to víc,kdyby v domacnosti byla tvoje mladší sestra,bratr nebo babička...

skye*
hodnocení

0x

Měla jsem to podobně, taky rodiče věděli, že spolu spíme, ale jaksi oficiálně to být nemělo. Třeba k nám jel o prázdninách tři dny na chatu a musel spát v jiné místnosti. Ovšem mamce bylo jasné, že jakmile jsme vypadli ven pro jít se na louku...:) To samé víkendy - jeho mamce to nevadilo, ale ta moje nechtěla, abych u něj spala. Takže jsem spala jako u kamarádky, ale byla jsem ve skutečnosti u něj. Bydlíme ale v Praze, u vás na vesnici by se to asi neutajilo. Nicméně ten kluk je teď můj manžel, docela jsem si teď zavzpomínala :)

artik*
hodnocení

0x

je ti 16 let , jste spolu " už skoro rok " , není to brzo na souložení? Nějak vás dětska nechápu .

veruna07*
Přesně 10 měsíců,souložila jsem poprvé až s práškama asi 4 měsíce po tom co jsme spolu začaly chodit... mamka souhlasila teda po trošce přemlouvání s práškama a o 1.sexu taky věděla.
krkovicka*
Vůbec se neobhajujte.Když jste zodpovědná souložít v 15ti proč tedy ne.Někdo to nezvládne ani ve dvaceti;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]